Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya bu coca cola ne kadar kiyak bi isletme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fi tarihinde endoskopiye girdim sırf midem yüzünden ama hala bırakamadım bu mereti lisede başladıydım hala devam ediyor günde 2,5 litre bitiriyorum off yaa özellikle sabah kalkar kalmaz içilen kola çok tatlı oluyor:)
Mesaj tarihi:
RogueNoir o sana gelen mail'in insanların sağlığını düşünmek yerine Kötülemek amacıyla yazıldıgı çok belli. Evet colanın zararlı bi yanlarıda var ama çok abartmışlar.
Bide direk isim vermişler yani Peps-Coca cola - cola turka gibi.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
ehuh
açıkçası biraz düşünürsek, cola reklamları coladan da güzel olmaya başladı o daha ii :)[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Mesaj tarihi:
15 yıldır içmiyorum ben de...

said:
HellHound, 20 December 2003 13:06 tarihinde demiş ki:
ben biraktim 2 yildir gazli icecek icmiyorum...
[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Mesaj tarihi:
Günde 2,5 lt cola içenler var. Arabada adam yanında litrelik cola taşıo sürekli. Sıcak soğuk farketmio. Sonunda mide delinio tabi :D

Ben cola kilo yapıomu diye brakmıştım 2 ay. Kiloya hiçbir etkisi yok onu bilin.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Kola'nın zararı asit oluşu değil, içerdiği kanserojen maddlerdir...[hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Mesaj tarihi:
Kolaya o tadını verenin bir meyve oldugunu ve o meyvenin bir ağacı oldugunu, hatta o meyvenin yıldız şeklinde oldugunu biliyormuydunuz???[hline][Mix]Reborn
Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson
I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger

[Bu mesaj Black1ce tarafından 21 December 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Black1ce tarafından 21 December 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mendoza, 21 December 2003 14:30 tarihinde demiş ki:
Kola'nın zararı asit oluşu değil, içerdiği kanserojen maddlerdir...[hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım

zaten midenin ph(asit oranı) değeri kolanınkinden yüksektir
Mesaj tarihi:
said:
Solonor, 21 December 2003 15:14 tarihinde demiş ki:
ya bırakmak laızm da fizbana sonuna katılmadan da edemiyorum. Off niye tüm güzel şeyler zararlı. =/
Seks faydalıdır ama. :P[hline]A! Elbereth Gilthoniel!
silivren penna míriel
o menel aglar elenath
Gilthoniel, A! Elbereth!

[Bu mesaj Saeros tarafından 21 December 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 21 December 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Seks faydalıdır ama.

Sivilce yapar (Yuh artık!)[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
midenin ph değeri tuzruhuna eşitken kolanınki sirkeye eşittir buyrun burdan yakın mide ve diğer sindirim ve solunum organları mukoza tabakasıyla kaplıdır ve buda koruyucu etki sağlıyor

[Bu mesaj willow tarafından 22 December 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 20 December 2003 14:19 tarihinde demiş ki:
8 lt coladan kimse ölmez, yazmasınlar bi kere.

ikincisi, mide asidinin ph ı zaten 2, yani cola iç organlara zarar ver-mi-yor.
[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage

benim bildiğim mideye zararı var hem de eşşek gibi. ama bu 1 yılda içtiğin 250 litre kola ile diil. 5-10 yılda içtiğin 1000 civarı kola ile oluyor[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Yeni Oluştur...