-xception- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Peki neden insan bunu yapar ? 15.09.2003, 22:03 Sturm:nese ben şimdi çıkıyorum.. bai Xception: by grşrk Sturm: grşrk... Sturm: yrn.. oklda.. aynı snfta Xception: eahe Xception: ora olucam Xception: orda.. :p Sturm: bekliicem :) Xception: nese uzatmatak Xception: =) byz Sturm: paiz Sturm: hşştq Sturm: hoop Sturm: küüt Xception: ? Sturm:zurt Xception:boom Xception:cart Sturm: zoort Xception: cuuryt Xception: zıırt Sturm: fıırt Xception: fırıtık Sturm:zaart Xception: fıttırık Sturm: kırıtık Xception: fıtı fıtırık Sturm: fıstık Xception: faln fıstık Xception: end dı fişmekan Sturm: felan Xception: fistan Xception: fizban Xception: babacum Xception: kal Xception: lise Xception: okul Sturm: pati Xception: pepe Xception: kek Sturm: paticik Xception: keke Xception: delimiyiz ? Sturm: galiba Xception: evet.. dewm Sturm: fil Xception: at Xception: zürafsa Xception: gergeedan Xception:maymın Xception: şempanze Xception: king kong Xception: japon Xception: capon Sturm: hongkong Xception: capon gözü Sturm: çekik Xception: çekik Sturm: göz Xception: çektirik Sturm: çekirge Xception: gözlük Xception: gözlükçü Sturm: zırtapoz Sturm: güneş gözlüğü Xception: gözlükçülükq Xception: gözlükçülükleştiremediklermizdenmisinz?? Xception: Auhauhauahuh Sturm: puh Sturm: puh Xception: peh Xception: Penk Sturm: pus Xception: pink Xception: Punk Sturm: pusu Xception: pandirik Sturm: punkçu Xception: pandoranın kutusu Sturm: pandik Xception: cradle of life Sturm: pendik Xception: kartal Xception: Kadıköy Sturm: zart sana Sturm: Beşiktaş Sturm: Fenerbahçe Xception: zurtta sana Sturm: trabzon Xception: kombasan konya spor Sturm: konya Sturm: Pastırma Sturm: Yoğurt Xception: kayserinin len pastırma Sturm: pırasa Sturm: Lenostoli Xception: Anezteji Sturm: silee Xception: ameliyat Xception: Şule Sturm: anestei Xception: aşure Xception: Kandil Xception: Simit Sturm: börek Xception: kandil simidi Xception: Deniz simidi Sturm: peynir Xception: kolluk Sturm: karpuz Xception: balıklama Xception: Kavun karpuz Sturm: sırtık Xception: sırtsızlık Sturm: daldım Xception: çık ozaman Sturm: balıklama daldım Sturm: Gir Sturm: Gi Sturm: Pi Xception: traplenden ıpladım düşemedim Sturm: P Sturm: . Sturm: . Sturm: . Xception: peki Sturm: hödö Sturm: hösitan Xception: hedö Sturm: purkistan Xception: hödö republic Sturm: ben çıkan zi artık J Xception: hadi by Sturm: hödö zölü Sturm: bai 22:14[hline]My poor firend me.. [Bu mesaj -xception- tarafından 21 December 2003 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 aaa rew sana "karı kız işleri nasıl?" diye sorduğumda "paticikten birinin ablasıymış bizim okulda. çok güzel bi kız bugün kartopu oynadık." diye cevap verdiğin bu cassie miydi? söylesene be....[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bari yalan söyleme... Ayrıca Cassie benim liseden falan da arkadaşım yani öyle bişi demiş olmam imkansız rivayet kipleriyle. Yok öyle bişi bu arada inanmayın. Ama elimde sana karşı kanıt loglar var karpuzcum sen palavra atıosun ama ben acımam pastelerim gerçek logları ona göre :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. [Bu mesaj Rewendor tarafından 21 December 2003 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 aaa duydunuz mu rew cassie ye abayı yakmış :D[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Yok öyle bişi.. Karpuz kardeşimize bir resim gönderecektim başka bişile ilgili, ama sonradan vazgeçtim (zaten koşullar da izin vermedi) kendisi de "eğer yollamassan kötü olur" falan diye tehdit etti. Takmadık tabii. Önce logları pastelamış ben de "ee nolcak ki şimdi" deyince "bu sefer daha beter rezil ederim" dedi. Yine kabul etmeyince de bu sefer Fısıltı'yı aratmayacak şok palavralar atmış ortaya :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 noluolan:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bişey yok. Karpuz arkadaş sallıyo yine kafasına göre.. Kendisi "rewpartide014.jpg" isimli dosyayı alamadığı için dellenmiş, akli dengesini yitirmiştir, ayrıca şu anda burnu ankaraya kadar uzadı yani buradan görüyoruz. Pinokyo karpuz seni...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 valla rewendor seni rewendor hawk olduğundan beri snn uo dan bilirim. Yakışmadı. :yapma: :D Ben kim miyim? :P[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Merak etme palavra bunlar... Aslı yok yani.. Tamamen komple kurbanıyım. Bilmez misin karpuzun huyunu sallıyo yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 mükemmel bir sohbet çok etkilendim anlamaya çalışmak ve anlamak arasında gidip geldim sonuç: anlayamadım[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Süpersiniz ya :D Karpuz la aramda benim aradamdaki dialoğu koysam heralde koparsınız :)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Hay.. Bütün tanıdıklar da burdaymış okuyomuş rezil olduk ha.. Ulan kavun ulan portakal ben sana yapacağımı bilirim... :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 valla karpuz buralardan ulaşıp kafanı kırarım olmadı kardeşimi salarım üstüne yalanlarla ortalığı karıştırma :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 *!ilkokul günlerine geri döner * Ayşe Ali'yi seviyooo ehiehe *!timeline: deactivated *[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! [Bu mesaj Saeros tarafından 21 December 2003 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Cassie, 21 December 2003 20:47 tarihinde demiş ki: valla karpuz buralardan ulaşıp kafanı kırarım olmadı kardeşimi salarım üstüne yalanlarla ortalığı karıştırma :)[hline] sen olay yerindemiydin de konuşuyosun... git sor rewe bak nasıl kıpkırmızı kesiliyo... ben yalan söylemem kardeşim Copy paste lettirmeyin şimdi... neyse rew konuşuruz senle ehe ühe ehü[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 rew şu an bana küsmüş durumda icq da konuşmuyo... o yüzden şok açıklamayı yapıyorum: yalandır yok öyle bişey... rew bana öyle bişey dememiştir ama hadi bye lar gerçektir tamammen[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ulan delirecem 2 dk cevap at(a)madık şimdi de küsmüş olduk..[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: -xception-, 21 December 2003 15:45 tarihinde demiş ki: Xception: babacum [hline]My poor firend me.. alla alla gece gece nereden aklınıza geldim? wallaha merak![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar