Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patilerin Efendisi - the Return of Sam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne yazsam diye düşünüyorum ama şu andaki mutlluğumu ifade edebilecek kelimeler varsa da ben bilmiyorum ya da şu anda aklıma gelmiyor, o yüzden hepinize en içten sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.. :)

uzun etmeyelim, her zamanki gibi hattım kesildi ve yeni açtırabildim, yüzüğü takıp kaybolmuş filan değilim.. :-p

altyapı fakiri turgutreis'li dostunuzdan sevgiler, saygılar; bir dahaki kesintiye kadar forumda yer işgal etmeye devam edeceğim.. ;)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Mesaj tarihi:
Hoşgeldin Patilerin efendisi
Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre..

Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim..

İyi Eğlenceler[hline]İmza dediğin nedir ki?
Mesaj tarihi:
edebiyat bölümüne açsaymışım başlığı da yanlış anlaşmasaymışız keşke.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Mesaj tarihi:
Sam bu topic başlığıyla "Ben GR@Lım" demek istiyor hehah :)

ya o kadar para verdik en azından 1 yıl kapalı kalmalıydı bu hat
off naapmalı hapse mi attırsam bu adamı :P

valla geç kaldığın bi uo shardı okumadığın 1000 topic var
hoşgeldin :D[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
kırbaçta dpli unutmayın.
Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana
Mesaj tarihi:
9r@L1m elbette, sonradan millet sam sam dedi bu hallere düştük, yerimize ecthelion oğlu arcane diye deli bir vekilharç atadılar, şimdi de geri döndüm.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Mesaj tarihi:
bence hiç filmden bahsetme sonra Frodo ile olan yakınlığını açıklamak zorunda kalırsın LOL :)[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
kırbaçta dpli unutmayın.
Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana
Mesaj tarihi:
senin gibi negatif düşünceli insanlara en güzel cevabı volfi vermiş o başlıkta, hiç gerek yok kendimi yormama.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Mesaj tarihi:
ahah...! forumlara bir ton renk daha geldi :) yeniden hosgeldin.

Benim de tanisma topicim yok. Bir ara acagim kendime de gerekce bulamadim bir türlü :)[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki:
"ulan ben ölünce içimi doldurun"
Mesaj tarihi:
hoşbulmuşuz tekrar, :) ben buraya hemen hiç bakmadığım halde başlık açma müdavimi oldum nasıl bir durumdaysam.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Mesaj tarihi:
Vay be Hobbitköy belediye başkanı Shelob kesen Sam de aramıza katılmış daha ne isteriz.......[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!

[Bu mesaj Khirsah tarafından 22 December 2003 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hoşbulmuşuz tekrardan.. :)

türkiye genelinde adsl altyapısı döşenecekmiş bu yıl güya, olursa akp'ye verecem oyumu yani o denli muzdaribim bu sorundan.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...