Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konsol almayı düşünüyorum, Bu PS2 olsun mu? Ya da satan var mı?

Bone

Öne çıkan mesajlar

Saçma bir başlık oldu ya neyse..
PS2'nin 99 dolara satılcağını duydum.. bu da yaklaşık 150 milyon felan.. Aylık 300 milyon harcama yapabilme hakkım var.. Oyunları da sanırım 150 milyon civarında geliyor.. Her ay bir oyun alsak idare eder..

Bir de PS1 oyunları da oynaya bilme imkanımız var sanırsam, habire x-men vs street fighter, marvel vs capcom, x-men mutant academy felan oynarız artıkın :)
Qui-gon jinn'in bile oyunu vardı sanırım..

Karum'da x-box, nintendo, ps2 felan satan bir yer gördüm (antik-oyun karuma da açılmış..). Fiyatlarını sormadım ama..

Elimde 8 oyun, bir gamepad ile sega saturn var.. Ama memnun değilim.. İlk aldığımda sega saturn çok meşhurdu, ama sonradan ps1'lar atağa geçti.. Aynı hatayı yapmak istemiyorum.. Sanırım bu sega saturnu satacak kimse de yoktur, 25 milyona bile alıcısı olmaz (100 milyona almıştım zamanında..)

Ha bir de nintendo gameboy advancedler var.. Onlar nasıl? Eğer ps2'lar 99 dolara inmesse onlardan almayı düşünüyorum..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar..
Ataga gecen Playstation 1 olmus..
Yani sony
Sony yi eriticek bir firma suan için düşünemiyorum ben.. Yani hiçbir sekilde Ps2 eritilemez..Oyun acısındanda oldukca geniş kapsama sahip..Dünyanın en cok satılan ve sevilen oyunları herzaman ve ilk defa ps de cıkmıstır..
Wining eleven futbolun 1 numarası olarak biliniyor..Cıkalı 6 sene oldu ve pc dünyası yeni yeni akıllanmaya baslayıp fifadan kurtuldu..
Metal Gear Solid en cok satan adventure oldu halada üstüne bir oyun cıkmadı..Ve pc dünyası bunuda 5 cd yaparak binbir zahmetlerle oynamayı denedi..
Sonuç olarak Playstation 1 olsun 2 olsun hiçbir zaman kalite bakımından düşmez..
Gönül rahatlıgıyla alabilirsin..
Satin Gümüş al derim.. Yurtdısından satin gmüşünü getirtiyorum :)
oyun konusunda gelince chip taktırabilirsin.. Fiyatları 60 $ la 110$arasında degişiyor Harcamam kısıtlı diyosan sana Messiah marka chip öneririm en kalite 3 chip arasında..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 05 November 2003 20:59 tarihinde demiş ki:
bi dakkika bi dakkia ps2 99 dolar mı ??abi öle ise direk alırım yani bi yanlışlık falan wardır?[hline]
beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER

Yılbasında öle bir kampanya düşünülüyor yurtdısında Türkiye de gecerli olmicak sanırım..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

abi ps2 konsol fiyatını bilmiorumda orjinal oyunlar aşırı pahalı yani 150 milyon yazmışsın eminmisin? ben gerçi sirkeciden alıorum çok ucuza tahmin edersiniz çokta memnunum hiç elimde patlaamdı oyunlar şuana kdr..[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

evet turk lirası olarak 100 milyon ile 150 milyon arasında degişiyor ama sevindirici bi haberim olucak..
Yaklasık 30 tane oyun bu sene itibariyle piyasaya yarı fiyatıyla sunulucakmış..Yani Yurtdısında orjinal oyunların fiyatı 30-50 $ a kadar düşücekmiş..Umarım bu haber bizim ülkemizide etkiler..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

abi o 99 dolar a satılacak olması yurt dışında yıl başı kampanyası olması lazım ki buda bana yararlı bende almayı düşünüyorum abimin yurt dışı bağlantısı var niahaha getittiricem burada taktırıcam çipi daha ucuza geliyor sanırım çünkü burda 550 milyon diye biliyorum her şeyi ile birlikte..[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Sosyal ağlarda paylaş

burda teknosa'da sordum, 400 dolar mı ne dedi..

eğer SIRF yurtdışında bir kampanya ise, burdaki oyunlar o ps2'da çalışır mı?

99 dolara PS2 getirtebilecek varsa bana da getirsin parasını öderim..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi düzeltiyorum 99 dolar değil o 150 dolar sanırım.. abimle konuşurum cepten bildirirm sana abim in kontakta olduğu kişiler var onlar gönderirmiş en azından ordan buraya getirtip çip taktırdığın zaman daha ucuza mal olmuş oluyor az önce sorduğun soruyu cevapladım sanırım yurt dışı ps2 üretimlerinde çip yok hocam o yüzden sırf orjinal oyun var ha sen ben orjinal oyun alıcam dersen çip taktırmassın da altından kalkılmaz yani.. walla teknosa gibi klas bi yerde 400 kafa ise iyidir bizim kıçıkırık bandırmada bile bursadan getirtiyorlar 550 milyon herşeyi ile birlikte diyorlar 3 çeşit çip türü varmış en kalitelisi ile birlikte belki teknosada kalitesiz çip veriyorlardır ama sanmıyorum..[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Sosyal ağlarda paylaş

hm bende bu aralar bi ps2 almayi dusunuyorum...
bikac sorum var
chip olayi nedir nedegildir detayli anlatabilirse biri sevinirim
sanirim su an burda 199 euro civari ps2 ler
boyle standart bisey aldigimdada dvd izlenebiliyormu?
chip taktirmanin negibi avantajlari var...
ps oyunlari netten cekilebiliyormu,yada turkiyede kopyalarini bulmak mumkunmu....[hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

sole bisi war ps2 150 dolara incek ayri konuda sadece avrupa icin falan ayrica ben fransadan aldim ps2 yi oyun sistemi PAL yani turkiyedekiler gibi sorun cikmaz kesinlikle bana guwen ayrica 90$ a FISTIK gibi cip war resmen eskisinden daha hizli calisio oyunlar ve oyunu da 15 milyon bence super yani dvd kalitesini falanda dusurmuo gene ayni sekilde dvd de izleyebiliosun ben olsam yurtdisindan siparis ettiririm burdada cip taktirir keyfime bakarim[hline]Liseli var ya ,ah o liseli
Kisa etekli,dar elbiseli
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaslar birisi kesin cevaplar verebilir mi: Ne zaman dusecek fiyati? Yani simdi alsam enayilik mi olur? Ve de internetten alsam fiyata gumruk masrafi falan eklenir mi? Ayrica netten aldigimda burada cip taktirip oynayabilir miyim? Ayrica nette en ucuz ve guvenli nereden alabilirim ? Tesekkurler ..[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...