Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ne çok sentenced seven varmış burda. Ne güzel.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bu yaz kaçırdığım inti-illimani+moğollar+yorum üçlü konseri olurdu sanırım son hakkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ölüler gelemez tamam ama yine de Cobain & Nirvana. Yok illa da olmaz diyorsanız Opeth. Ama ööle 1-1,5 saat değil tam 3 saat. Tüm klasikleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 the doors slayer king diamond arasında bir seçim yapardım.[hline]Venite Exultemus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Deep Purple[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 my dying bride'ı izlemek isterdim tabi o da son konserim olurdu istesem de istemesem de konserden canlı çıkcaımı sanmıorum hatta adamların konserlerinde intihar furyası falan olmuo mu ya hayret ediorum[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ben Steve Vai 'ı canlı olarak izlemeye nelerimi vermezdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: arcane, 09 December 2003 15:21 tarihinde demiş ki: KoRn u isterim buraya gelmiyorlar ne yazık ki jonathan davis in sesini konserde duymak ne kadar hoş olurdu adamları uzaktan bile olsa görmek böle hayatım amacına ulaşmış olurdu sanki.. anlatamadım bi türlü , kuramadım cümleleri özet olarak mesut olurdum resmen hehe[hline] baba kesinlikle katılıyorum nirvana demek geldi içimden ama olamayacak duaya amin olur be bea o yüzden korn abim korn[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 king crimson trey gunn ve tony levin ile beraber olsun. isterse de taştan olsun hatta aman.kinkkrimsın olsun da.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 coğu yazıyı okumadım ama kesinlikle blind guardian 4o yılda 1 geliyolar ve ben onu kacırrdımmmmmm....:)[hline]Bright eyes Blinded by fear of life And the dark dragons rise wordlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 The Cranberries'i istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Cranberries daha bir iki ay önce gelmedi mi ki? Ben Iron Maiden ya da RHPC alayım, flea ve anthony'nin canlı tepinmelerini görmek isterdim..[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calicojack Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 TABİKİ ''PINK FLOYD'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Cobain'in canli performansini gozlerimle gormek, sesini canli canli duymak isterdim. Bir de RHCP :) Fortune Faded süper abi. coşuyorum, hopluyorum, zıplıyorum. hehehe[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Metallica yada Static-X[hline]Yepyeni süper bi site... www.geyikzone.com.tr.tc Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QaQa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 1.sonata arctica 2.thunderstone(sırf virusu calıp gitseler de olur) 3.nightwish aha bunlardan herhangi biri [Bu mesaj QaQa tarafından 20 December 2003 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 radiohead de olabilir canlı performanslarını görmek isterdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 dt'yi gördüm blind'ı gördüm queen adreena gördüm metallica desen yok yaramaz! Cranberries'e istemeyip gitmedim pentagram'a çok gittim... ne olabilir?? mesela radiohead nasıldır acaba?? her zaman beğendiğim şarkılarını canlı performans nasıl söylüyolar?? sahnede nasıllar?? Ben bu hakkımı onlardan yana kullanmak isterdim :)[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 şöyle en kral death gruplarından 3 4 tane gelse olabilirdi ama özellikle Hypocrisy isterdim Dark Tranquillity isterdim Haggard gelmesede olurdu playback yapıyo adiler :)[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 tabikide NYC roseland havasında Portishead konseri olcak boyle yerlerde minderler olcak 50 100 kişi arası millet boyle ellerinde şarap, kulaklarında beth'in o buğulu sesi.Onunda bi elinde sigarası bi elinde şarabı olcak o da coşçak orkestra ile DJin harmonisiyle..böyle bişi yani :D offffffff offfffffff nası kaçırdık o konseri yüzyılın konseriydi herhalde(benim için :D)[hline]no expression no tomorrow[Bu mesaj OutTrader tarafından 22 December 2003 03:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 don konser olucaksa rastgele secilsin ya da gozlerim kapali seciyim :P, cok zor cunku secmek ama portishead dediniz beni benden aldiniz ne kadar massive attack yeglesemde hmmmzz *!Massive attack parkorman konseri aklina gelir*[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 çok isim var aslında ama böyle görmek isteyip göremediğim bir herif olsa mesela çok şık olur.. hmmm. mesela terje rypdal olsa:) avatar açmış seni ema bu arada hayırlı olsun :) [hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? [Bu mesaj Numb tarafından 22 December 2003 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 tek secenek denmis en basta, tek secenek secim bari Pearl Jam (yield a kadarki donem tercihen)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar