sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hack midir, script midir nedir. thread'im ona kurban gitti baştan açıyom :) okuduğumuz kitaplar ve dergileri yazmak, bu konularda fikirlerimizi ve eleştirilerimizi yazmak ve fikir alışverişinde bulunmak için paticik kütüphane bölümünün açılmasını tavsiye etmekteyim. gerekli olduğunu düşünmekteyim efenim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 yediklerin sakala deilde zekaya harcansa şu topicin buraya acılmayacagını orenirdin lan tüü resil[hline]Grandmaster Hamburger Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki: oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 olsun iyidir iyi konu dışı da çok kötü bir seçim değil gidip bilg oyunlarına falan açabilirdim de mi? :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya karalama defteri varya ne kütüphanesi. gereksiz... hem istek topiğini paticik bölümüne açsaydın?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 edebiyat bölümünü sadece şiir, hikaye yazmak için yapılmış bir bölüm olarak düşünme. dediklerini orada yapabilirsin zaten. ayrıca bölüm açmaya gerek yok derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 sabonun yemini az vermişler oda kuduruyo bole olunca saçma sapan fikirler üretiyo horgörmeyin arkadaşlar he diyin geçin ;)[hline]Grandmaster Hamburger Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki: oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 dyna'cım kel kafanı klozete sokarım...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 neyse artık anladıgımız üzere böyle terbiyesiz birisinin zaten kütüphane kitap dergi yorum vs içerikli bölüm acılması ve kültürel işlere girişmeside pek alakadar olmayacaktı, iş olsun diye açılmış bir topic.[hline]Grandmaster Hamburger Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki: oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 +1 Dyna zuaha[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 önce hayvanlar alemi bölümü açılsın önce biz istedik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Bence doğaüstü diye bi bölüm açılsın, orda mistik şeyleri falan konuşalım bööle korku falan olsun hede hödö..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Fistan, 25 December 2003 13:28 tarihinde demiş ki: ya karalama defteri varya ne kütüphanesi. gereksiz... hem istek topiğini paticik bölümüne açsaydın?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? ayrıca karalama defteri'nin altında yazan açıklamaya bir bakmanı tavsiye ederim...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ehe yok abi açılmasın! istemiyorum! Konu dışına açın.. ne be? olmadı, Sağlık Güzellik Yemek Hüzün Aşk Ne yaptım? bölümleride açılsın :P Bi XTR açılmadı,karşıyım hepşine[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 gocunma mumi mtb bölümü açılmayacağını biliyosun tabi kasmıyosun dimi hehe ha bide bilim bölümü açılsın hatta bilim ve kurgu diye bi bölüm olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 iyi de kitaplar, kütüphane çok değerli şeylerdir. öyle "kütüphane açılıcaksa x,y,z açılsın" demek kolay. ama saydıkların şeylerle kütüphaneyi bir tutuyorsan zaten aferin diyeiblirim sadece...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 iyide Sabo, o kadaaaaar çok 1209371028937 tane bölüm var ki artık takip etmek ZOR oluyor.. bir 23948230948 tane daha bölüm çıkarsa,bir o kadar daha zor olacak.. Hiç bişi açılmasın! Hatta tüm Puserler ve Paticik eski haline dönsün... DÜnyada dönmesin...Değişmesin yaaa istemiyorum yaa hayret bişi... *!Camdan atlar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 yemek bolumu iyi olur herkes hergün ne yedigini yazar :)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 XTR bölümü açılsın.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 yeni bolum istiyorum demek icin bolum acilsin bence.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 O diilde, karalama defterinde paticik kütüphanesi girişimi başlattı ghald, daha 5 sayfaydı son mesaj attığımda. Onu canlandırsak önce, bölüm açılması gerekli hale gelse daha bir hoş olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Valla Nefr sen bendenönce yakalamışsın benden once vermişsin cevabı. Paticik bölümünde (Horace sağolsun) böyle bir girişim zaten var. Oraya bir mesaj bile atmadan hiç alakası olmayan bir bölüme gelip burda "kütüphane açalım" diye bir fikir vermek çok komik tabii. Eğer bir tavsiye verecekseniz o tavsiyeyi destekleyebilecek nitelikte olmalısınız. Fikir verip gitmek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ,Mesala XtR bölümü gibi değil mi Ghaldszar =][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Katılıorm açılsın[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar