BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ya Turist çekmek için olablirmiki acep?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 turistler hayaletten korkar gelmez. Kesin bu gerçek :P[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ya bence kamera yanlış görmüş mümkün mü yani 7/24 bir yere bakıp yorulmamak? :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Turist çekmek içindir die düşünüyorum... Elbet 'abi valla varmış hayalet, herifler resmini çekmiş yaa daha ne!' dien sazanlar olacaktır[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 O kadarda sazanı yoktur Wulfgar.Yani, umarım.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ya o kadar sazan cümleler kurmuyolarda, var abi var, sallsan deyiyo hatta...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 güsel bir karakalem çizimi gerçek gibi dimi?[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 karakalem olsaydı o çiniyi andıran kucuk tuglaların essız golgede kabıleyetını Da vıncı bıle yapamazdı yanı tamamen bır fotograf...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ya bana normal mont giymis biri gibi geldi..Bende mi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 hayalet turistten rahatsiz olur gorunmez[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Montun yanında bedavadan birde süt beyazı maske vermiyorlarsa sende bir sorun var. :)[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Hmm resim zaten siyah beyazda..Ne biliyim bu ezkimolarin giydigi hayvani montlardan giymis birine benzettim ben :) Ama degilse vardir yani sorun dogrudur eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Anladığım kadarı ile Bluescars giyiyor hayalet yani kraliyet dönemlerindeki o şatafatlı kürklü hayvani yığıntı elbiseye verilen ad...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bunun videosu varmiymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 var[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: MeSh, 23 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: Bunun videosu varmiymis? Klibi bile var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Nihohao Elderon yardın :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 bişi sölicemde hayaletler görülmemiş tamamen insanın kendı fantazileriyle ortaya çıkarttığı bişeydir gelin görünki dagerin resmini koyduğu hayalet çizgi filmlerde yada dergilerde insanların çizerek yaptığı kafasına cübbe geçirmiş yaratıklardan farksızdır.. eğer gerçek bir hayalet varsa acep böle bi cübbeylemi dolaşır? yada bu hayaletler istedikleri zaman gözükür istedikleri zaman gözükmezlermi nasıl büyük bir tesadüftürki hayaletler insanların yıllarca karikatürlerinde yada çizgifilmlerinde çizdikleri karakterleri aynısı çıkar? düşündürücü geldi şahsen inanmadım[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Balon haber oldugu cok bariz zaten,bi dusunsene bu olayin gercek oldugu kanitlancak...Mansetlerden 3 ay inmezdi herhalde bu konu..Sonucta hayaletler gercek yani herkes vefat etmis yakinlariyla temasa gecmek icin kasacak falan..Ne biliyim yani hayalet diye birsey yok,olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 herkes sizin gibi kültürlü değil hocam. tüm dünyada bu hayalet haberi üzerine oraya akın edecek binlerce milyonlarca insan var.. herkesin denizi, kalıntıları, ormanı yok. (hoş bizde var ama değerlendirmiyoruz) onlar da eski şatolardaki hayalet hikayeleri kullanıp insanların sazanlamasına çalışıyorlar..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Obscura, 23 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki: bişi sölicemde hayaletler görülmemiş tamamen insanın kendı fantazileriyle ortaya çıkarttığı bişeydir gelin görünki dagerin resmini koyduğu hayalet çizgi filmlerde yada dergilerde insanların çizerek yaptığı kafasına cübbe geçirmiş yaratıklardan farksızdır.. eğer gerçek bir hayalet varsa acep böle bi cübbeylemi dolaşır? yada bu hayaletler istedikleri zaman gözükür istedikleri zaman gözükmezlermi nasıl büyük bir tesadüftürki hayaletler insanların yıllarca karikatürlerinde yada çizgifilmlerinde çizdikleri karakterleri aynısı çıkar? düşündürücü geldi şahsen inanmadım[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn tam tersi niye olmasın? belki de öyledir:)[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Kanal d de izledim geçen gün. Harbidende oldukça korkunçmuş. Ben gidip o sarayda kalmak isterdim. Yani hayalet falan varsa tanışalım . Biz türküz bişi olmaz :-)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Obscura, 23 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki: bişi sölicemde hayaletler görülmemiş tamamen insanın kendı fantazileriyle ortaya çıkarttığı bişeydir gelin görünki dagerin resmini koyduğu hayalet çizgi filmlerde yada dergilerde insanların çizerek yaptığı kafasına cübbe geçirmiş yaratıklardan farksızdır.. eğer gerçek bir hayalet varsa acep böle bi cübbeylemi dolaşır? yada bu hayaletler istedikleri zaman gözükür istedikleri zaman gözükmezlermi nasıl büyük bir tesadüftürki hayaletler insanların yıllarca karikatürlerinde yada çizgifilmlerinde çizdikleri karakterleri aynısı çıkar? düşündürücü geldi şahsen inanmadım[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Karikatür veya çizimlerdeki hayaletler, görüldüğü iddia edilen hayaletlerin veya doğa üstü yaratıkların görenler tarafından anlatılması/aktarılması sonucu çizilmiştir.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: SandroNightFall, 24 December 2003 13:38 tarihinde demiş ki: Kanal d de izledim geçen gün. Harbidende oldukça korkunçmuş. Ben gidip o sarayda kalmak isterdim. Yani hayalet falan varsa tanışalım . Biz türküz bişi olmaz :-)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] +1 . Kac hayalet . Türkler geliyor :) HEheh harbı komedi olurdu ya orda olsak.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: SandroNightFall, 24 December 2003 13:38 tarihinde demiş ki: Kanal d de izledim geçen gün. Harbidende oldukça korkunçmuş. Ben gidip o sarayda kalmak isterdim. Yani hayalet falan varsa tanışalım . Biz türküz bişi olmaz :-)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu... O may gad Turko! der tabanları yağlardı o kaleden :D bence kesinlikle turist çekmek için yapıyor bunlar :) Yenik yani..Boş palavra arkadaşlar inanmayın ya :P Yok öle Hayatlet mayalet..Konyanında Tabanında Altın var :p[hline][b]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar