UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ikiside güldürüyo adamı.aşmış şeyler olmasada ikiside komik. hazırlığın tadını doyasıya çıkarıyor adamlar.Bizde yatarak iki sene geçirmiştik hazırlıkta.lisede çok ararsınız o günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 guzel olmus ama ıkncı fılmdekı kırmızı hırkalı cocuk ne yapcagını sasırmıs bı sekılde senın ustune gelıyor senına tmanı beklıyor onu cok sırın yapmısınız teprıkler devamı beklıyorz[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 şiir meselesiyle ilgili: epxmadcat haklı ben psikopatımdır biras elimde adam gibi bi kamera olsa daha iyi olcaktı onu o uzun olanı çekebilmek için sıraların üstünde gezdim[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Dagger, 19 December 2003 22:53 tarihinde demiş ki:onu o uzun olanı çekebilmek için sıraların üstünde gezdim MUhahaha. Dagger'ı sıraların üzerinde düşünemiyorum.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 oh beee hazırlık bunlar di mi şimdi off beee, pek bir rahatsınız şindi tabe oh beee, offf beee![hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ahaha süfer olmuş möğtrix kofret :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Oha! Hazırlık olacak adamlara bak 2 tane deve gibiler maşallah.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 basketçi o develer[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 abi siz küçük olduğunuz için hoş olmamış bu videolar. Komik de değil hani.. 3-4 yaş büyük adamlar yapsaydı bunu güzel olurdu belki[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 herkesin komedi anlayışı kendine tabi[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Sensible,Uğraşılmış yapılmış ve oldukca hoş bir şeyi Durduk yere laf sokmak için kötülemeye kalkma! Dagger oldukca güzel ve hoş olmuş..Hele Matrax olanına resmen koptum(Sıpeşıl efekt gibi yapmışsınız lol) Devamını bekliyoruz ona göre.. ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobaran Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 orta sonda sınıfta amerikan güresi yaptıgımız günler aklıma geldi.. hey gidi hülen.. zamanında bunları kasede alsak.. o zamanlar star tvde böle seyler göstermeye cok meraklı.. izleyicinin istediği ne arasan var kan, gözyaşı.. balgam falan filan.. valla köşe olmuştuk.. ama.. yoktu zamanımızda kamera, mustek cart curt filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 devamı için daha çok uğraşcam dijital video kameramı da aldım sonunda[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Video lar cok canlı olmuşh. Kutlarım valla helal size ! Bir de şiirlerden de Eğer ile Naz'a güsel olmuşh[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ilginçtir ama eğer ile naz en sevmediim şiirlerdendir[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 sevmedim. belki sensible gibi bir neden gibi olcak.. ama sizin yaşınız büyük olsa da komik gelmezdi.. filmi sevmedim, isterse kylie minogue, keanu reeves felan oynasın bu filmi sevmezdim.. tipik ortaokul esprileri olduğu için sevmedim. ha biz de ortaokulda yapardık böyle şaklabanlıklar. ilk video'nun başı biraz umut vermişti. Zıplıycaksınız hopluycaksınız diye bekliyordum. Ama tipik ortaokul kavgası gibi birbirinizi askılıklara doğru ittirmişsiniz. Bunu bir alay gibi düşünme. Bundan dolayı "çok biliyorsan kendin yap" demene gerek yok sinirlendirmek değil derdim. Daha yaratıcı şeyler beklerdim. Benim bildiğim dagger izlemesi çok keyif şeyler yapabilir. Tabii kameranın kötü olmasının da etkisi olabilir. Umarım yeni kamerayla çekimleri beğenirim.[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 yani şahsen bizde koptuk burda hakkaten[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 eheheh süpermiş :)))) çok eğlendim ben, eminim siz de yaparken çok eğlenmişsinizdir :) aynen devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 matrax videosundaki belden kavrayıp koşmaca süper olmuş[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Yakında episode 2 deki , kont duke , anakin kapışmasını yapacağım . Lightsabre çalışmalarım devam ediyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hehe daha iyi bir senaryoyla çok daha ilginç ve komik hale gelebilir :D[hline]"...and so, locked beyond the Gateway of Blood and past the hall of Fire, Valor awaits for the hero of light to awaken..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Dagger sana bir öğüt: Arkadaşlarını seçerken daha dikkatli ol, hepsi dayak yeme özürlü.. :) (Özellikle şu cüsseli olan, yanındakine çarpıp onu da düşüren eheh)[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 1-2gün içinde daha süperleri geliyo[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar