willow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 fi tarihinde endoskopiye girdim sırf midem yüzünden ama hala bırakamadım bu mereti lisede başladıydım hala devam ediyor günde 2,5 litre bitiriyorum off yaa özellikle sabah kalkar kalmaz içilen kola çok tatlı oluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ya zararini birakin herifler paranin bi tarafina koyuyo 10bin yapip milyona satiyo %1 e 100 reklam falan 50binolsun maliyeti! basiyolar paryi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 RogueNoir o sana gelen mail'in insanların sağlığını düşünmek yerine Kötülemek amacıyla yazıldıgı çok belli. Evet colanın zararlı bi yanlarıda var ama çok abartmışlar. Bide direk isim vermişler yani Peps-Coca cola - cola turka gibi.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hayatın tadı, coca cola :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ehuh açıkçası biraz düşünürsek, cola reklamları coladan da güzel olmaya başladı o daha ii :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bende bırakmaya calı$ıyorum harbi cok zararlı bi$i[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 15 yıldır içmiyorum ben de... said: HellHound, 20 December 2003 13:06 tarihinde demiş ki: ben biraktim 2 yildir gazli icecek icmiyorum... [hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Günde 2,5 lt cola içenler var. Arabada adam yanında litrelik cola taşıo sürekli. Sıcak soğuk farketmio. Sonunda mide delinio tabi :D Ben cola kilo yapıomu diye brakmıştım 2 ay. Kiloya hiçbir etkisi yok onu bilin.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 o mailda yazanların hemen hepsini su ile de yapabilirsiniz :p yane su da içmeyin :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Kola'nın zararı asit oluşu değil, içerdiği kanserojen maddlerdir...[hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Kolaya o tadını verenin bir meyve oldugunu ve o meyvenin bir ağacı oldugunu, hatta o meyvenin yıldız şeklinde oldugunu biliyormuydunuz???[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger [Bu mesaj Black1ce tarafından 21 December 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Black1ce tarafından 21 December 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ya bırakmak laızm da fizbana sonuna katılmadan da edemiyorum. Off niye tüm güzel şeyler zararlı. =/[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 hergün bir litre civarı içiyorum daha birşey olmadı.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Mendoza, 21 December 2003 14:30 tarihinde demiş ki: Kola'nın zararı asit oluşu değil, içerdiği kanserojen maddlerdir...[hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım zaten midenin ph(asit oranı) değeri kolanınkinden yüksektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 coca-cola tiryakilik durmunda ya ama tadı süper tatışılmaz[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Solonor, 21 December 2003 15:14 tarihinde demiş ki: ya bırakmak laızm da fizbana sonuna katılmadan da edemiyorum. Off niye tüm güzel şeyler zararlı. =/Seks faydalıdır ama. :P[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! [Bu mesaj Saeros tarafından 21 December 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Saeros, 21 December 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Seks faydalıdır ama. Sivilce yapar (Yuh artık!)[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 kolanın içinde kafein var ondan bağımlılık yapıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ama kola midenin asit düzeyini arttırıyor o sümüğün erimesini kolaylaştırıyor :P[hline]Keko biraları! İçiysen, kendinden geçiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 midenin ph değeri tuzruhuna eşitken kolanınki sirkeye eşittir buyrun burdan yakın mide ve diğer sindirim ve solunum organları mukoza tabakasıyla kaplıdır ve buda koruyucu etki sağlıyor [Bu mesaj willow tarafından 22 December 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bonepart guzel aciklamis tebrik ederim viski kola bide .. demin 12lik kolalardan aldim gel gorki koca markette hayvancanlar normal klasikleri bitirmisler bi tek kafeinsiz klasik kalmis sansa bak... napalim artik ona da ragziyiz..[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yaz olunca ben bi gün hiç bişi yemeden sadece kola icerek 4 litre günde fln 3 gün yaşayabiliorum. ölücekmiyim?[hline]no expression no tomorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 boyle gidersen evet..[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: fizban, 20 December 2003 14:19 tarihinde demiş ki: 8 lt coladan kimse ölmez, yazmasınlar bi kere. ikincisi, mide asidinin ph ı zaten 2, yani cola iç organlara zarar ver-mi-yor. [hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage benim bildiğim mideye zararı var hem de eşşek gibi. ama bu 1 yılda içtiğin 250 litre kola ile diil. 5-10 yılda içtiğin 1000 civarı kola ile oluyor[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar