Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir tek tane konser görme hakkınız kaldı...

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Deep Purple[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.''
Kedi Tom
Mesaj tarihi:
my dying bride'ı izlemek isterdim tabi o da son konserim olurdu istesem de istemesem de konserden canlı çıkcaımı sanmıorum hatta adamların konserlerinde intihar furyası falan olmuo mu ya hayret ediorum[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
said:
arcane, 09 December 2003 15:21 tarihinde demiş ki:
KoRn u isterim
buraya gelmiyorlar ne yazık ki
jonathan davis in sesini konserde duymak ne kadar hoş olurdu
adamları uzaktan bile olsa görmek
böle hayatım amacına ulaşmış olurdu sanki..
anlatamadım bi türlü , kuramadım cümleleri
özet olarak mesut olurdum resmen hehe[hline]

baba kesinlikle katılıyorum
nirvana demek geldi içimden ama olamayacak duaya amin olur be bea
o yüzden korn abim korn[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
king crimson
trey gunn ve tony levin ile beraber olsun.
isterse de taştan olsun hatta aman.kinkkrimsın olsun da.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Mesaj tarihi:
Cranberries daha bir iki ay önce gelmedi mi ki?

Ben Iron Maiden ya da RHPC alayım, flea ve anthony'nin canlı tepinmelerini görmek isterdim..[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Cobain'in canli performansini gozlerimle gormek, sesini canli canli duymak isterdim.
Bir de RHCP :)
Fortune Faded süper abi. coşuyorum, hopluyorum, zıplıyorum. hehehe[hline]myra
Never free never me
So I dub thee unforgiven
Mesaj tarihi:
1.sonata arctica
2.thunderstone(sırf virusu calıp gitseler de olur)
3.nightwish
aha bunlardan herhangi biri

[Bu mesaj QaQa tarafından 20 December 2003 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dt'yi gördüm blind'ı gördüm queen adreena gördüm metallica desen yok yaramaz! Cranberries'e istemeyip gitmedim pentagram'a çok gittim... ne olabilir?? mesela radiohead nasıldır acaba?? her zaman beğendiğim şarkılarını canlı performans nasıl söylüyolar?? sahnede nasıllar?? Ben bu hakkımı onlardan yana kullanmak isterdim :)[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Mesaj tarihi:
şöyle en kral death gruplarından 3 4 tane gelse olabilirdi
ama özellikle Hypocrisy isterdim
Dark Tranquillity isterdim Haggard gelmesede olurdu playback yapıyo adiler :)[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red
I whisper in your ear
Do you dream of me?
Mesaj tarihi:

tabikide NYC roseland havasında Portishead konseri olcak boyle yerlerde minderler olcak 50 100 kişi arası millet boyle ellerinde şarap, kulaklarında beth'in o buğulu sesi.Onunda bi elinde sigarası bi elinde şarabı olcak o da coşçak orkestra ile DJin harmonisiyle..böyle bişi yani :D
offffffff offfffffff nası kaçırdık o konseri yüzyılın konseriydi herhalde(benim için :D)[hline]no expression
no tomorrow

[Bu mesaj OutTrader tarafından 22 December 2003 03:34 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
çok isim var aslında ama böyle görmek isteyip göremediğim bir herif olsa mesela çok şık olur.. hmmm. mesela terje rypdal olsa:)
avatar açmış seni ema bu arada hayırlı olsun :) [hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Qui Bono?

[Bu mesaj Numb tarafından 22 December 2003 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...