Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Dünyanın en sinir bozucu reklam sırasında 1 numaraya atadım..Yani bu çocuğu öldürsem kaç yıl yerim diye düşünüyorum. Ayrıca o kıl şarkı yokmu !!! Hrrrr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 "Nereye, nereye şokoleti yemeye" Tek geçerim.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 İğrenççç...[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Hayır "illa çikonella daha güzel" :D[hline]Whispering Banshee am I Saygı güçlü olana verilir. Est Sularus Oth Mithas; Otorite ya bilekle kazanılır yada yürekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 abi kerem ya kerem ya ığyk öğk, biri bana totak atsın[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 *!legendary'e totak atar *[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 illa çikonella varya. sanki çocuk p.ç annesi yok mu lan bunun kahvaltı hazırlasın bide antipatik bi çocuk seçmişler deli oluyorum ya en uyuz olduğum şey böyle yedikten sonra "mmmhh" gibi sesler çıkartıp başını sallamak. kombo yapasım geliyor[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Head, 19 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki: illa çikonella varya. sanki çocuk p.ç annesi yok mu lan bunun kahvaltı hazırlasın bide antipatik bi çocuk seçmişler deli oluyorum ya en uyuz olduğum şey böyle yedikten sonra "mmmhh" gibi sesler çıkartıp başını sallamak. kombo yapasım geliyor[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Senin dediğin heralde legendary çoko kerem (robin hood ondan özenmiş) diil onun eline kimse su dökemez.. Bu reklamı görünce abartısız sinir katsayım tavana vuruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 konu içi konuları konu dışına açmayın! vizyon bölümüne taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 çok manyak reklamo (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 önüm arkam sağım solum yüzüm gözüm çokokrem eheh çok gıcık hakketen[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Head, 19 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki: illa çikonella varya. sanki çocuk p.ç annesi yok mu lan bunun kahvaltı hazırlasın bide antipatik bi çocuk seçmişler deli oluyorum ya en uyuz olduğum şey böyle yedikten sonra "mmmhh" gibi sesler çıkartıp başını sallamak. kombo yapasım geliyor[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic puhauha aha yarıldım, saol walla güldürdün mesut ettin beni[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Saeros, 19 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: *!legendary'e totak atar *[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! ah! yavaş vursana hayvanoğ**.. :P[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 abi hala anlamadın mı, totak nedir ya? :)[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 anaa totak yazmışın ya, "mübaşir kayıtlardan silinsin"[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 şo ko mi go hani şu kol hareketleriyle ekmeğe şokomigo sürme egzersizi yapıyorlar ya.. çoko kerem de o derece şapşal bişi.[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Cık, çoko kerem bile o reklamdan daha mantıklı.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 "gol, yemem" "sörf, tabii ki yerim" üstüne reklam yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 oldu bi kere artık,affet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ne kadar ULVİİ bir reklam :lol:[hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Head, 19 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki: kombo yapasım geliyor[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic *!iptal* ahah[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Sörf bu almedeki en baba reklamdır :P Severek yiyoruz abi...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 W'!^/Q+ya gene hatırlattınız şu reklamları ya! kasjfkadflddkzlşfjjdı!!*/*/!*-[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Head, 19 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki: illa çikonella varya. sanki çocuk p.ç annesi yok mu lan bunun kahvaltı hazırlasın bide antipatik bi çocuk seçmişler deli oluyorum ya en uyuz olduğum şey böyle yedikten sonra "mmmhh" gibi sesler çıkartıp başını sallamak. kombo yapasım geliyor[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic +1 lol budur yani süper özetlemişsin olayı[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bu arada tink reklamını gören var mı? allahım bu kadar bomba olamaz bi reklam.. bi kız test çözmeye çalışıyo falan,ama aslında çözemiyo ta ki tink yiyene kadar :) daha sonra kız coşuyo,heryere soruların çözümlerini yazıyo fln ve arkaplanda "tink ye kendine geeel!" diye bi şarkı çalıyo,koptum izlerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar