Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 İki genç, birbirlerini deliler gibi seviyorlarmış.. Her zaman beraber oluyorlar, hiç ayrılmıyorlarmış.. Bir gün genç oğlan işinde bazı sorunlar yaşamaya balamış.. Evde ve işde yaşadığı sorunlar nedeniyle sevgilisi ile araları bozulmuş hatta onu bir kere ağlatmış bile.. Birgün iki sevgili dışarda kol kola gezerken oğlan: "Sana bir soru sormak istiyorum.. Bu soruyu kendime sordum ve yanıtını buldum şimdi sıra sende" demiş.. "Tabii sor" demiş sevgilisi.. Genç " Bana niye katlanıyosun ?" diye sormuş.. "Ama iyi düşünüp öyle cevap vermeni istiyorum" diye eklemiş.. Kız biraz düşünmüş ve "Seni sevdiğim için" demiş.. Gencin suratı beklemediği bir cevabı aldıgını gösterircesine biraz asılmış.. Kız gencing beklemediği bir cevabı verdiğini anlamış ve : "Peki ya sen ne cevap verdin?" diye sormuş.. Genç biraz durmuş ve cevap vermiş.. "Ben sana katlanmıyorum ki?"... (Belki çoğunuz biliyordur ,bana internetten geldi hatırladıgım kadarını kompozisyona döküp yazdım)[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ohooo çok şey istiyo bu da.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Adam kıza fake atmış ama, haksızlık :P[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 tuzak soru dedikleri bu olsa gerek[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Edgü er süngüki erir atı kalır.[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ahahah! Super![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bayanların her sorusuna Seni sevdiğim için diye başlamakta fayda vardır. *Akşam yemeğe gidelimmi? -Seni sevdiğim için evet *Saat kaç oldu? -Seni sevdiğim için 10u 5 geçiyor. :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ey nevai bar angabundak uhuvvetler kibâr.. yaa yaa..[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Absolut, 23 December 2003 17:13 tarihinde demiş ki: *Saat kaç oldu? -Seni sevdiğim için 10u 5 geçiyor. :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting ehahe :D[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Deniyecem birine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: horacegoesskiing, 23 December 2003 17:13 tarihinde demiş ki: ey nevai bar angabundak uhuvvetler kibâr.. yaa yaa... değil mi yiğidim değil mi...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ana düşünceyi anlamadım[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ama hakkaten oturmuş laf :)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: horacegoesskiing, 23 December 2003 17:13 tarihinde demiş ki: ey nevai bar angabundak uhuvvetler kibâr.. yaa yaa.. eee yes,yes :-P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 yapıştır tokadı ya bu ne entel kuntel laflar :-P[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 millet entel olmuş delikanlılığa yakışmaz böle kuntel laflar :P[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: horacegoesskiing, 23 December 2003 17:13 tarihinde demiş ki: ey nevai bar angabundak uhuvvetler kibâr.. yaa yaa.. Bi an dili deşifre etmeye çalıştım. ortak kelimeler falan aradım.. Çok fazla KotOR oynuyorum çook :([hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 çok güzel cuk oturan bir laf :) buarada absonun sölediine yarıldım saat kaç seni sevdiim için 5 lol[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hehehe bu lafı kesin deniyecem valla... :-P[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: horacegoesskiing, 23 December 2003 17:13 tarihinde demiş ki: ey nevai bar angabundak uhuvvetler kibâr.. yaa yaa..[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Oldu.. Peki.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: _-Sturm-_, 23 December 2003 17:04 tarihinde demiş ki: EHehe çok güzel.. Denemek lazım :)[hline]Bir lanet var üstümde, bir karanlık.. Aşkın acısını, nefretin zevkini tadıyorum.. Lanetliyim, terk edilmiş.. Geceyim, karanlık, soğuk.. Karşımda, titreyeceksiniz! Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!! SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınız No to Garbage! No to trash! Denemek için bir kız lazım değilmi :( ühüü[hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar