kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bir gün Sultan'ın saray kapısı önüne adamın biri gelip bağırmaya başlamış "Sultanım beni dinleyin kimsenin yapamadığı bir şey yapıyorum. Sizede göstermek istiyorum." Tabi kapı Saray Muhafızları adamı kovmuş. Tabi bizim marifetli adam yine gelmiş ve yine kovulmuş. Günlerce böyle sürüp giderken sonunda olay sultanın kulağına gelmiş etmiş. "Tez vakitte getirin şu deli zattı." Muhafızlar adamın kollarından tutuğu gibi sultanın yanına getirmiş. Bizim marifet uzmanı adam mutluluktan nerdeyse ağlayacakmış. Adam demişki: "Devletlum. Ben kimsenin yapamadığı bir şey yapıyorum. Beni izleyin yeter. Olmadı kellemi bile alın razıyım" demiş Sultan demişki: "Nedir bu herkesin yapmadığı şey. Bir de biz görelim." Sonunda adam: "Bana 500 adım uzaklıkta olan boş bi arazi lazım der." Sultanın aklına hemen Okçuların atış çalışması yaptığu mekan aklına gelir ve hemen oraya giderler. Okçular çalışmasına ara veriri. 500 adımlık hedef tahtasının üstüne bizim marifetli bir tane dikiş iğnesi koyar. Başınada şahibe olmasın diye sultanın askerlerinden birini koyar. Adam 500 adımlık yolu yürür tabi sultan ve kafilesi de yanındadır. Adam cebinden bir iplik çıkartır Ucunu dudaklarıyla ıslatıp 500 adım ötedeki dikiş iğnesine fırlatır. Bi de ne görsünler! Adam 500 adımlık mesafeden ipliği dikiş iğnesine geçiri vermiş. "Olmaz öyle şey demişler. Adam tekrar tekrar ve tekrar ipliği 500 adım ötedeki iğneye geçirmeyi başarmış. Askerler perişan olmuş. Şaşırmış kalmışlar. Memer döven yeniçeriler bile akıl sır erdirermemiş, Keyhül-islamlar açıklama yapamamış. Adam pişkin pişkin gülerek: "Sultanım marifetimi beyendiniz mi?" der Sultanda: "Afferin. Sana ödül olarak bir sandık altın vereceğim ama yanında da 50 kırbaç cezası yiyeceksin" der Adamcağız şaşırır: "Aman devletlum! Ne suç işledimki ceze yiyeyim. Maksat yeteneğimi icra etmekti. Adaletinize sığnırım. Yapmayın eylemeyin" der durur. Sultan da buna cevap verir: "Ulan Allahın yarattığı fikri kıt şahıs. Bunu yapmayı becerdinde kimin işine yaradı." der. Hoşuma gitti sizinle paylaşayım dedim[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Güzel.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ben biliodum bunu hoş.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bu ne la![hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Güzel, anlamlı.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 komik degil verdigi mesajda cok ufak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 terzici ba$ı yapabilirlermi$ aslında 50 kırbac bo$u bo$una ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: _-Sturm-_, 21 December 2003 22:07 tarihinde demiş ki: Burdan; "Yeteneklerimizi doğru yerde kullanmayı bilmediğimiz sürece, işe yaramayız" gibi bir mesaj çıkarabiliriz :-p[hline]Bir lanet var üstümde, bir karanlık.. Aşkın acısını, nefretin zevkini tadıyorum.. Lanetliyim, terk edilmiş.. Geceyim, karanlık, soğuk.. Karşımda, titreyeceksiniz! Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!! SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınız No to Garbage! No to trash! Iyi de bu yetenegi nası kullanabiliriz ki ? Bi terzici ba$ı olur o kdr .[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Hoş...[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bunu yapabiliyorsa düşmanın gözüne ine de atabilir pekala[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Bıshop, 21 December 2003 22:49 tarihinde demiş ki: bunu yapabiliyorsa düşmanın gözüne ine de atabilir pekala[hline]www.fallenbishop.cjb.net LoL ![hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Infeqted, 21 December 2003 22:02 tarihinde demiş ki: komik degil verdigi mesajda cok ufak[hline] evet.[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 :/[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bu adam ip aticana dart atsin hem daha cok para kazanir hemde kırbaç fln yemez[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 sacma, her$eyin bir amaca hitap etmesi gerekmez ya da gece gece sacmaliyorum bilmem, fazla ciddiye almayin[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bazı kişiler özelliklede yeni geldiğini sandığım çünki yeni görüyorum herşeyde bi komedi arıyorlar galiba paticikte ben buraya sadece hoşuma gittiği için koydum millet eğlensin veya gülsün diye değil madem komedi arıyosun garbage de bi sürü salaklık var orda bol bol gül[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Aslında adamı mızraklıların başına komutan bile yapabilirmiş...[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 e hezarfeni de lagariyi de öldürtmüşlerdi. hem bu kadar geçerli bi sebep bile yoktu.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 pardon ya lagariyi sürdürmüşlerdi galiba.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 güzeL:[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 cinslik olsun diye yazmıyorum. Yazıda Keyhül-islam yazıyor. Fakat ben Şeyhül-islam diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum. Farklı kişilerse görevleri neler? Sadece öğrenmek için soruyorum.[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar