eddy Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 abi ya bilgisayarı hızlandırmak için falan bazı yöntemler varmış bilen varmı_¿ ne bilim yok masaüstünde fazla şey olmasın gibisinden.[hline]www.merlininkazani.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shira Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Bilgisayarının konfigürasyonu nedir?[hline]K.G. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 eet bilgisayar hızlandırılabilir ilk önce bi 150 dolara board alıyosun sora üstüne xp 3k işlemciyi çakıyosun hızlanıyo acaaaip[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Donanim bölümü süs zaten. Biz oraya çiçek falan ekiyoruz. Kenarlarina işleme yapiyoruz.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 eheh ben donanın bölümüne ektim bi çiçek sulamadı kimse ööle bakıyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ya abi onu bizde biliyoruz ben ne bilim mevcut donanımı hızlandırmak için sordum sistem celeron 1.7gh 32mb on-board 80gb Harddisk(olum mal mısın bu kadar büyük harddisk yerine ekran kartı al demeyin abim aldı söz dinletemedim)işte böyle sistemim var her neyse yok bu bilen böyle mevcut sistemi hızlandırmayı[hline]www.merlininkazani.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Donanim bölümüne açin kardeşim bu konuyu. Orda cevaplanir. Hatta açin cevapliim[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 norton antivirüs ad-aware 6 (sistem araçları: Disk temizleyici scan disk disk birleştirici) bunları en ayrıntılı biçimde ayarla. ve her hafta birkez sırasıyla herbirini yap. pcnin performansı artar. Emin olabilirsin. Ayrıca böyle scandisk felan olmadan, bilgisayarı zorlatarak bazı hızlandırma olayları var: overclock: Cpu ve Ekran kartının daha hızlı çalışmasını sağlarsın. Ama daha fazla ısınacağı için daha iyi bir soğutma sistemi gerekir. overclock diye arat forumlarda. RamBoost, CPUBoost felan: Böyle programlar var. Bir ara modaydı. RamAccelerator mü ne deniyor. Hiç kullanmadım. Ama iddialarına göre rami felan hızlandırıyor. Ben tavsiye etmem.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: baaluo, 14 Mart 2003 20:36 tarihinde demiş ki: eet bilgisayar hızlandırılabilir ilk önce bi 150 dolara board alıyosun sora üstüne xp 3k işlemciyi çakıyosun hızlanıyo acaaaip[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? mauha[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Hiç mi hiç komik değil bence.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 abi fena değil harbi bilgisayar hızlandı disk birleştiricisini falan yapdım ama çok uzun sürüyor o işler ama olsun yeter ki bilgisayar hızlansın bir de o bilgisayarı hızlandırmaya yarayan prog ları nerden bulabilirim[hline]www.merlininkazani.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar