SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Dün benim Dm liğimde kişi frp oynarken komik diyaloglar çıktı sizle paylaşmak istedim.(zaten geyik oynuydukta neyse) Xilocent (drow ve oyunu yeni öğreniyor yardım ediyorum) Dm-İlerde devasa bi mağra var yaklaşık 50 feet uzakta Dacnat-Devam edelim kamp kurarız her yerim ağrıyo zaten Balzac-Ne var acaba içerde Dm-Xilocent in kulağına fısıldar:Wilderness lore atabilirsin Xilocent(heyecanla) Wilderness hede varmış içerde --------------------------------------------------- Xilocent(uzun sürecek bi yola çıkmak üzeredirler):1 yıllık su alıyoruz yanımıza --------------------------------------------------- Balzac(yoldaki bi adama):Buradan Liche geçtimi? --------------------------------------------------- Dm-İçeri girdiniz (zar atıyorum) Bir Liche sizi fark etti Morgan-Liche olduğunu nerden anlıyoruz? --------------------------------------------------- Xilocent-Benim çişim geldi Dm-Ya çöldesiniz yap bi yere Xilocent-Ya gerçekten geldi şü köşeye yapsam kızarlarmı? ---------------------------------------------------- Xilocent-Köyü kesiyoruz...[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 abi vardı böle bi thread ona yazsaydın ya keşke.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Xilo nun son laf olayı bitirmiş zaten :)[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: SouLForGeD, 18 July 2003 16:38 tarihinde demiş ki: Balzac(yoldaki bi adama):Buradan Liche geçtimi? bu süfer di. :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Dacnat(lvl5 wizard) onlarla dolaşan npc ye melf's acid arrow atar.Akabinde NPC bunu imprisoment eder neyse freedom cast edilir sonra... Xeor(NPC)-Neden yaptın o büyüyü bana?Bi daha affetmem Dacnat-Elimden kaydı... ------------------------------------------- Buda başka bi oyundan Grup kar fırtınası içinde ilerlemektedir... DM-yaklaşık 100m ilerde bir silüet görüyosunuz ama ne olduğu daha belli değil Orgug-Ben ilgilenmemek Orgug kesmek(DM a):ORc double axe imi fırlatıyorum DM-3 metre sonra yere düştü[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaziL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Ya bunlar sanki bana çok tanıdık heliyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 liche değil lich.. ayrıca 50 feet, 100 metre, 3 metre gibi kesin tasvirler yapmışsın.. ne yapıyor adamlar, oturup mezurayla mı ölçüyorlar.. 3 adam yüksekliğinde, bir dev boyutunda felan diyebilirdin en azından.. tabii uzunlukları belirtmeden "devasa" "küçücük" gibi herkesin farklı düşünebileceği tasvirler de yapabilirsin. Gerçekte de öyle. Ömrü basık evlerde geçirmiş biri için bir mağara çok büyük gelirken, ömrünü saraylarda geçiren biri için o mağara sıradan gelebilir..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 köyü kesiyoruz derken benim komik bir maceram geldi aklıma.. bir arkadaş sınıfta 3-4 kişiye oyun oynatıyordu.. herkes böyle pat diye 4. seviye oldu basit bir macera sonunda.. arkadaş iyi oynatabilen biri ama senaryoya ve kurallara hiç dikkat etmiyor.. neyse bende dahil oldum oyuna. Bu çocuklar hemen lord felan olmuşlar, bende bir figherın ordusunda sıradan 1. level askerim.. bir ara valiyi kaçırdılar. biz de toplam 5 asker bir de bu fighter atlarımızın üstünde araştırmaya çıktık. Valiyi orclar kaçırmış. Orcların şefiyle konuşurken bir sürü orc etrafımızı sardı. Askerlerim patır patır dökülüyor. Ama benim her attığım zar 19-20 geliyor orcları kesiyorum biçiyorum. Tabii her zar atmadan önce bir nara atıyorum. Kord'un öfkesini hissedin. Kord sizi lanetledi. gibisinden şeyler.. Sonra gaza geldim iyice her turn birer nara atıyorum. En sonunda bir nara bulamadım "Kord sizi öldürsün" dedim tüm sınıf (neyse 13 kişiydik o sınıfta) gülmeye başladı yarılcaklardı az daha :)[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 December 2003 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 dragona otoriter bir tonla üstümden kalkmasını emrediyorum güzeldi. bi de minatourlu bişi vardı dur hatırlıycam...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 aha bu[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 biz bööle oynuoduk işte ben DM idim millet dedi intikamımızı alcaüız falan herkes diyo yok o benim abimi öldürdü,o bnm babamı öldürdü,halkımı öldürdü biri atladı heycanla "o benim en çok sevdiğim babamı öldürdü"[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 favori babasını öldürmüş yani.. vay alçak..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 İyide burda tüm dialoglari yazmadim basitce yazdim sadece bi mantıksızlık yok yani :)[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic . (11:36 PM) : aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: BonePART, 12 December 2003 01:18 tarihinde demiş ki: selamın aleykum ben lichim mi dedi adam ahaha bir an düşününce çok komik oluyo, düşünsene odada bekliyo lich yıllardır, en sonunda kapı açlılıyo içeri bi grup silüet ilerliyo, lichte yıllardır bu anı beklemenin verdiği gazla ' durun önce açıklamama izin verin ben bir lich im ve bir okadarda.......'' gibi gidio.[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Biz de arkadaşlarla vampire oynuyorduk. Bir arkadaş vardı yeni başlayan toreador(böle mi yazılıodu) nese 2003 yılında oynuyoruz kendi şehrimizde falan... Arkadaş ajan buna bi adamı bulmasını söylüyorlar. Bu adam gecenin 2 sinde adamın evinde müzik açılınca içeri giriyor. Müziğin sesini kısar mısınız diye... Ev sahibi dumur -"sanane" -raatsız oluorum -yoldan geçerken mi - eee... evet *adam kopar* -lütfen gider misiniz Bizim eleman mor şekilde odadan çıkar ve o hışımla bi kapıyı kırar. Ev sahibi onun yanında belirir -Bak bu hiç kibarca deil der ve arkadası saçından tutar. Arkadaş "adamın elini ısırıyorum" dedi biz kopuş[hline]Whispering Banshee am I Saygı güçlü olana verilir. Est Sularus Oth Mithas; Otorite ya bilekle kazanılır yada yürekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Amarth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 levelda görmüştüm bunu hatırladıgım kadarıyla hatırlamadıgım yerleri kafama göre deiştirerrek orjinale en yakın halinde yazıyorum :). büyücü ve savascı geceyi geçirecekleri yer konusunda tartışmaktadır. savaçı:ben ağaçta uyumam diyorum sana büyücü:bende eger agaclara cıkmazssak sabah kafalarımız kesilmiş olarak uyanırız diyorum odun kafali savaçı:odun kafali? büyücü:evet odun kafali aptal savascı:aghhr!!! -büyücüye saldırır- dm :stoneskin buyusu yuzunden saldırın zarara vermedi tekrar zar atar stoneskin şimdi bitti. buyucu:sen ne yapıyorsun savascı:bakıyorum koruma buyun buyun bitince hakaret yeteneginide kaybettin -savascı buyucunun ustune yurumeye devam etmektedir- buyucu:dikkat! arkanda bir ayı var savascı:sen beni salak sandın galiba dm:zar atar yada atıyormus gibi yapar arkandaki ayı sana vurdu ve öldün. savascı:hö? dm:ayı şimdi sana geliyor buyucu buyucu:ama ben saka yapmıstım dm:bidaha bana sormadan saka yapma buyucu:eshedü... bide kendimden bi örenk yeni başladıgım sıralar dm de öğrenleim diye bize bol bol kıyak geçmektedir arkadasım yaralnmıstı daha dogrusu bogazı kesilmişti. bense onu en yakındaki kasaba köy mezra ne varsa ona götürmek yerine şehre götürmeyi seçmiştim iki gün boyunca bogazı kesik bi halde onu at sırtında tasımıs ve sehre ulaştırıp tedavisini yaptırmıştım. :) birde gene yeni başladıgım zamanlar dm:haydutlara iyice yaklastın artık vurabilecek kadar yakınsın evet ne yapıyosun ben: kılıcımı mızrak gibi tutup fırlatıyorum dm:kılıcın zarar vermedi ve haydutlar seni farketti 5 kişi sana saldırıyor ben:gulp!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 NWN incelemesinde vardı o yazı[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mircden oynuyoruz. Ben, Bonus birde dm+oyuncu olan bir arkadaş var. Ben Bonusla usta çrak rpsi yapıozruz ikimizde monkuz fln birbirimizin üstüne çıkıp milletin gözünü oyuyoz fln neyse..Kurt gibi bişi çıktı önümüze bakıyoruz goblin oldu birden (güçlü goblin veteranımsı) Bonus daldı missledi ben daldım crit attım goblin SARSILDI! sonra toparlandı!! ve beni geri fırlattı!!! sonra dm+oyuncu baltasını fırlattı yaratık öldü:D Biz dumur mode: activated olduk tabi anında:D[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Barghestmiş o "goblin" (?!?)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 eueueuh o oyun süperdi ya DM 2 MİRC açmış biri oyuncu aynı zmanda ne zmn sıkışsak baltasını fırlatıyo DM-oyuncu ve öldürüo ve eline geri dönü ve repair olmuş olarak Karşımıza 3 tane Balorumsu bişiler çıktı biz korkmuyoruz nasılsa baltamız var diyerek dalıyoruz süperdi :)[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bu arada kur goblin olmadı önce goblin cıktı karşımıza DM goblini çok zayıf bulunca kurd-gobline dönüştürdü o da çok güçlü olunca balta fırlattırdı öldürdü :)[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Arkadaş yeni öğreniyodu, adam gitti elf barbar oldu, gizlice 2 goblinin yanına yaklaştı ve bıçak attı ama ıskaladı. Sıra arkadaşta, (bu arada karakter kağıdındaki skillerde jump ilgisini çekmiş olmalı) adam ağacın üstüne çıktı ve, zıplayarak goblinlerin üstüne atlıycaanı söyledi. biz koptuk, yarıldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paticik'ten Lethe Bana yollamıştı. Ultimatr'da varmış zaten ama bidaha hatırlayalım; [i]DM:odada 3 tane kapı var ama içerisi zifiri karanlık. Cem:odada 3 tane kapı oldugunu nerden görüyorum? DM:Azıcık ışık var Cem:Zifiri karanlıga nooldu? DM:Gitti Cem:Nereye? DM:Karagüçler yoketti Cem:Hadi ya , iyi o zaman.. - DM:Barmen sana ne içecegini soruyor Cem:Kanını içicem senin! DM:Barmen sana pis bir bakıs atıyor.Sen söz ettikleri Kurbek(kiralık katil) misin? diye soruyor. Cem:bis bakış ne demek DM:Kötü yani Cem:Bende ona kötü bakıyorum DM:Gözgöze geliyorsunuz... Cem:eeee DM:Adam sana soru sormuştu Cem:Neydi? DM:Neyse.... --- Angles:Hadi burdan geçmeliyiz Shurdan(cemin karakterinin adı) Cem:Şurdanmı burdanmı? Angles:Kes ya !!! DM:arkadan Orclar geliyor Cem:Kaçıyorum DM:Nerden? Cem:Şurdan. - DM:Sonunda eve geldin.Kapının yanında bir meşale var. Cem:Ne renk? DMşaşırır)ee kahverengi. Cem:Boyutları nedir? DMdumur)50 cm falan Cem:Yanıyormu? DM:Hayır(terler akmaya başlar) Cem:SAldırıyorum. DM:Neye meşaleyemi? Cem:Evet kılıcımı çıkarıp önce göğsüme bastırıyor ve selam veriyorum.Daha sonra atak poizyonu alıp başına vuruyorum. DM:Vurdun ve kafası koptu... Cem:Harika.. - DM:Shurdan şuan can çekişiyorsun 6 tane orc seni yerde tekmeliyor. Cem:Kılıcımla hamle yapıyorum. DM:Kılıcın yok Cem ya hapishanedeydin unuttun mu? Cem:Bagırıyorum. DM:AMAN SKTR GİT BIRAKIYORUM YA! Evet cemle tekrar oyun ceviricegimizden ve dm i dumur ediceginden bahsetmistim iste bomba dialoglar geliyor.(süper insan cem) Cem her zamanki gibi Paladin. DM:Insanlar kosusturup duruyor ortalik cehennem alanina döndü.. Cem:Içkimi yudumlamaya devam ediyorum. DM:Kizilkule savasçilari sonunda içki içtigin hana giriyor ve ortaligi yarmaya basliyor. Cem:Istifimi bozmuyorum.Bu arada ortaligi yarmak ne demek? DM:Etrafi dagitiyorlar.Yaninda bir cocuk katlediliyor. (Suan Dm in amaci cemi hikayeye dahil etmek ama cem girmemekte kararli) Cem:Içkimi yudumluyorum.. DM:Askerlerden bir tanesi seni isaret ediyor ve sana dogru kosmaya basliyor.. Cem:Kilicimi çikariyorum.Kilicim var dimi? DM:Var var.Çikariyorsun ve adamla karsi karsiyasin.Silahi görünce duraksiyor.. Cem:Tamamdir o zaman saldiriyorum.Ya dur önce içkimi yudumluyorum. DM:Ne??? - DM:Rahip evine vardin.Üstünde senin tanrina ait semboller olan bir kapi var. Cem:Neden tanrma ait semboller var? DM:Bilemiyorum ayni tanriya tapiyor heralde. Cemlabilir.. Neyse içeri daliyorum. DMrahip) Sende kimsin yabanci.. Cem:Son duani et! Dmsasirir) rahip birseyler mirildanmaya basliyor.. Cem:SESSIZLIK!! DM:rahip büyüyü yapar ve ceme flamestrike atar. Cem:Noldu lan. DM:HP en 0 a indi bayginsin Cem:kilicimi çekiyorum.. Dm:. --- DM:Bence bunu yapma fallen olabilirsin CEM! Cem:Banami ögretiyosun bu isleri?SAldiriyorum DM:Kücük cocuga saldiriyorsun.Hemde zavalli kücük bir kiz cocuguna... Cem:Evet.. Planlarim var kafami karistirma zar aticam.. DM:Kilicini kücük kizin midesine gecirdin ve can çekistirmeden öldürdün.Yarali annesinin feryatlariyla basbasasin.. Cem:Evet artik Lord Soth olabilirmiyim? DM:OFFFF... -- Cem:Xerhan bu grubun lideri ben olmaliyim.sizi dogru yola sürmek için.. Xerhan:Sen fallensin olm anlamadin mi.dedect good attim sana good bile cikmadin.Sehirde 7 kisi öldürdün be.. Cem:Hehehehe piskopatim abi.. Sirrogue:Sessizlik içinde paladine yaklasiyorum ve bicakla arkadan boynuna sokuyorum. DM:Sneak atak oldu bu.Cem malesef öldün . Cem:Rahip canlandir beni! Rahip:Oh be sonunda.Cem baba otobüs paran benden hadigit evine. Cem:G.tsunuz.. Dünya : Ravenloft Senaryo : Servants of Darkness grubun Sirine ile karsilastigi sahne biras erotizm katilmistir dm tarafidan dm agir tasvirler girisler yapmaktadir sirine grubun her üyesine tacizde bulunmaktadir. onlari zevk kölesi durumuna getirmistir. oyunculardan biri olayi gerektigi gibi yapar oyunlardan ikincisi biraz çekingen davranir oyunculardan üçüncüsü dm in oyuna uzun süre ara vermesine sebep olur : dm : kapi, odanin karanligini titreten bir gicirtiyla açiliyor ve.. oyuncu dm in sözünü keser : o kadin mi? dm : (sinirli olarak) EVET! oyuncu : o zaman donumu indirdim bekliyorum dm : nee?!!? abi ara veriyorum uyucam ben ne dedi adam yaa... ----------------------------------------- BUYRUN İKİNCİ BÖLÜM AKLIMA GELDİKÇE YAZACAM Bir Role Playing Rezaleti: Birazdan olacak rezaletlerden önce belirtmekte fayda var ki, grubumuz 4.level karakterlerden oluşmaktadır. Bahsi geçen elf Mage-Fighter dır ve levelları 4/3 tür. Grubun karizmatik savaşçısı kılıcını çekmiş önden koşmaktadır. O sırada... ELF: Ben evin köşeesinden dönüp KILICIMLA ilk gördüğüm yaratığın kafasına yazacağım. DM: Pekala.Köşeyi döndüğünde 4 tanesinin kapıyı kırmaya çalıştıklarını görüyorsun. Karmaşada henüz seni fark etmediler. Saldırabilirsin... Elf: (zar atar 2 gelir, bunu gören DM kılıcın nasıl ıskaladığını tasvir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Rofl bu Cemle tanışıp bi oyun oynamam lazım benim :)[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic . (11:36 PM) : aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 full plate? dark sun? nası ya?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar