pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Eti'nin azerbeycan'daki reklami :) Haydi hep beraber! Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 İnanmıyorum yaa.. Şaka yapıyor olmalısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ayrı 1 topic acmak istemedim zaten sevenim yok :( "Ankara'da soyle bi olay vukuu bulmus : melih beyimiz buseferde ulustaki genelevlere takmis, kapatcakmis.kanal A'ya cikmis canli yayin halkin sesini yorumlarini falan dinlemek icin.kadinin biri aramis. once konusmus doru durust; demis ben hayat kadiniyim kapatmayin. Sole mantiksiz bole mantiksiz.sora baslamis. - melih bey ben bi o .... yum.biz burda 30 o .... calisiyoruz ,hepimiz bir olsak senin gibi bi o ..... cocugu doguramayiz. diyip caaat kapatmis."[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 birincisi mukemmel tamam sindi gaptim!! ahah 2cisi nekadar dogru acaba[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ikinci anlattıgın başka birine söylenmişti.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ben melih gokcek'e soylendi diye biliyorum ama ne kadar dogrudur bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bende yanlış hatırlıyo olabilirim.ama melihe söylendiyse iyi sölemiş. [hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com [Bu mesaj Fistan tarafından 26 December 2003 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 [Bu mesaj -Apex- tarafından 26 December 2003 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ahha gaptir gaptir[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 LOL supermis. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 eheh güzelmiş, doğru mu bu peki?[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Hehe Barış Mançonun TRT deki programında anlattığı bi hikaye vardı gülmekten fenalık geçirmiştim. Barış Manço Azerbaycanı ziyaretinde karşılayan heyet buna hayran kalıyor acaip misafirperver davranıyorlar sonra Barış Mançoda Türkiyeden getirdiği hediyeyi verince heyetteki arkadaş dönüp Barış Mançoya "Anına Koyim" diyor millet susuyor dumur herkes sonra biri gelip fısıldıyor kulağına "yav aklında kalayım hep unutmayın bizi demek" diye. hehe.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ve bunu TRT de anlattı ha? ehueheu[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 biliyorum simdi dunyanın koruyucuları gine ziplicaklar ama ben azerbeycan tv. cok izliyorum yabacı filmleri birkere izleyin kopun :D[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 uahauhaushuahuahauahuauahuahaahauhauaahuahuahauhauhauahauahuauahahaha :D :D :D :D :D koptum... "Anunakoyim"[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bakınız imzam yaptım bile :lol:[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Barış Manço denilince yüregimi bi hüzün kaplar üzülürüm[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Can Dündar'ın eski bir yazısı tık Özellikle o sümüklü et olayı süperdir :)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bide azerbeycandaki uçak düştü vakası vardır.. Havaalanında anons yapılır. Bilmemkaç sefer sayılı teyyare havaalanımıza düşmüştür diye...[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 pokemon bunları tek tek buralara yazacağına aldığın siteyi ver herkes girsin baksın...[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Azerbaycan'da futbol kar$ıla$ması izlemi$tim ... Kale-Kapı Kaleci dogal olarak - kapıcı oluyor ... Gol oldu spiker cok sakin bir $ekilde Aha girdi ! dedi .. Sonra golu annatıyor; Fotbolcu Recep Dikmeyi aldı (orta) gafasıynan kapıya ittirdi ...[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Çok ii len bu...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 yabanı filmler süper oluyor -corc?işitemiyrem,nediyesen,işitemiyerem! onlarda bizim konuşmalarımıza gülüyorlardır tabi ama komiğime gidiyor[hline]tık! benim hala umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: DoGMeaT, 26 December 2003 19:36 tarihinde demiş ki: yabanı filmler süper oluyor -corc?işitemiyrem,nediyesen,işitemiyerem! onlarda bizim konuşmalarımıza gülüyorlardır tabi ama komiğime gidiyor[hline]tık! benim hala umudum var. muhahah :lol:[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: ZeuZ, 26 December 2003 19:27 tarihinde demiş ki: Azerbaycan'da futbol kar$ıla$ması izlemi$tim ... Kale-Kapı Kaleci dogal olarak - kapıcı oluyor ... Gol oldu spiker cok sakin bir $ekilde Aha girdi ! dedi .. Sonra golu annatıyor; Fotbolcu Recep Dikmeyi aldı (orta) gafasıynan kapıya ittirdi ...[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Aynı bunun gibi bir macıda ben yazıcaktım :) Kaleye Kapı diyorlar filan komedi ya[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar