Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 evet bunu da tartısalım sizce en iyi futbolcu kim? heryer olabilir kaleci defans vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 hagi ![hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 bence de hagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Tumer[hline]Erkek adam renkli takim tutmaz... Birgun herkes besiktasli olmayacak o ayricalik bizde kalacak... BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ekleme yapayım :) en sevdiginz futbolcu fln degil direkt dün yadaki en iyi oyuncu gelmis ve gecmis (tabi eskileri izlemeden pek bilemeyiz ama nese :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 yinede hagi ![hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 İ.mansız..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 <-------[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Mephisto_, 12 Mart 2003 18:41 tarihinde demiş ki: yinede hagi ![hline] meph sen zaten belirtmissin hagi diye 10 kere atmana gerek yok :) eger bence de hagi yi espiri sandıysan hayır gayet ciddiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 hagi + şifo mehmet çok iyilerdi.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 yok en sevdiğim futbolcuda hagi, en iyiside hagi gelmiş geçmiş ondan tekrarladım hagi ![hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Pele tabi ki bunu tartışmam bile...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 hagi ! zidane en iyi oyuncu falan olamaz yahu[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 hagiden nefret ederim. kisilik misilik tam bana ters biri. amaaa en iyi futbolcu hagidir bence bunun gs li olması türkiyede oynaması besiktasa gol atmaması(hatırlamıyorum atmıs mıydı :P) ile herhangi bir alakası yok :) bu benim yorumum tabi :) bacyo da süperdir lafım yok zidane da. ama pele gelsin günümüz futbolunu oynasın eskisi gibi bale yapılmıyo sahada :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Bu forumda bile Galatasaraya laf etmeden duramayan , içinde yara olmuş kanamış herhalde, Ha birde kıskanç olmayan kişinin takımından herhangi biri olabilir... [ Bu forumlardan önce takımımdan sonra en çok takdir ettiğim takım ve taraftarı olan bir kulübü gözümde beş para etmez bir takımla kendi başarıları ile değil sadece başkalarının başarılarını karalayarak konuşan insanlarla özdeşleştirdiğiniz için teşekkürler... ] kıskananlar@çatlasın.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 -maradona sence dünyadaki en iyi futbolcu kim? -tabiki ben, çünkü dünya kupasında elle gol atan tek adam benim[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 [bencede i.mansız olamaz cunku asiri pislik takımına yakısıyor...] hagi gs ye gelmeden once cok cok iyi oynayamıyordu gsde oynadıgı gibi gs de tabi baya iyi oynadı ama bence pele neden derseniz hem kisiligiyle hem futboluyla on plandaydı maradona gibi esrarkes bi eleman deildi... [Bu mesaj -Mehanix- tarafından 12 Mart 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Nukem_Verite, 12 Mart 2003 20:05 tarihinde demiş ki: (PS:Hagi'yi sevmezdim yani iyi bi futbolcuydu ama aşırı ve aşırı pislik bi adamdı.Takımına yakışıyordu) 1-sen hagiyi tanımadan nası böyle konuşabilirsin ? tamam ben de tanımıyorum ama ben böle konuşuyo muyum .. adamın gerçek hayatta müthiş iyi bi yüreği olduğunu herkes biliyo ve söylüyodu (sanırım senin dışında). sizin müthiş takımınızdaki ilhan mansız ve nouma benzeri futbolcuların yaptığı gibi adam sahada hırslanıyodu ve sınırı aşan birtakım hareketleri vardı evet herkes bunu da biliyo fakat bu sana gerek ahlakıyla gerek futboluyla sen gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan sayılan hagi ye aşırı ve aşırı pislik deme hakkını vermez 2-sen galatasaray camiasını nerden tanıyosun? aşırı ve aşırı pislik olduğundan takımına yakışıyomuş .. evet yakışıyodu ama bu yüzden değil futbolu yüzünden. bana sayar mısın neye dayanarak bu takıma böyle bi yakıştırmayı yapabiliyo musun ? bülent mi diyosun ? evet uefa finalinde kolu çıkık maçı bitirmesi tam bi pislik davranışıydı haklısın. hakan ünsal ve arifin bazı tahrikçi hareketleri var kabul ama inan senin şurdaki tahriğinden bi adım öteye geçemez çünkü onlar da normalde bi beyefendi işte bu yüzden sen galatasaraya bu tip bi lafı edemezsin[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 of nukem bas bas "ben 10 yaşındayım, bana yaşımın gereği derecede muhattap olun" diye bağırıyorsun ben takımımın aldığı kupalarla, aldığı şampiyonluklarla övünmicem ne ile övünücem ya ? kim gs'ye laf atmış diyorsun bide utanmadan gelip, sonrada yine kavga çıkaran bir başka kişi oluyor, son mesajı yazıp topic'i kitliyorsun cevabını alamadan futbol konusunda bildiklerin koyu beşiktaşlı cahil bir futbol yazarının bir yazısı kadar, diğeride ağzına dolamışın bir "pislik" lafını, önüne gelene diyorsun birde şu futbol muhabbeti yok mu "beşiktaş en büyük" en büyük takım bir senede olmak kolay mı ? daha ne şampiyonluğunuz belli ne bir kupa kazanmışınız, "en büyükte en büyük" neyin en büyüğü ya ? galatasaray "en büyük" olmak için ne başarılara imza attı, ne futbolcular yetiştirdi, ne kupalar aldı, avrupada ne isim yaptı herşeyin bir sınırı var, bildiğini konuş ötesine karışma[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 hede hödö hede hödö[hline] c is exactly 299,792,458 meters per second Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: jankis, 12 Mart 2003 21:57 tarihinde demiş ki: 1sizin müthiş takımınızdaki ilhan mansız ve nouma benzeri futbolcuların yaptığı gibi adam sahada hırslanıyodu ve sınırı aşan birtakım hareketleri vardı hagiyle ilhanı karıstırma. ilhan ne dirrsek atıyo birine ne tükürüyor. dikleniyor bagırıyor o kadar. ki bunlar yüzünden de bol bol kart yiyor. hagi gibi her 10 dirsekte 1 sarı görmüyor bülenti unutmusum. bülent kore macı gibi belkide tarihimizin en dostca gecen maclarından birinde bile koreliye dirsek atıp ben birsey yapmadım kendini attı isaretleri yapan bir adam. kusura bakma ama beyefendi lakabını hakeden futbolculara saygısızlık olur [Bu mesaj Raid3r tarafından 12 Mart 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 kıskırtmaya gelince burda yapılanın 10 katı her besiktas forumunda oıluyor. zaten gidin bakın besiktasla ilgili konularda hep bundan sikayet ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ilhan'ın uefa kupasında yediği ceza ve sebebini yaza bilir mi buraya biri unuttum[dalga manasında değil ama galiba pis bişi hatırlıyorum] nouma'nın leeds'li miydi ? birine sağlam bir tokadı veya yumruğu vardı yapmıyor demeyin, yapıyorlar çünkü[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 dikkatini çekerim beşiktaş forumu dediğiniz forumlar genelde maç ve yorumları hakkındaki mesajlardan çıkıyor yorumları kabullenemeyen adam tabiki üstüne alınır, tartışmaya meydan çıkarır bu forumun ne galatasarayla ne beşiktaşla ilgisi var[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 şaibe evet şaibe... 3-4 sene gerisini hatırlamicak kadar küçük değilim demiştin ama futbolla ilgilenmiyordun heralde çünkü galatasaray'ın maçlarını izlesen böyle konuşmak için 'yanıtla' tuşuna varmazdı mouse'un şaibe ile süper futbolcular yetiştiriliyor, süper takım oyunu oynanıyor ise şaibe vardı kardeşim beşiktaş'ın şuan oynadığının kat kat daha iyi futbol oynuyordu galatasaray kabul edin veya etmeyin, ama iyi futbolun adı şaibe ise, onuda en iyi şekilde yapmış galatasaray bir başkan çıkıyor, galatasaray'a yenilince takımı "bu ligde şaibe var" diye tv'ye çıkıyor sonrada böle "şaibe, şaibe" diye gezen futbol ile alakası gazetenin spor sayfasıyla doğru orantılı giden adamlar çıkıyor[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar