Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GODISNOWHERE

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mail'ime gelmiş, paylaşayım dedim.

[hline]Büyük gazetelerimizin birinde yönetici semineri veren bir uzman, Türklerin dünyada en kötümser milletlerden biri olduğunu iddia etmiş.

Peşinden küçük bir test yapmış.Bitişik sözcüklerden oluşan aşağıdaki cümleyi birkaç saniyeliğine gösterip yöneticilerden okumalarını istemiş:

"THEGODISNOWHERE"

Katılımcıların hepsi bu cümleyi: "THE GOD IS NO WHERE" diye okumuş.Yani "Tanrı hiçbir yerde değildir" seklinde. Uzman gülümsemiş... "Tam beklediğim gibi" diye mırıldanmış.

Bati ülkelerindeki seminerlerde katılımcılar bu cümleyi söyle okumuşlar:

"THE GOD IS NOW HERE"

Yani: "Tanrı simdi burada."

Peki ya siz nasıl okumuştunuz?[hline]A! Elbereth Gilthoniel!
silivren penna míriel
o menel aglar elenath
Gilthoniel, A! Elbereth!
Sosyal ağlarda paylaş

bence de green
almanyaya gittim hayat monoton robot gibi yaşıolar
ingilterede herkes soğuk

gelmişler hala çamur atmaya çalışıolar bize[hline]Gitar Nubisi
------------
Birlikte yasayabilecegin biriyle degil,
Onsuz yasayamayacagin biriyle ol!
Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil,
Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kelime oyunu zaten no-where de. americanlar arasinda oyle alisilmiski, no-one, nobody, nothing ve nowhere bicminde yazmaya o yuzden oyle okunuyor, kim gonderdiyse o maili sallamasin turk olmiyanlar now here diye okumusmus, heh onceden allah burda degildi simdi geldi, optimistik oluyorlar bide oyle dusununce.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 21 December 2003 04:13 tarihinde demiş ki:
e abi turke gelip ana dili olmiyan birseyi gosteremessin, git turkce bilen yabancilara 'ananis kim?' de bakalim onlar nedicek? kelime oyunundan baska birsey degil
ahaha mükemmel bir örnek
aynısının türkçesi..
:)[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
kırbaçta dpli unutmayın.
Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 21 December 2003 04:13 tarihinde demiş ki:
e abi turke gelip ana dili olmiyan birseyi gosteremessin, git turkce bilen yabancilara 'ananis kim?' de bakalim onlar nedicek? kelime oyunundan baska birsey degil

algida secicilik diye bi olay var. eger belli bi yuzdeden fazlasi oyle okuyorsa gercekten bazi egilimler arayabilirsin. ananis kim diye degil ananizkim diye okut ya da ananiskim .[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Niye bu kadar ciddiye aldınız anlayamıyorum.

Karadenizlilerle ilgili o kadar salak fıkra varken onlar niye isyan etmiyor? Topic'in yarısı direk olarak saldırıya geçti farkındaysanız.Ben bu ankete inandığım için değil, eğlenmek için bu topic'i açtım.Fakat görüyorumki ankete gerek yok, topic'teki mesajları okumak yeterli.[hline]A! Elbereth Gilthoniel!
silivren penna míriel
o menel aglar elenath
Gilthoniel, A! Elbereth!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...