Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Kahretsin! Gene Bombali saldiri!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

bütün topici okuyana kadar geberdim.

allah belalarını versin yapanların ne diyeyim ki bütün türkiyeye geçmiş olsun.

bizim okulda (bilkent) bomba ihbarı mı ne söylentileri vardı belki de sadece güvenlikten okul boşaltıldı(yani yurtlarda kalınabilir de binalar filan boşaltıldı) yarın da tatil edildi.

arkasından ne çıkacak bakalım. gerçekten çok kötü bir durum :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 20 November 2003 14:41 tarihinde demiş ki:
Bu saldırılar islamiyetle bağdaşmas.Orda kaç tane sucsuz müslüman öldü bu günah değilmi bu işin arkaşından müslüman birileri çıkmaz diyen arkadaşa:(sanırım 2 sayfa önceydi)

Şeriat için 2 tip dünya vardır.Dal-ü bilmemne Dal-ü bilmemne(kusura bakmayın adını unuttum şimdilik)Bunlardan birincisi şeriat ile yönetilen ve allahın insanlarının bulunduğu yer.

2. Dal-ü ise şeriat yasaları ve şeriat ın olmadığı yerlerdir.Şeriat inançlarına göre Şeriat ın olmadığı her yer cephedir yani şavaş alanıdır.
Hani diyorsunuz ya bu öldürülen insanların günahlarını kim ödeyecek islamı örgüt olamaz çok günah işlediler diyorsunuz ya.

Aslında öyle değil.Bu olay Şeriat için Şavastaki bir cephede yaşanan küçük bir olay ve bu olayın kahramanı(terrorist) cesurca dinine hizmet ederek bırakın günahı sevapların en büyüğünü işleyerek şehit olmuştur.

Adamların inancı bu doğru yanlış bilinmez Bana göre sonuna kadar yanlış
Adamların inancı bu

doğru bir yaklaşım böle düşünenleri bombaları üstünü geçirip allah allah deyip gidenleri var onlarında allah belasını versin.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 20 November 2003 14:54 tarihinde demiş ki:
bir acidan bu olaylar turkiye cumhuriyeti vatandaslarini terorizm ve radikalizme karsi daha da birlik icerisine sokacak.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

keşke olabilse ama bu yönetimin böyle birşeyi başarması gerçekten çok zor görünüyor.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 20 November 2003 14:54 tarihinde demiş ki:
Tam olarak saldiri nedeni kesinlesmeden boyle bir yorum yapmak biraz yanlis bence. Sonucta eger terorist bir saldiriysa, tum dunya givenligini etkileyecektir. Bush Ingiltere'deki protestolarina arka plana itilmesi dolayisiyla sansli. Onun disinda ben Amerika'nin cikarina olacak bir olayi burada goremiyorum.

amerika ırakta ve filistinde ne yaptı sadece kendi adamları olan saddam ve usame'yi arar gibi yapıp boşa kürek salladı ve girdiği bölgelerden çıkamıyor orda gömülü kaldı ölen abd askeri sayısı tv'dekinden adım gibi eminim ki çok daha fazla amacı türkiye'yi de oraya aralarına alıp eritmek.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 20 November 2003 14:53 tarihinde demiş ki:
bütün topici okuyana kadar geberdim.

allah belalarını versin yapanların ne diyeyim ki bütün türkiyeye geçmiş olsun.

bizim okulda (bilkent) bomba ihbarı mı ne söylentileri vardı belki de sadece güvenlikten okul boşaltıldı(yani yurtlarda kalınabilir de binalar filan boşaltıldı) yarın da tatil edildi.

arkasından ne çıkacak bakalım. gerçekten çok kötü bir durum :(

Ulan kar tatillerinde tatil edilmeyen okul şimdi tatil edildiyse vardır ciddi bişiler kesin.[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SandroNightFall, 20 November 2003 14:57 tarihinde demiş ki:
Ulan kim üzerine bomba takarda gidip intahar saldirisi yapar? Hangi beyinsiz yapar bunu anlamiyorum...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...

beyinsiz oldukları için yapıyorlar zaten
azıcık bir düşünme yetenekleri olsa yapamazlar zaten ancak bir gerizekalının yapabileceği iş[hline]CsnFrp
What is Regulus?
[b]canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki:

regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boojack, 20 November 2003 14:57 tarihinde demiş ki:
Bence bunu yapanlar amerika ve müttefiklerini hedefe almış.
Sinegog olayıda dinsel amaçlar ( adamlara küçükten beri içlerine cihadı işliyorlar şu kadar musevi-hıristiyan öldürürsen cennete daha çok yaklaşırsın diyolar bunlarda inanıyo patlatıyorlar :( )

körü körüne islamiyete bağlanmış 3-5 yalancının lafıyla hereket eden çevreler bahsettiğin insanlar ama sinegog olayı kesinlikle berbat bi olaydı olay yerinde patlayan aracın şasi nosu okunmazken yakalanan adamın pasaportu çıkıyor ve türkiyede yaşıyor sen türkiyede yaşarken pasaportla mı dolaşırsın eline yüzüne bulaştırılmış bi saldırıdır bu ! ve bana göre saldırının amacı yahudiler değil türklerdi sonuçta bunu gösteriyor.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

amerikanin cikari yok. amerikan yonetiminde etki sahibi olmak isteyen muhafazakar cevrelerin cikari var. teror olayi sayesinde bir cok ozgurlugu kisitlayici ve halki baski altina alici yasa cikarttilar amerikada. irak olayi ise kaybettikleri kontrolu elde tutmak icin bir caba idi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

baska hicbir seye ulasamaz ve gormezsen, yetistirildigin cevrenin deger yargilarini coook buyuk olcude kabullenirsin. afganistanda tv bile olmadan hicbir iletisim olmadan herkese dusman yetistirilen adamdan bunu bekliyceksin iste.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 20 November 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
Tamam da hasanemre bu olaydan Amerika'nin payi ne? Yani petrol diyeceksin OPEC hala sapasaglam duruyor. Irak da mesru bir sistem soz konusu su anda, ama uzun vadede Irak yine kendi sissteminni ve yonetimini kendi oturtacak. Bu uluscu ve irkci yollarla olsa bile, fasist bir rejimi andirsa bile, zamanla olacak bir sey. Afganistan' daki Amerika'nin varligina gercekten de bir anlam getirmek guc, oradaki istihdami saglamadigi gibi, teroru daha cok korukluyor yeri geldiginde. Ancak terorist bir saldiridan hicbir devlet karli cikmaz. Tamam zararli da cikmayanlar olur belki. (orn K.Kore vs.)

amerika ıraktaki oluşumu yönlendirecek ama etki edemediği milliyetçi duyguları olan kesimler olacak bu kesimler de abd'ye zor anlar yaşatacak ve bana göre abd ve israilin esas hedefleri olan rusya ve türkiye rusya için türkiyeye girmesi gerekli türkiyeye girmeden önce bizi ortadouğuya davet ediyor bu patlamalar ile ve türkiyede zaten çok güçlü bir durumda sayılmaz şu anda oraya gidince daha da zayıflayayacack ve abd türkiye'yi kuklası yapıp arkadadn oynatacak ve son hedef rusya bu benim düşüncem[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi arkadaş az önce haber verdi, Bilkent'i boşaltmışlar bomba ihbarı nedeniyle[hline]
DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu
Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı...
Her gün oruç tutardım
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...