Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ema kan verme kosularını ayrı bir topic halinde sticky yapabilirmisin!?[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bu olaylara bi çözüm bulmak gerekli suçsuz günahsız türk vatandaşları bazı şerefsizlerini aç gözlülüğü uğruna can vermekte allah ölenlerin mekanlarınıı cennet eylesin[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 allah yaralı vatandaşlarımızada acil şifalar versin[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ya dostlar ne kom u ne solcusu ne sagcısı dupeduz olay şu Masonıklere karşı Islamı dusunce bırlıklerı Bu ıkı tarafın ceremesınıde saf ve herseyden habersız masum halkımız halklar cekıyor lutfen bu ınce ınce tartısma tatsızlaşmasın...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Derste baya bi sallandık, camlar falan; Noldu lan diemeden gördüğümüz dumanlar, cevabı verdi bize.[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Emaleth, 20 November 2003 13:55 tarihinde demiş ki: - başınızı dik tutun. işin özünde bizleri yıldırmaya çalışmaları olduğunu unutmayın. hepimiz çok korktuk, hepimiz çok üzüldük ama, lütfen tartışmalara kapılıp fazla heyecanlı işlere girişmeyin. [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 senin ne yazdıklarını takip etmedim yazıların ile ilgili bi fikrim yok ancak söylediklerimin arkasındayım.Aşırı dinci değilim hiç bi zaman olmadım bundan sonrada olmam amacım hizbullahı veya islamı örgütleri kollamak değil onlarında allah belasını versin ama bu olaydan kendilerini aklamaya çalışıp suçu başkalarına atmaya çalışanlarada o yazıyı yazdım ![hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 edit. Sıkkın olan canımızı daha fazla sıkmayalım ayrıca tartışırız bu konuyu [Bu mesaj homoid tarafından 20 November 2003 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ben esentepedeyim , lanet olsun ya HSBC çok yakın durmadan ambulans lar polis otoları geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bu is ne islamla ne yahudilikle ne masonlukla ne amerikayla alakali. bu is psikopatlikla, negatiflikle, diger insanlari su ya da bu sekilde kendi istegince kontrol etme saplantisina sahip insan tipleriyle alakali. bu gun islami kullaniyor boyle insanlar. uzak gecmiste tarihte hristiyanlik vardi. yakin donemde nazizm vardi. dusman diger insanlara zorla kendi istedikleri seyi yaptirmak isteyenler.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bu gibi olaylarin temelinde sonucta hep egitimsizlik yatiyor...cahillik...[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 buraya daha fazla yazı yazmayacağım çok kötü bi gün.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Terörün sağı solu olmaz. Sonuçta amaç insan hayatına kıymak olduğu için hepsi şerefsizliğe ve bilimum küfürlü sınıfa aittir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ne yapilcak fistan buraya yazi yazmayip konusmayip. tvnin karsisina oturup sinirden oraya buraya yumruk mu atalim ? su an yapabilecegimiz bir sey yok bir sekilde atlatmaya calisiyo insanlar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: homoid, 20 November 2003 14:03 tarihinde demiş ki: Hasanemre, aslında şuanda bu konuyu tartışmak çok saçma ama Bü ülkeye ne geldiyse yaşadışı sol örgütten gelmiştir demek yanlış.Yaşadışı örgütün sağı solu olmaz sağcı olursa dahamı ılımlı oluyor. 2.si pkk ya destekleyenlerin Deniz Gezmiş yanlıları fln demişşin yanlış biliyorsun doğrularını öğrenmek istersen biraz araştır bence Zaten kaynak olarak deliyürek filmini göstermiş olman bana bilgilerinin doğruluğunu ispatlamış durumda. doğru yasadışı örgütün sağı solu olmaz ama yasadışı sağ örgüt yok :) en azından kimse böyle bi örgüt telaffuz etmiyor deniz gezmiş olaylarında bildiğim kadarı ile yorum yaptım belki bilgim yeterli değil ama bildiklerim böle düşünmemi sağlıyor.Deli yürek filminden sadece bi cümle örnek verdim bunları orda öğrenmedim.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Kullanilan bomba tipi: Amonyum-sülfat, nitrat ve akaryakit karisimi... Suandaki ölü ve yarali sayisi ise: 17 ölü - 321 yarali...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Hasan şaka mı yapıyorsun yoksa cidden cok mu safsın? Yasa dışı sağ rgüt yok demekle neyi kastediyorsun. ibda-c hizbullah falan sence ne? hayır kurumu mu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 turkiyede bu orgutlerden bahsedilirken haberlerde yasadisi denmiyor demek istiyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 kusura bakmayın arkadaşlar söylediklerimin hala arkasında olmama rağmen geri dönüp yazılanları okuduğumda zamanlama hatası olduğunu farkettim.Böyle bir günde olayları yine farklı yönlerden yorumlarken konuyu saptırdığımın farkına vardım :([hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Absolut, 20 November 2003 14:08 tarihinde demiş ki: Hasan şaka mı yapıyorsun yoksa cidden cok mu safsın? Yasa dışı sağ rgüt yok demekle neyi kastediyorsun. ibda-c hizbullah falan sence ne? hayır kurumu mu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Sanırım hayır kurumu değil ama ben onları sağ örgüt kabul etmiyorum.Neye göre sağ örgüt islami oldukları için mi ? Yada ben gerçekten çok safım[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Valla annem çok merak edecek diye Haydarpaşa kampüsünden atladım trene hemen Erenköy'de indim. Annem çok mutlu şu an deli panik olmuş çünkü... Bu arada bu bomba olayları IMF heyeti buradayken oldu ve ilk patlama Tayyip'in "IMF geleceğimize de karışıyor" lafından 1 gün sonra oldu. Terörist grupların açıklanması bence sadece maşa görevi üstleniyor. Olayın arkasında daha büyük bir örgütün olduğunu düşünüyorum tıpkı 11 Eylül'de olduğu gibi. Cümleten herkese geçmiş olsun. Yakınlarını kaybeden varsa başsağlığı dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Sağcı örgüt sağ elini kullananlara verilen ad değildir. Bugüğn baya bir bilgi vericez gibi forumlara.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: hasansemre, 20 November 2003 14:11 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 20 November 2003 14:08 tarihinde demiş ki: Hasan şaka mı yapıyorsun yoksa cidden cok mu safsın? Yasa dışı sağ rgüt yok demekle neyi kastediyorsun. ibda-c hizbullah falan sence ne? hayır kurumu mu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Sanırım hayır kurumu değil ama ben onları sağ örgüt kabul etmiyorum.Neye göre sağ örgüt islami oldukları için mi ? Yada ben gerçekten çok safım[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! yada sizlerde ben gibi önyargılsınız aynı benim bazı gruplara karşı aşırı derece önyargılı olduğum gibi[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ya islamcı olsa düşüncem ramazan da bayrama ybu kadar yakın yapmazlar diğer düşüncem ramazanen büyük ay işte anca bu zaman onları korkutabilirizz oluyor El-kiade konusunda onların epğitimleri silahları vs. amerika tarafından karşılandığı biliniyor. AMa bu durumda niye sağcı solcu tartışması yapıldığını anlamıyorum, aslında anlıyorum da böyle ir dönemde içimzde kendi aramızda çelişkkiye düşmemeiz kavga etmemeiz gerekir lütfen..[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Henüz kesin değil ama bugünkü eylemi yapanın ibda-c olduğu kesinleştikten sonra hala burda olursan konuşalım lütfen.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar