Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2003 Nasıl geçti? 2004 den Beklentiler

Deli333

Öne çıkan mesajlar

2003 yılında neler yaptınız, nasıl geçti? İstediğiniz gibimi? Yoksa berbatmı? 2004 den beklentileriniz, amaçlarınız, hayalleriniz vs vs .) Şahsen benım 2003 yılım cok irenç geçti .Hayatımın en kotu senesi diyebilirim. İşallah 2004 iyi geçer. Yenı yılınız kutlu olsun :) az kaldı ...[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ilk altı ay rezil bir şekilde öss'ye çalışmakla geçse de buna değdi... İstediğim üniversitenin istediğim bölümünü kazandım. Ardından gelen yaz tatili çok güzel olmasa da iyi ve dinlendiriciydi. Son 3 ayımdaysa üniversitemde cennetteydim adeta. Genel olarak oldukça olumlu bir yıldı. Hiçbir büyük kaybım olmadı. Hmm hmm.. İyiydi diyebilirim. Mutluyum.[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Guzeldi .. Telefon aliyim dedim aldım, Bazı mutsuzluklar yta$andı ama cok tanıdık edindim ... Onun dı$ında bi de $ampiyon olamadık ona yanıyom (Ankara efes :( )[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Sosyal ağlarda paylaş

hmm iyi sayılır. en azından manevi olarak. Maddi olarak göçtüm bu sene neden anlamadım. tutumluyumdur aslında. 2004 ten beklediklerime gelince... hacettepe bilg. muh. kazanmak. Başka da bi isteğim yok.(sağlık dışında tabii.Allah herkese sağlık versin :) )[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

2003'e girerken dilediklerimden hepsi gerceklesti... ne dilemistim? hic birsey...

2004'den de ayni performansi bekliyorum...[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
=Follow the Blind=
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

yazık.[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???

[Bu mesaj NuKe tarafından 27 December 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası benim 2003 dileklerimin hepsi olmasa da çoğu gerçekleşti. Neden mi? Şans değil. Sadece gerçekçi oldum ve elimde olan şeyleri istemiştim. Örneğin istediğim üni.yi kazanmak, kendimi belli konularda geliştirmek vs vs gibi. Yani "aman piyango kazanayım üzerine de bir anda tüm kızlar peşimden koşsun" falan gibi dileklerde bulunmadım :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

2003 oldukça iyiydi kendi açımdan. ancak eksik birşeyler vardı yine de..

said:
narin, 27 December 2003 20:46 tarihinde demiş ki:
2004'ten dolu dolu aşk beklentim var ... :)[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King

hehe aynen :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu 2004 den beklenti olarak almiyorum...
Daha cok hayattan beklentilerim var hepiniz gibi herkes gibi...
Gecen yillara baktigimda sadece %20'lik bir bolumunu elde etmisim...
Yapmam gereken daha cok sey var onumde...
Bunlarida sirasiyla 2004,2005,2006,2007,2008,de yapabilmeyi planliyorum..kisacasi 30 olmadan bitmeli hepsi..
Oyuzden 2004 sadece atilamasi gereken bir adim gibi geliyor..
Arkadaslar yillar yetmiyor ..
Hayatta cok hizli akiyor...
Eger olmezsek,1yil daha yaslanicaz iste hepsi o kadar.....
Ama yinede yeni yilda hepinize basta Saglik,mutluluk,azim,Universite ve terorsuz bir yil diliyorum.....

[Bu mesaj PiNk tarafından 27 December 2003 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2002'ye girerken 2001'e lanet edip, 02 için ne kadar ümitli olduğumuzu söylüoduk
2003'e girerken 2002'e lanet edip, 03 için ne kadar ümitli olduğumuzu söylüoduk
2004'e girerken 2003'e lanet edip, 04 için ne kadar ümitli olduğumuzu söylüoruz

Bu filmi her sene oynuoruz farkındaysanız. Hatırlamasamda muhtemelen daha öncede oynanıyordu. Aslında hergeçen yıl sahip olduğumuz en iyi yıl ama bir türlü güzelliklerini görüp şükretmeyi beceremiyoruz..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...