Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Futbolcu

Raid3r

Öne çıkan mesajlar

hagiden nefret ederim. kisilik misilik tam bana ters biri.

amaaa en iyi futbolcu hagidir bence bunun gs li olması türkiyede oynaması besiktasa gol atmaması(hatırlamıyorum atmıs mıydı :P) ile herhangi bir alakası yok :)

bu benim yorumum tabi :)

bacyo da süperdir lafım yok zidane da. ama pele gelsin günümüz futbolunu oynasın eskisi gibi bale yapılmıyo sahada
:-P
Sosyal ağlarda paylaş

Bu forumda bile Galatasaraya laf etmeden duramayan ,
içinde yara olmuş kanamış herhalde,
Ha birde kıskanç olmayan kişinin takımından herhangi biri olabilir...

[ Bu forumlardan önce takımımdan sonra en çok takdir ettiğim takım ve taraftarı olan bir kulübü gözümde beş para etmez bir takımla kendi başarıları ile değil sadece başkalarının başarılarını karalayarak konuşan insanlarla özdeşleştirdiğiniz için teşekkürler... ]

kıskananlar@çatlasın.com
Sosyal ağlarda paylaş

[bencede i.mansız olamaz cunku asiri pislik takımına yakısıyor...]
hagi gs ye gelmeden once cok cok iyi oynayamıyordu gsde oynadıgı gibi gs de tabi baya iyi oynadı ama bence pele neden derseniz hem kisiligiyle hem futboluyla on plandaydı maradona gibi esrarkes bi eleman deildi...

[Bu mesaj -Mehanix- tarafından 12 Mart 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 12 Mart 2003 20:05 tarihinde demiş ki:
(PS:Hagi'yi sevmezdim yani iyi bi futbolcuydu ama aşırı ve aşırı pislik bi adamdı.Takımına yakışıyordu)

1-sen hagiyi tanımadan nası böyle konuşabilirsin ? tamam ben de tanımıyorum ama ben böle konuşuyo muyum ..
adamın gerçek hayatta müthiş iyi bi yüreği olduğunu herkes biliyo ve söylüyodu (sanırım senin dışında). sizin müthiş takımınızdaki ilhan mansız ve nouma benzeri futbolcuların yaptığı gibi adam sahada hırslanıyodu ve sınırı aşan birtakım hareketleri vardı evet herkes bunu da biliyo
fakat bu sana gerek ahlakıyla gerek futboluyla sen gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan sayılan hagi ye aşırı ve aşırı pislik deme hakkını vermez

2-sen galatasaray camiasını nerden tanıyosun? aşırı ve aşırı pislik olduğundan takımına yakışıyomuş .. evet yakışıyodu ama bu yüzden değil futbolu yüzünden.
bana sayar mısın neye dayanarak bu takıma böyle bi yakıştırmayı yapabiliyo musun ?
bülent mi diyosun ? evet uefa finalinde kolu çıkık maçı bitirmesi tam bi pislik davranışıydı haklısın.
hakan ünsal ve arifin bazı tahrikçi hareketleri var kabul ama inan senin şurdaki tahriğinden bi adım öteye geçemez çünkü onlar da normalde bi beyefendi

işte bu yüzden sen galatasaraya bu tip bi lafı edemezsin[hline]so much to live for
so much to die for
Sosyal ağlarda paylaş

of nukem bas bas "ben 10 yaşındayım, bana yaşımın gereği derecede muhattap olun" diye bağırıyorsun

ben takımımın aldığı kupalarla, aldığı şampiyonluklarla övünmicem ne ile övünücem ya ?

kim gs'ye laf atmış diyorsun bide utanmadan gelip, sonrada yine kavga çıkaran bir başka kişi oluyor, son mesajı yazıp topic'i kitliyorsun cevabını alamadan

futbol konusunda bildiklerin koyu beşiktaşlı cahil bir futbol yazarının bir yazısı kadar, diğeride ağzına dolamışın bir "pislik" lafını, önüne gelene diyorsun

birde şu futbol muhabbeti yok mu "beşiktaş en büyük"

en büyük takım bir senede olmak kolay mı ?
daha ne şampiyonluğunuz belli ne bir kupa kazanmışınız, "en büyükte en büyük"

neyin en büyüğü ya ?

galatasaray "en büyük" olmak için ne başarılara imza attı, ne futbolcular yetiştirdi, ne kupalar aldı, avrupada ne isim yaptı

herşeyin bir sınırı var, bildiğini konuş ötesine karışma[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 12 Mart 2003 21:57 tarihinde demiş ki:
1sizin müthiş takımınızdaki ilhan mansız ve nouma benzeri futbolcuların yaptığı gibi adam sahada hırslanıyodu ve sınırı aşan birtakım hareketleri vardı

hagiyle ilhanı karıstırma. ilhan ne dirrsek atıyo birine ne tükürüyor. dikleniyor bagırıyor o kadar. ki bunlar yüzünden de bol bol kart yiyor. hagi gibi her 10 dirsekte 1 sarı görmüyor

bülenti unutmusum. bülent kore macı gibi belkide tarihimizin en dostca gecen maclarından birinde bile koreliye dirsek atıp ben birsey yapmadım kendini attı isaretleri yapan bir adam. kusura bakma ama beyefendi lakabını hakeden futbolculara saygısızlık olur

[Bu mesaj Raid3r tarafından 12 Mart 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilhan'ın uefa kupasında yediği ceza ve sebebini yaza bilir mi buraya biri unuttum[dalga manasında değil ama galiba pis bişi hatırlıyorum]

nouma'nın leeds'li miydi ? birine sağlam bir tokadı veya yumruğu vardı

yapmıyor demeyin, yapıyorlar çünkü[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

dikkatini çekerim beşiktaş forumu dediğiniz forumlar genelde maç ve yorumları hakkındaki mesajlardan çıkıyor

yorumları kabullenemeyen adam tabiki üstüne alınır, tartışmaya meydan çıkarır

bu forumun ne galatasarayla ne beşiktaşla ilgisi var[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

şaibe evet şaibe...

3-4 sene gerisini hatırlamicak kadar küçük değilim demiştin ama futbolla ilgilenmiyordun heralde

çünkü galatasaray'ın maçlarını izlesen böyle konuşmak için 'yanıtla' tuşuna varmazdı mouse'un

şaibe ile süper futbolcular yetiştiriliyor, süper takım oyunu oynanıyor ise şaibe vardı kardeşim

beşiktaş'ın şuan oynadığının kat kat daha iyi futbol oynuyordu galatasaray kabul edin veya etmeyin, ama iyi futbolun adı şaibe ise, onuda en iyi şekilde yapmış galatasaray

bir başkan çıkıyor, galatasaray'a yenilince takımı "bu ligde şaibe var" diye tv'ye çıkıyor

sonrada böle "şaibe, şaibe" diye gezen futbol ile alakası gazetenin spor sayfasıyla doğru orantılı giden adamlar çıkıyor[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...