Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bir anda gaza geldim pardon. böyle saçma sapan "forwardlara" kıl oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bonecrusher +1 hatta sürekli +1+1 diye gidiyor durmasını istediğin yerde sen durdur :PpP Tabi bu karşılık verdiğin post'tan bahsediyorum.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Absolut, 03 December 2003 10:31 tarihinde demiş ki: Bir de kadınlar ön cam ve direksiyona çok yakın kullanıyorlar. Ani bir frende makyajları korna ve ön cama değiyor :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting said: dom, 17 December 2003 01:35 tarihinde demiş ki: ağlamak, ağlamak ve ağlamak istiyorum. [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ya bunu yazan her kimse çok itiraf.com falan okumuş. her erkeğin yada % 90 ının "ya kalkmazsa" korkusu olduğunu zannediyolar çok gülüyorum.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 tek ve k1sa bir cevab1m var .. HaSSITTIRIN ![hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Arkadaslar konuyu hangi insan cinsi ustundur 'e getirmeyin.. Malesef iki cinsinde birbirine ihtiyaci var..... Erkeklerin yapip kadinlarin yapamadigi,kadinlarin yapip erkeklerin yapamadigi bir cok sey var.. Ve bu konu uzerinde tartisilmaz...ancak geyik yapilir.. Bir butunun parca'si oldugunuzu ve bir kadindan dogdugunuzu lutfen unutmayin...........................[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Cyre2k, 26 December 2003 19:08 tarihinde demiş ki: tek ve k1sa bir cevab1m var .. HaSSITTIRIN !Afferin k3nk. *!gözleri ema aplayı arayaraktan uzaklaşır * PiNk'ede aynen katılıyorum.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: PiNk, 26 December 2003 19:12 tarihinde demiş ki: iki cinsinde birbirine ihtiyaci var... De bağlacı ayrı yazılır.[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mersi 'DE konuya ne yazdigima dikkat etseydin ............. nasil yazdigima deil...[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ben anlamam. De bağlacı ayrı yazılır.[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Iyi sen yazmaya dewam etDE o zaman gorelim....... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 banane banane +1 karpuz +1 kavun birde 2 yumurta[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 i ih cyre cok kotu cook.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Cyre2k, 26 December 2003 19:29 tarihinde demiş ki: +1 kavun birde 2 yumurta De bağlacı ayrı yazılır.[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 aldırmayın daaaa gaarpuuuz geseceeeydik lafınızı bekliyoda[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: thanatos, 25 December 2003 22:40 tarihinde demiş ki: bunu bide erkekler acisindan degerlendirelim. :) mesela en onemlisi ayda bi bebek gibi ped baglanip gezmiyoruz. ;) ehe[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © bebekler ped kullanmıyo ki..onlar bebek bezi.[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Diablo, 25 December 2003 23:35 tarihinde demiş ki: çirkin kadın vardır hemde baya vardır[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee bi kere çirkin kadın yoktur bakımsız kadın wardır :p[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Çok saçma dediklerinin hepsini erkekler yapmıyor. Aptal feminist bi kadın yazmış, madem erkeklere ihtiyacınız yok o zaman bütün feministler aseksüel olsun, madem o kadar basitiz lezbiyen olun alla alla[hline]Whispering Banshee am I Saygı güçlü olana verilir. Est Sularus Oth Mithas; Otorite ya bilekle kazanılır yada yürekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar