Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati'ye yeni bölüm tavsiyesi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hack midir, script midir nedir. thread'im ona kurban gitti baştan açıyom :)

okuduğumuz kitaplar ve dergileri yazmak, bu konularda fikirlerimizi ve eleştirilerimizi yazmak ve fikir alışverişinde bulunmak için paticik kütüphane bölümünün açılmasını tavsiye etmekteyim.
gerekli olduğunu düşünmekteyim efenim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Admin
Mesaj tarihi:
yediklerin sakala deilde zekaya harcansa şu topicin buraya acılmayacagını orenirdin lan tüü resil[hline]Grandmaster Hamburger
Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır...
Mesaj tarihi:
olsun iyidir iyi konu dışı da çok kötü bir seçim değil gidip bilg oyunlarına falan açabilirdim de mi? :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
ya karalama defteri varya ne kütüphanesi.
gereksiz...
hem istek topiğini paticik bölümüne açsaydın?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?
  • Admin
Mesaj tarihi:
sabonun yemini az vermişler
oda kuduruyo bole olunca saçma sapan fikirler üretiyo
horgörmeyin arkadaşlar
he diyin geçin ;)[hline]Grandmaster Hamburger
oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır...
  • Admin
Mesaj tarihi:
neyse artık anladıgımız üzere böyle terbiyesiz birisinin zaten kütüphane kitap dergi yorum vs içerikli bölüm acılması ve kültürel işlere girişmeside pek alakadar olmayacaktı, iş olsun diye açılmış bir topic.[hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 25 December 2003 13:28 tarihinde demiş ki:
ya karalama defteri varya ne kütüphanesi.
gereksiz...
hem istek topiğini paticik bölümüne açsaydın?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?

ayrıca karalama defteri'nin altında yazan açıklamaya bir bakmanı tavsiye ederim...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
iyi de kitaplar, kütüphane çok değerli şeylerdir. öyle "kütüphane açılıcaksa x,y,z açılsın" demek kolay. ama saydıkların şeylerle kütüphaneyi bir tutuyorsan zaten aferin diyeiblirim sadece...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
iyide Sabo,
o kadaaaaar çok 1209371028937 tane bölüm var ki
artık takip etmek ZOR oluyor..
bir 23948230948 tane daha bölüm çıkarsa,bir o kadar daha zor olacak..

Hiç bişi açılmasın! Hatta tüm Puserler ve Paticik eski haline dönsün...

DÜnyada dönmesin...Değişmesin yaaa istemiyorum yaa hayret bişi...

*!Camdan atlar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Mesaj tarihi:
O diilde, karalama defterinde paticik kütüphanesi girişimi başlattı ghald, daha 5 sayfaydı son mesaj attığımda. Onu canlandırsak önce, bölüm açılması gerekli hale gelse daha bir hoş olmaz mı?
Mesaj tarihi:
Valla Nefr sen bendenönce yakalamışsın benden once vermişsin cevabı.

Paticik bölümünde (Horace sağolsun) böyle bir girişim zaten var. Oraya bir mesaj bile atmadan hiç alakası olmayan bir bölüme gelip burda "kütüphane açalım" diye bir fikir vermek çok komik tabii.

Eğer bir tavsiye verecekseniz o tavsiyeyi destekleyebilecek nitelikte olmalısınız. Fikir verip gitmek olmaz.
  • Yeni Oluştur...