Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarı hızlandırmak

eddy

Öne çıkan mesajlar

eet bilgisayar hızlandırılabilir
ilk önce bi
150 dolara board alıyosun
sora üstüne xp 3k işlemciyi çakıyosun
hızlanıyo
acaaaip[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi onu bizde biliyoruz ben ne bilim mevcut donanımı hızlandırmak için sordum sistem celeron 1.7gh 32mb on-board
80gb Harddisk(olum mal mısın bu kadar büyük harddisk yerine ekran kartı al demeyin abim aldı söz dinletemedim)işte böyle sistemim var her neyse yok bu bilen böyle mevcut sistemi hızlandırmayı[hline]www.merlininkazani.com
Sosyal ağlarda paylaş

norton antivirüs
ad-aware 6
(sistem araçları:
Disk temizleyici
scan disk
disk birleştirici)

bunları en ayrıntılı biçimde ayarla.
ve her hafta birkez sırasıyla herbirini yap.
pcnin performansı artar. Emin olabilirsin.

Ayrıca böyle scandisk felan olmadan, bilgisayarı zorlatarak bazı hızlandırma olayları var:

overclock:
Cpu ve Ekran kartının daha hızlı çalışmasını sağlarsın. Ama daha fazla ısınacağı için daha iyi bir soğutma sistemi gerekir. overclock diye arat forumlarda.

RamBoost, CPUBoost felan:
Böyle programlar var. Bir ara modaydı. RamAccelerator mü ne deniyor. Hiç kullanmadım. Ama iddialarına göre rami felan hızlandırıyor. Ben tavsiye etmem.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 14 Mart 2003 20:36 tarihinde demiş ki:
eet bilgisayar hızlandırılabilir
ilk önce bi
150 dolara board alıyosun
sora üstüne xp 3k işlemciyi çakıyosun
hızlanıyo
acaaaip[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?

mauha[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

abi fena değil harbi bilgisayar hızlandı disk birleştiricisini falan yapdım ama çok uzun sürüyor o işler ama olsun yeter ki bilgisayar hızlansın bir de o bilgisayarı hızlandırmaya yarayan prog ları nerden bulabilirim[hline]www.merlininkazani.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...