SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Gene bombali saldiri oldu allah belalarini versin taa burdann duyuluyor. !!!!!! [Bu mesaj SandroNightFall tarafından 20 November 2003 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 2. patlama oldu!!! Taksim bu seferde!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Yeter arrtik!!!!!! Bir sürü ölü var!!! Hemen olay yerindeyim yani burdan duyuldu of yaaaaaa!! sinirden duvari yumrukluyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 3. patlama!!!!!!! Bostanci!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 şu anda ofisten görebiliyorum, 2. patlamadan sonra çook büyük bir toz bulutu yükseldi taksim tarafından.. şimdide siyah dumanlar çıkıyor..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Allah kahretsin Çok kisi yaralanmis ölmüs!!![hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Cesetleri gösteriyo tv ler !! Böyle bisey nasil olabilir ya ohaaa!!![hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 http://www.ntvmsnbc.com/news/default.asp[hline][i]Wow - MM [Bu mesaj Norak tarafından 20 November 2003 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bilgisi olanlar buraya yazsin lütfen.... :([hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Toplam 4 patlama şu an. En ağırı yanılmıyorsam HSBC bankada olan. 2 kişi ölü var denildi şu an ama muhtemelen toplam kayıp 50 civarı olacak. Allah bütün terröristlerin belasını versin hepsinin mekanı cehennem olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Cogu kanalin ve haber sayfasinin web sitesi kitlenmis durumda burdan birileri bizi haberdar edebilirse cok iyi olur...[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ne bu ya hangı ulkede ardarda boyle patlamalar oldu turkıye yı neyın ıcıne cekmek ıstıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Levent teki HSBC ana binasında da olmuş. Taksim ve Bostancı da da. İyice azıtmaya başladılar bu adamlar. Bu arada George Bush un İngiltere ziyareti yaptığı bir sırada bir İngiliz bankasına ve İngiliz konsolosluğuna (yanlış duymadıysam) saldırı yapılması da ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 BU SEFER ÇOK ÖLÜ OLUCAK, LÜTFEN BÜYÜK YERLERE GİTMEYİN BENCE DAHA ÇOK OLUCAK İSTANBULU KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR LÜTFEN BÜYÜK YERLERE GİTMEYİN ALLAH KAHRETSİN YA LEVENTTE ÇOK YAKINIM YER SALLADIN RESMEN :((((((((((((((((((((((((((((((([hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Terorızm ı lanetlıyorum...baska soz bulamıyorum!!![hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 haber.superonline.com/sondakika#[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Orasida acilmiyo... Sadece boyle olaylar yuzunden diyorum xtir et herseyi asker ol...[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Devletin çok büyük tepki vermesi lazım şu an. Terör suçu direk idam olmalı artık yeter bu milletin şerefsiz dinsiz imansızlardan çektiği. Allah belalarını versin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Topunu taksimde asacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ALLAH BELALARINI VERSİN HEPSİNİN[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 O degil sanki biri dugmeye basmis gibi birden basladi.. Pkk lilarin adliyeyi basmasi falan...[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ben göztepedeyim.. burda 2 patlama duydum ben ama nedense 1 diyolar.. lanet olsun [Bu mesaj chrounos tarafından 20 November 2003 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 KİMSE BUNLARI YAPANLAR DEVLET BULUP CEZALARINI VERMELİ. BEN TAYYİP İN CIKIP BU YAPANLARI BESLEYEN KİM? IRAK MI, AMERİKA MI, ÇİN Mİ, AFGANİSTAN MI, HER HANGİ ÜLKEYSE SÖYLESİN CEZASINI VERECEĞİZ demesini bekliyorum.EĞER YİĞİT Bİ ADAMSA[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bi patlama Bostancıdaymış. Babamın işyeride orda :( Babama ulaşamıyorummm. Turkcellllllllllllllll[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Arkasındaki devleti açıklamak yemez anca laf ebeliği yaparlar. Askerimize çuval geçirildiğinde Bakanımız çıkıp ne yaptı "Büyük Devletler Özür deilemez" dedi yani hiçbirşey gene çıkıp hede hödö diyecekler ama sonuç olmayacak. Çıksın erkek gibi açıklasın arkasındaki devlet budur diye seve seve çarpışalım vatanımız için ama demezzz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar