sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Lotr: Return of the King'e carrefour ümraniye'de gittim. THX ses sistemi var. Tek kelimeyle İNANILMAZ. Örneğin filmde filler falan yürürken koltukta duramıyordum. Baslar son derece güçlü anlayacağınız. Tizler de basların yanında sönük kalmıyor. Ya aslında gerçekten anlatılamaz yani,yaşamanız lazım. Matrix, LOTR gibi filmleri THX sistemli bir sinemada izlememişseniz kendinizi o filmleri izlememiş olarak görün. İstanbul'da hangi sinemalarda bu ses sistemi var öğrenmek istiyorum mümkünse. Bilenler yazarsa sevinirim. Artık her türlü bomba filme THX'li sinemada gidicem.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ben izlememiş sayıyorum ozaman filmi ehehe. gerçi bende en sağ sırada oturdum sağ kulağımın 80cm üstünde bi subwoofer vardı inanılmaz sesi hissttim am THX değildi sanırım cine bonus antalya.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 istanbulda sadece ümraniye afmde var başka bir yerde yok.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ankara da yokmu bundan yaa ben de oturduğum yerde bızırdamak istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 cineplex odeon da da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 dorsia: tabi ki hayır yani. biraz saçma bi soru oldu :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Thx yanlış hatırlamıyorsam Lucas films tarafından geliştirildi yapan şirketse creative diye biliyorum homeworks 5+1 len süper ses alıyorsunuz en azından ev için düşünüyorsanız zaten homeworks direk thx destekliyor Dolby ve birçok daha ses sistemini içinde bulunduran bir sistem.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar