Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mail'ime gelmiş, paylaşayım dedim. [hline]Büyük gazetelerimizin birinde yönetici semineri veren bir uzman, Türklerin dünyada en kötümser milletlerden biri olduğunu iddia etmiş. Peşinden küçük bir test yapmış.Bitişik sözcüklerden oluşan aşağıdaki cümleyi birkaç saniyeliğine gösterip yöneticilerden okumalarını istemiş: "THEGODISNOWHERE" Katılımcıların hepsi bu cümleyi: "THE GOD IS NO WHERE" diye okumuş.Yani "Tanrı hiçbir yerde değildir" seklinde. Uzman gülümsemiş... "Tam beklediğim gibi" diye mırıldanmış. Bati ülkelerindeki seminerlerde katılımcılar bu cümleyi söyle okumuşlar: "THE GOD IS NOW HERE" Yani: "Tanrı simdi burada." Peki ya siz nasıl okumuştunuz?[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bildiğim kadarıyla bu Türkler üzerinde yapılan bi test deildi ama ossun :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 NO WHERE gibi okudum.Türklere öyle diyende gerizekalının biridir çünkü Türkler kadar esprili ve neşeli bir millet daha yok.Gidin Avrupaya hepsi soğuk espriden uzak kişiler.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 valla ben isin icinde kendi inancımıda katınca direk olarak god is no where die okudum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bu ne kadar dogru bilmiyorum ama kesinlikle batidakilerden daha neseli bi toplumuz onu soyliyim.. ayrica eski de bi konuydu bu baya[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben nowhere okduum[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bence de green almanyaya gittim hayat monoton robot gibi yaşıolar ingilterede herkes soğuk gelmişler hala çamur atmaya çalışıolar bize[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 İlkkez gördüm ve Direk God is Now Here şeklinde okudum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 God ıs no where dıe okudum ılk gordugumde de oyle olmasını dıledım yazım yanlıs ı fln war mı dıe baktım oyle ımıs :D[hline]Salla Bakarızzzzz :D [Bu mesaj AMO tarafından 21 December 2003 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hoş bişemiş ben de önce "the god is no where" die okudum ama sonradan içimden bi ses "höössst" dedi ben de bi kez daha düşünüp "hmm the god is now here" dedim lol[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 e abi turke gelip ana dili olmiyan birseyi gosteremessin, git turkce bilen yabancilara 'ananis kim?' de bakalim onlar nedicek? kelime oyunundan baska birsey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 no where...takmayın böyle şeyleri kafanıza ya batının eksiklik bulma çabasından başka bişi değil.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ya kelime oyunu zaten no-where de. americanlar arasinda oyle alisilmiski, no-one, nobody, nothing ve nowhere bicminde yazmaya o yuzden oyle okunuyor, kim gonderdiyse o maili sallamasin turk olmiyanlar now here diye okumusmus, heh onceden allah burda degildi simdi geldi, optimistik oluyorlar bide oyle dusununce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bende nowhere okudum :)[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Draven, 21 December 2003 04:13 tarihinde demiş ki: e abi turke gelip ana dili olmiyan birseyi gosteremessin, git turkce bilen yabancilara 'ananis kim?' de bakalim onlar nedicek? kelime oyunundan baska birsey degil ahaha mükemmel bir örnek aynısının türkçesi.. :)[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: kırbaçta dpli unutmayın. Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 herhalde ing. hazırlık okumadan kaynaklanıo now here dıe okudum wala =)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 pyro hazirlikla ilgisi yok merak etme, ben ingilterede yasiyorum nowhere okudum, aptal oldugumu sanmiyorum. ulan bi topic nekadar sinirlendirdi ya, uyumam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 god is no where diye okudum sonra lan bu o kelime oyunlarından diye geçirdim içimden god is now here diyede okudum yani her şekilde okurum icabında :P[hline]Keko biraları! İçiysen, kendinden geçiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Draven, 21 December 2003 04:13 tarihinde demiş ki: e abi turke gelip ana dili olmiyan birseyi gosteremessin, git turkce bilen yabancilara 'ananis kim?' de bakalim onlar nedicek? kelime oyunundan baska birsey degil algida secicilik diye bi olay var. eger belli bi yuzdeden fazlasi oyle okuyorsa gercekten bazi egilimler arayabilirsin. ananis kim diye degil ananizkim diye okut ya da ananiskim .[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Now Here okuduydum ben .. Ne yani iyimserm iyim ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 God ıs now here.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Niye bu kadar ciddiye aldınız anlayamıyorum. Karadenizlilerle ilgili o kadar salak fıkra varken onlar niye isyan etmiyor? Topic'in yarısı direk olarak saldırıya geçti farkındaysanız.Ben bu ankete inandığım için değil, eğlenmek için bu topic'i açtım.Fakat görüyorumki ankete gerek yok, topic'teki mesajları okumak yeterli.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ben de no where okudum hepimiz sataniğiz..:D[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bende önce no where diye okudum. Höst yemem ben b u kelime oyunlarını deyip. Now Here şeklinde tekrar okudum. AYrıcaöyle okumam satanist olduğumu göstermez :)[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Tık! Tık! Tıklayıver Kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 www.efsaneler.com'da yazıyor bu. ayrıca bu konuda draven'e katılıyorum, tamamen ana dilimiz olmadığından kaynaklanıyor.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar