SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Arkadaşlar Beşiktaş'ta meydanda bulunan bi heykel var. 4 bi tarafında değişik heykeller var. Ama bizi ilgilendiren ise Bunlardan biri. Bu heykel üzerinde yırtık bir cüppe giyen ve bir de pelerini bulunan kadın heykeli. Sol elinde ucu aşağı bakan uzunbir kılıç, sağ elinde ise yukarıdaki bir kişiye yada bir şeye doğru uzatılmış bir gül yada lale yada ona benzeyen bir çiçek var. Pelerini arka tarafında kesik olarak dalgalanıyor. Kadın ise suratında kendinden emin bir hali yansıtıyor. Şahsen ben hiç bişi anlamadım bu heykelden. Etraftakilerininde onla bi alakası yok. Sizce bu heykelin anlatmak istediği nedir. Valla hergün yanından binlerce kişi geçiyo bende bunlara dahildim bi günde bi bakiyim nedir deim. Baktım ve anlamadım. Gerçi bi teorim var ama sadece geyik olsun diye söylüyorum: Beşiktaş'da bulunan saklıKent ve SihirCafe nin FRP cilere vermiş olduğu hizmetten dolayı kendi adlarına diktirdiklkeri bir heykel. Yada buna benzeyen bişi.. Sizce nedir anlamı ben harbiden merak ediyorum ve eğer beşiktaşa yolunuz düşerse meydandaki 4 heykele iyi bakın özelliklede bu heykele..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] [Bu mesaj SandroNightFall tarafından 25 December 2003 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Ben baktım. O adaleti temsil eden kadın yani kılıç aşağı doğru çünkü şiddet kullanmak istemiyor fakat yine de öyle bir yaptırım var. Adaleti "gülle" uygulamak istenci.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 adaleti temsil eden gözleri bağlı, elinde terazi olan kadındır, onunla karıştırmış olmayasın? :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 adalet diyince akla terazi falan geliyo genelde :D hani elinde kılıç tutmasıda ayrı güzellik..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 akla terazi gelmesiyle alakası yok, gidin bütün adliyelere bakın.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Tamam kesin Jeanne D'arc*!Kaçar*[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 kartal heykeli daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar