Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bu kadarını biliyorum sadece :P Ara sıra Radyoda duyduğum şarkı. Hatunun sesine aşık oldum resmen.. nedir bu?kimdir?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
willow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 şarkının ismi shut up sa eğer kelly osbourne olabilir ama o kızın sesi güzel değilki sadece bir fikir ama:D
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Black Eyed Peas - Shut Up eski Fugees elemanlarıymış[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 black eyed peas - shut up[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez.
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 abi gruptaki hatun süper ondan mıdır bilmem ama hiç haz etmediğim bi tür olmasına rağmen şarkı dilime dolandı benim de....[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ehem kendisisnin tıpatıp aynısı bir arkadaşım var :p[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 höööööööö *!yamulur* sad sana daha önce ne kadar yakışıklı olduğunu söylemişmiydim??? :D[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 shut up diyen janet jackson[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: PhalanX, 19 December 2003 14:16 tarihinde demiş ki: Hafif A.Jolie'yi andırıyor..Hafifliği pek kalmamış, saçlar kahve olsa aha sana Angelina.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth!
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 o hatuna hastayim ben ya cok tatli bi$i.[hline]- never too old to learn!
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Evet o klipdeki hatun çok güzel. Ama o zenci Yokmu Ona Uyuzum Ya Yumruk atasım gelıyor gozunun ortasına.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yalnız güzel filanda, mtv awards'ta resmen kulak zarımı tırmaladılar.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth!
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 o hatun için dinlerim sadece o müziği. wheres the love güzel bi şarkı fakat[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bende büyüyünce "kırmızı götlü barbunyalar" diye grup kuracam.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 shut up diil o şarkı, Şarapçı diyo iyi dinleyin anlarsanız :P
UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bizim servisçi de aynı tepkiyi vermişti ,aaa şarpçı diyo, ama şarkıyı söyleyen hakkında en ufak bir fikrim yok
UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bizim servisçi de aynı tepkiyi vermişti ,aaa şarpçı diyo, ama şarkıyı söyleyen hakkında en ufak bir fikrim yok
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 okula servis ile gidip gelmediğim için öyle karizmatik cevaplar verecek bir insan yok etrafımda[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Beyler hatun matun uğruna sizde hiphopçı-popçu-hippopçu tiplerden olmayın yazık etmeyin kendinize[hline]Buna İnanamazsınız!
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Fragrant, 19 December 2003 14:02 tarihinde demiş ki: abi gruptaki hatun süper ondan mıdır bilmem ama hiç haz etmediğim bi tür olmasına rağmen şarkı dilime dolandı benim de....[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! aha :) Aynı Tribal enfeksiyon bendede..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
farewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 böyle güzel sesi güzel fiziği olan bir hanimkizimizin , gidip black eyed peas (ben zenciyim tekme atarim) adli bi grupla çiğirmasi üzücü.. çünküm o siyah gözlü değildir ve fasülye de değildir.. o zenci , rastali maymunla ayni sahneyi paylaşmasi insana , gülhane parkini hatirlatiyo.. maymunlara findik fistik atarmiydiniz ki siz? ben atardim , taksimde de atiyom arada sirada.. şarki kötü.. ama where is the love daha kötü hele bu şarkiyi beğenen ruslar daha daha kötü.. (message delivered!)[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 kadının çok güzel olduğunu söyleyemem ama hoş bir görünşü olduğunu ve de o güzel parçayla da bir leişnce etkilememesinin mümkün olmadığını söyleyebilirim muhteşem bir parça değil her pop parçası gibi unutulacak ama en azından unutulana kadar keyfini çıkartın bence[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Öne çıkan mesajlar