Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ya PC'im bozulmadan önce gitmiştim altı siyah CD'lerden almıştım. İşte teflon kaplı altlı, çizilmiyor felan geyiği yüzünden.. içine mp3leri doldurdum. PC'im bozulduğundan bu mp3leri, mp3 çalar müzik setimde dinliyorum.. Fakat şarkılar habire atlıyor, czp bzz sesler geliyor. Ya bu çizilmeyen cdlerin ne faydası var ki? Altları çizilmiş bir güzel.. oysa normal beyaz cdler gayet güzel çalışıyor.. Acaba müzik setinde mi sorun var? yoksa bu cd'ler mi dandik?[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Altı çiziliosa kandırmışlar seni :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 esası benim cdlerin etrafını ince bir kap gibi saran plastikten koruma düşüncem vardı disket gibi ama cd yi takınca cd kabın içinde havada durucak ve laserin girdiği yerde bir kapan olucak açılıcakdı bunu yapsam çok kişi sevinir bence:) yani cdnin özel okuyucusu olucak kabı ile beraber kullanıcan ki cdlerin çoğu tak çıkar da çiziliyor[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 dediğin aslında çok zor bişey değil tabi disket gibi çalışırsa hız konusunda bazı kayıplar yaşayabiliriz :)(en hızlı cdrom 6X):)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 CD içerdede çizilio ya. cd içeri girince alttan bişi yukarı çıkarıo ama alttan gelen şey dönerek geliosa o zaman cdyi kaldırırken çizio tabi. Önce cd'yi hafif kaldırcak sonra dönmeye başlıcak. Ama fazla pahalı olmaması lazm. Cd'nin bir önemide ucuz olması. Yoksa slip hdd'de yaparsın 5 gb. Aslında yapılabilir eski 5 çeyrek diskler gibin.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 22 December 2003 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 evet bariz çiziliyor okuyucuda yoksa nedne bozulsunki bunlar[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 çizilip çizilmediğini bilmiyorum ama ben de mp3lerimi o cdlere yedeklemiştim sorun çıkardı.. bilgisayar okuyamıyo gitti hepsi yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 chemical dediğin gibi bişi zaten cdlerin çıkışıyla icat olmuştu adında caddy deniyodu. cdyi kutusuyla tray cdromlara yerleştiriyodun. ama cdromları pahalı olduğundan ayrıca her cd için ayrı caddy alman gerektiği için olsa gerek pek tutmadı akabinde kalktı piyasadan hala varmıdır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ah standart olması lazm tabi birde. Unutmuşum onu bak. Bir şeyin yaygınlaşması için ucuz ve standart olması lazm :D Düşünsenize DVD-Rom lar süper müper denildi ama hala dvd'de çıkan oyun yok büyük firmalardan. CD-Rom'un uzun süre daha gider.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Silthanas, 22 December 2003 13:59 tarihinde demiş ki: Teflon CD leri ne zamandan beri cizilmez diye satiyorlar (-8< onlar da normal cd ler kadar cizilir..Sadece taban plastigi farkli renk, onu digerlerinden ayiran ozellik bu.. Karizmatik gorunmesinin di$inda bir olayi yoktur...[hline]Külliyen Yalan... Hey Allah'ım ya . Karizma filan değil. Karbon Cd lerin özelliği Çizilmeye karşı dayanıklı olmalarıdır.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: CaRCaRaS, 22 December 2003 22:36 tarihinde demiş ki: çizilip çizilmediğini bilmiyorum ama ben de mp3lerimi o cdlere yedeklemiştim sorun çıkardı.. bilgisayar okuyamıyo gitti hepsi yazık oldu 1997 senesinin cd rom sürücüsü varsa okumaz tabi.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bu arada Karbon Cd ler iyidir. Ben Dıamond karbon kullanıyorum . Sorun olmaz. Çizilmiyen diye bir olay yok . Orası sallama. Ama tek özelliği bu cd lerin daha dayanıklı olması. Mesela şu an piyasada bulunan Philips gold Cd ler çizilmeye karşı en dayanıklı Cd lerdir. Tavsiye ederim. (eski cd rom lar okumaz) Bilgilerim gitti diyorsun. Yedek bir hard disk bulundur 10gb lık al kac paraki :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Valla ilerde öle bişi icat edebilirim yani:) benimkiler ucuz olur tabii yada daha gelişmiş bir cd kabı güzel olur cd rom a elle bırakmamanı sağlıcak yani kabı açıcan cd romun üzerinde tutarken tuşuna basıcan romun üzerine koycak cdyi İlerde cdromlarda cd nin yazılı olan kısmını kapağa gelicek şekilde koyma gelicektir bence yani şimdiki cdlere göre ters koyulcak okuyucuya oradaki plastik durarken hede hödö ederken çizmicek cdmizi bunu ben yaparım ama:) kolay ve çok mantıklı bi fikir bu iki şeyi yapabilsem güzel satarım[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ![hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 chemical o dediin cdler ilk çıktıında vardı. sonradan kalktı. hertaraf cd doldu tabi bi olayı kalmadı. ama derim ki harddisk al iki tane 120GBlık paşa paşa takıl cd nedir.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 horacegoesskiing senın fikir de güzel :) Yada her zaman 5 tane rewrıtable hazır da durucak.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Deli333, 23 December 2003 15:47 tarihinde demiş ki: Yedek bir hard disk bulundur 10gb lık al kac paraki :)Harbi, kaç para? :P[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim [Bu mesaj Saeros tarafından 23 December 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Valla ben 2 ayda bir maltepe pazarı yapıyorum cd almak ıcın maltepe pazarına uğrarım. Genelde cd alırken Dıamond yada Phılıps gold alırım. TDK ve Nortechler sahte :) Ama Dıamond rewritable aldım gecen gun 2.5 mılyon du. Küçükleri 1750. Bende var baya. Yok bana şu filmi cekermisin cd ye ,mp3 cekermisin bana kerim diyenlere veriyorum geri alıyorum. yada format atarken dolduruyorum cd lere sonra aktarıyorum. Kalite desen SÜPEr . Cd rom okurmu desen en hızlı şekilde. Çizilmeye karşıda cok dayanıklıdır .[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Saeros, 23 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: said: Deli333, 23 December 2003 15:47 tarihinde demiş ki: Yedek bir hard disk bulundur 10gb lık al kac paraki :)Harbi, kaç para? :P[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim [Bu mesaj Saeros tarafından 23 December 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Valla 15 mılyona satan birileri vardı gecen yaz. Kalitesi filan önemli değil. İicindeki bilgiyi her zaman alıp , kaydetmen yeterlidir.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar