Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ne yazsam diye düşünüyorum ama şu andaki mutlluğumu ifade edebilecek kelimeler varsa da ben bilmiyorum ya da şu anda aklıma gelmiyor, o yüzden hepinize en içten sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.. :) uzun etmeyelim, her zamanki gibi hattım kesildi ve yeni açtırabildim, yüzüğü takıp kaybolmuş filan değilim.. :-p altyapı fakiri turgutreis'li dostunuzdan sevgiler, saygılar; bir dahaki kesintiye kadar forumda yer işgal etmeye devam edeceğim.. ;)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Hoşgeldin Patilerin efendisi Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim.. İyi Eğlenceler[hline]İmza dediğin nedir ki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 rica ederim, patilerin efendisi elbette ki kedi, ben sadece tenecere tavadan sorumlu bahçıvanıyım romanın.. :-p[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 e o zaman niye bana kendini öyle tanıtıyosun? hühühü kalbimi kırdın[hline]İmza dediğin nedir ki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 edebiyat bölümüne açsaymışım başlığı da yanlış anlaşmasaymışız keşke.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Sam bu topic başlığıyla "Ben GR@Lım" demek istiyor hehah :) ya o kadar para verdik en azından 1 yıl kapalı kalmalıydı bu hat off naapmalı hapse mi attırsam bu adamı :P valla geç kaldığın bi uo shardı okumadığın 1000 topic var hoşgeldin :D[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: kırbaçta dpli unutmayın. Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 9r@L1m elbette, sonradan millet sam sam dedi bu hallere düştük, yerimize ecthelion oğlu arcane diye deli bir vekilharç atadılar, şimdi de geri döndüm.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bence hiç filmden bahsetme sonra Frodo ile olan yakınlığını açıklamak zorunda kalırsın LOL :)[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: kırbaçta dpli unutmayın. Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 senin gibi negatif düşünceli insanlara en güzel cevabı volfi vermiş o başlıkta, hiç gerek yok kendimi yormama.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Hoşgelmişin tekrar :)[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ahah...! forumlara bir ton renk daha geldi :) yeniden hosgeldin. Benim de tanisma topicim yok. Bir ara acagim kendime de gerekce bulamadim bir türlü :)[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hoşbulmuşuz tekrar, :) ben buraya hemen hiç bakmadığım halde başlık açma müdavimi oldum nasıl bir durumdaysam.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 eheh hoşgeldim lordum[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Vay be Hobbitköy belediye başkanı Shelob kesen Sam de aramıza katılmış daha ne isteriz.......[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 22 December 2003 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Hoşgeldin Sam. Son birkaç gündür neredeyse topic açacağım, ama sonra login olmadığını görüp tahmin ettim telekomsal olduğunu sorunun. Geçmiş olsun. =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 sam'in telekomdan cektigi kadar kimse cekmemistir heralde uhehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hoşbulmuşuz tekrardan.. :) türkiye genelinde adsl altyapısı döşenecekmiş bu yıl güya, olursa akp'ye verecem oyumu yani o denli muzdaribim bu sorundan.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rauko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 herkese merhaba sık sık gorusmek uzere :)[hline] [Bu mesaj rauko tarafından 24 December 2003 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 mmm Alla alla Ben bu topiğe mesaj yazmamışmıydım? :) Neyse bakalım,Sam e tekrar hoşgeldinimi bir kere daha ekliyeyim.. lol ya,harbi yazmamışmıydım buraya mesaj?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.