Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bu kadarını biliyorum sadece :P Ara sıra Radyoda duyduğum şarkı. Hatunun sesine aşık oldum resmen.. nedir bu?kimdir?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 şarkının ismi shut up sa eğer kelly osbourne olabilir ama o kızın sesi güzel değilki sadece bir fikir ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Black Eyed Peas - Shut Up eski Fugees elemanlarıymış[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 black eyed peas - shut up[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 abi gruptaki hatun süper ondan mıdır bilmem ama hiç haz etmediğim bi tür olmasına rağmen şarkı dilime dolandı benim de....[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ehem kendisisnin tıpatıp aynısı bir arkadaşım var :p[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 höööööööö *!yamulur* sad sana daha önce ne kadar yakışıklı olduğunu söylemişmiydim??? :D[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 shut up diyen janet jackson[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: PhalanX, 19 December 2003 14:16 tarihinde demiş ki: Hafif A.Jolie'yi andırıyor..Hafifliği pek kalmamış, saçlar kahve olsa aha sana Angelina.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 o hatuna hastayim ben ya cok tatli bi$i.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Evet o klipdeki hatun çok güzel. Ama o zenci Yokmu Ona Uyuzum Ya Yumruk atasım gelıyor gozunun ortasına.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yalnız güzel filanda, mtv awards'ta resmen kulak zarımı tırmaladılar.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 o hatun için dinlerim sadece o müziği. wheres the love güzel bi şarkı fakat[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bende büyüyünce "kırmızı götlü barbunyalar" diye grup kuracam.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 shut up diil o şarkı, Şarapçı diyo iyi dinleyin anlarsanız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bizim servisçi de aynı tepkiyi vermişti ,aaa şarpçı diyo, ama şarkıyı söyleyen hakkında en ufak bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bizim servisçi de aynı tepkiyi vermişti ,aaa şarpçı diyo, ama şarkıyı söyleyen hakkında en ufak bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 okula servis ile gidip gelmediğim için öyle karizmatik cevaplar verecek bir insan yok etrafımda[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Beyler hatun matun uğruna sizde hiphopçı-popçu-hippopçu tiplerden olmayın yazık etmeyin kendinize[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Fragrant, 19 December 2003 14:02 tarihinde demiş ki: abi gruptaki hatun süper ondan mıdır bilmem ama hiç haz etmediğim bi tür olmasına rağmen şarkı dilime dolandı benim de....[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! aha :) Aynı Tribal enfeksiyon bendede..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 böyle güzel sesi güzel fiziği olan bir hanimkizimizin , gidip black eyed peas (ben zenciyim tekme atarim) adli bi grupla çiğirmasi üzücü.. çünküm o siyah gözlü değildir ve fasülye de değildir.. o zenci , rastali maymunla ayni sahneyi paylaşmasi insana , gülhane parkini hatirlatiyo.. maymunlara findik fistik atarmiydiniz ki siz? ben atardim , taksimde de atiyom arada sirada.. şarki kötü.. ama where is the love daha kötü hele bu şarkiyi beğenen ruslar daha daha kötü.. (message delivered!)[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 kadin güzel diil cok ama karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 kadının çok güzel olduğunu söyleyemem ama hoş bir görünşü olduğunu ve de o güzel parçayla da bir leişnce etkilememesinin mümkün olmadığını söyleyebilirim muhteşem bir parça değil her pop parçası gibi unutulacak ama en azından unutulana kadar keyfini çıkartın bence[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar