Aegean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ac/dc biliyodum, bi süredirde dinlemek istiyodum da en son thps 4 te tnt şarkısını duyunca dayanamadığıma karar verdim. önerdiğiniz parçalar nedir?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Back in Black Big Gun Hell Bells Highway to Hell Thunderstruck TNT Shoot to Thrill[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur.
farewell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ac/dc , rocknroll aleminin kilometre taşidir. bu gruptan sonra herşey daha farkli olmuştur rock endüstrisi için. aggnus young ın 60 yaşinda bile hala sahneye okul üniformasiyla çikmasi kadar da klas bir görüntü yoktur.. shook me all night long highway to hell thunderstruck dirty deeds done dirt cheap kalender şarkilaridir kanimca..[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde..
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 AC/DC cok guze Party sarkilari yapar... cok da gaz riffleri vardi cokta severim. Kendilerini canli olarak da gordukten sonra baya guzeldi . yukardaki parcalardan baska Dirty Deeds Who made who ve Those about the rock var[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson
Draven Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ac/dc manyak grupdur, hem kulaga hos gelir, hemde agirdir. rockdan metala geciste black sabbathdan sonra en buyuk rolu ac/dc oynar. karpuzun soyledikleri sarkilar cok iyi, benim favorim big gun
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 yukarıda yazılanlara moneytalks'u da eklemek isterim..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow!
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ehu neden kimse big balls söylememiş ya :D indirdim hastası oldum I've got big balls I've got big balls And they're such big balls Dirty big balls And he's got big balls And she's got big balls But we've got the biggest balls of them all :D[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
-StorM- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: canjovi, 23 December 2003 01:51 tarihinde demiş ki: Kendilerini canli olarak da gordukten sonra baya guzeldi . [hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson nassı yani türkiyeye ne zmn geldi onlar?
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Yurt dışında izlemiş sanırım...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur.
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 "Whole Lotta Rosie" yi atlamışsınız.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Gecen sene bedeva Rolling Stones , AC DC , Guess Who (American Woman) , ve bir suru group la bilikta konserverdiler Toronto da[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 bknz. taytlılar hehe ama gaz şarkıları var
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 eski grupların çoğu tayt giyiyordu zaten. iron maiden, guns'n'roses vs[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 dc neysede ac le uraşılmaz be ulan ne deli edici sorular cıkıyo devre vizesinde ,finalinde falan ne sinir bi isim koymuslar gruba[hline]Grandmaster Hamburger Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki: oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır...
Öne çıkan mesajlar