Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Britanya-Tudor Kalesindeki Hayalet Güvenlik Kameralarına Yakalanmış!!!

SbNN

Öne çıkan mesajlar

karakalem olsaydı o çiniyi andıran kucuk tuglaların essız golgede kabıleyetını Da vıncı bıle yapamazdı yanı tamamen bır fotograf...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarı ile Bluescars giyiyor hayalet yani kraliyet dönemlerindeki o şatafatlı kürklü hayvani yığıntı elbiseye verilen ad...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

bişi sölicemde hayaletler görülmemiş tamamen insanın kendı fantazileriyle ortaya çıkarttığı bişeydir gelin görünki dagerin resmini koyduğu hayalet çizgi filmlerde yada dergilerde insanların çizerek yaptığı kafasına cübbe geçirmiş yaratıklardan farksızdır.. eğer gerçek bir hayalet varsa acep böle bi cübbeylemi dolaşır?
yada bu hayaletler istedikleri zaman gözükür istedikleri zaman gözükmezlermi
nasıl büyük bir tesadüftürki hayaletler insanların yıllarca karikatürlerinde yada çizgifilmlerinde çizdikleri karakterleri aynısı çıkar?
düşündürücü geldi şahsen inanmadım[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Sosyal ağlarda paylaş

herkes sizin gibi kültürlü değil hocam.
tüm dünyada bu hayalet haberi üzerine oraya akın edecek binlerce milyonlarca insan var..

herkesin denizi, kalıntıları, ormanı yok.
(hoş bizde var ama değerlendirmiyoruz)

onlar da eski şatolardaki hayalet hikayeleri kullanıp insanların sazanlamasına çalışıyorlar..[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obscura, 23 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki:
bişi sölicemde hayaletler görülmemiş tamamen insanın kendı fantazileriyle ortaya çıkarttığı bişeydir gelin görünki dagerin resmini koyduğu hayalet çizgi filmlerde yada dergilerde insanların çizerek yaptığı kafasına cübbe geçirmiş yaratıklardan farksızdır.. eğer gerçek bir hayalet varsa acep böle bi cübbeylemi dolaşır?
nasıl büyük bir tesadüftürki hayaletler insanların yıllarca karikatürlerinde yada çizgifilmlerinde çizdikleri karakterleri aynısı çıkar?
düşündürücü geldi şahsen inanmadım[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:

tam tersi niye olmasın? belki de öyledir:)[hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obscura, 23 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki:

Karikatür veya çizimlerdeki hayaletler, görüldüğü iddia edilen hayaletlerin veya doğa üstü yaratıkların görenler tarafından anlatılması/aktarılması sonucu çizilmiştir.[hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SandroNightFall, 24 December 2003 13:38 tarihinde demiş ki:
Kanal d de izledim geçen gün. Harbidende oldukça korkunçmuş. Ben gidip o sarayda kalmak isterdim. Yani hayalet falan varsa tanışalım . Biz türküz bişi olmaz :-)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]

+1 . Kac hayalet . Türkler geliyor :) HEheh harbı komedi olurdu ya orda olsak.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SandroNightFall, 24 December 2003 13:38 tarihinde demiş ki:
Kanal d de izledim geçen gün. Harbidende oldukça korkunçmuş. Ben gidip o sarayda kalmak isterdim. Yani hayalet falan varsa tanışalım . Biz türküz bişi olmaz :-)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...

O may gad Turko! der tabanları yağlardı o kaleden :D

bence kesinlikle turist çekmek için yapıyor bunlar :)
Yenik yani..Boş palavra arkadaşlar inanmayın ya :P
Yok öle Hayatlet mayalet..Konyanında Tabanında Altın var :p[hline][b]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...