Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Hatırlatma [LGS]

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

anadolu liseleri sinavi icin bir tavsiye: ozel okullar sinavindan sonra, anadolu liseleri sinavina "ben uyuyacam yahu sinavi bosver" diyerek gitmeyin...

cok guzel bir taktik, dinc kalkiyorsunuz o gun yataktan, gerine gerine, gununuz guzel geciyor...[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
=Follow the Blind=
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Ben askeri lise sınavlarına çok iyi hazırlanmıştım ve 4 soruyla kaçırdım.Subay çocukları fazla puan almıyor olsalardı ben kesin kazanıyordum ben 70 yapmama rağmen 55 yapan subay çocukları benim önüme geçti böylece barajı yükselttiler.Bende ee dedim AL sınavlarına hiç kasmadım.Şimdi teknik lisedeyim halimdende memnunum.İyiki liseden japonca bölümünü seçmişim.Hedefim Japon Dil Ve Edebiyatı.[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

Evet... Lgs saçmasalak bişiy ya.. çok kastırmayın.. yaparsınız kesin.. Babacum sende bi rahat dur bea.. yardın yine gece gece beni.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Sınava gırcek herkese sımdıden basarılar + sakın bos bırakmayın kendınızı az kasın bu sene seneye kaznaırsanız anadolu lısesı ztn hazırlık okucaksınız atlmayında hazırlıgı bı sene rahat rahat takılın tum stresınızde atmıs olursunuz =)[hline]Grandmaster Welet...

Sosyal ağlarda paylaş

mutlaka özel okul sınavına girin bence, kendinizi son bi kez deneyin, mesela ben özel okullar sınavına denemek için girmiştim, matematiği bitirememiştim zaman yetmedi ehuh... LGS de öyle bi gazla hızlı başladımki... bide özel okullar sınavına girerseniz LGSde ilk defa giriyomuş havası olmaz, ayrıca bi gün önceden sınava gireceiniz yeri gidip görün, daha bi rahat olursunuz sınav günü[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene önce girdim.
Ben özel okullar sınavına girmemiştim.Gayette iyi geçti sınavım. Özel okul sınavına girip girmemek kişiliğinize bağlı.Takıntılı bi kişiliğe sahipseniz.(ben girmedim diye beni öyle sanmayın :) )
Girmeyin bence. LGS ye ilk sınav olarak girince öle acayip bir şok etkiside yapmıyo normal gidiyosun okuluna gelen tiplere bakıyosun."Bunların hepsi armut lan ben bunları 10 kere geçerim" diyosun.Kazanıp geliyosun bu kadar :) .

HPAL (HaydarPaşa Anadolu Lisesi)[hline]Her daim kutsal...
Her daim tanrıya yakın...
Her daim üstte...

[Bu mesaj Holyman tarafından 21 December 2003 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirluin, 21 December 2003 11:47 tarihinde demiş ki:
mutlaka özel okul sınavına girin bence, kendinizi son bi kez deneyin, mesela ben özel okullar sınavına denemek için girmiştim, matematiği bitirememiştim zaman yetmedi ehuh... LGS de öyle bi gazla hızlı başladımki... bide özel okullar sınavına girerseniz LGSde ilk defa giriyomuş havası olmaz, ayrıca bi gün önceden sınava gireceiniz yeri gidip görün, daha bi rahat olursunuz sınav günü[hline]

gireceğim inşallah. Valla bizim dershane iyi çalışmış şu an elimde Tercih Rehberi 2003-2004 var adamlar baba gibi hazırlamış. İstanbul'dan giren bir aday için sorulabilecek herşey var. Okullar giriş şartları vs... Son seçim formu. Bir de terci robotu CD si verdiler rahatım yani :) Seminer de vardı bugün velilere Tercih Semineri diye. Yarında formumu alacağım inşallah...[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

Bari Şu rehberden Birkaç bişey yazayım:,

Sınavın Adı : Liselere Giriş Sınavı
Başvuru Tarihi:22 Aralık 2003 - 5 Ocak 2004
Sınav Tarihi: 13 Haziran 2004

Sınavın Adı : Devlet Parasız Yatılılık Sınavı
Başvuru Tarihi:13 Ocak 2004 - 31 Ocak 2004
Sınav Tarihi: 13 Haziran 2004

Sınavın Adı : Özel Okullar Sınavı
Başvuru Tarihi:23 Şubat 2004 - 8 Mart 2004
Sınav Tarihi: 30 Mayıs 2004

Sınavın Adı : Polis Koleji Aday Tespit Sınavı
Başvuru Tarihi:20 Ocak 2004 - 10 Şubat 2004
Sınav Tarihi: 9 Mayıs 2004

Sınavın Adı : Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okulları
Başvuru Tarihi:20 Ocak 2004 - 20 Şubat 2004
Sınav Tarihi: Nisan Ayının 3. Haftası

Ehe başkada sınav yok....[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

anadolu lisesine gidin mutlaka fen lisesi olursa kaçırmayın boşuna

bi kere dersanede fen liseleri ayrı tutuluyor anadolu liseleri ise daha sonra geliyor superlerede birazcik değer veriyolar ama düz lisedekiler önemsiz oluyor

fen lisesi olursa müfredat açısından ilerde iki kademeli sınav olursa siz lise 1-2de normal lise1-2-3 konularını bitirmiş olacağınız için acaip avantaj olcak

kolay gelsin valla ben izmirde konak anadolu lisesine gidiyorum çalışmamıştım öyle mal mal girdim sınava dersanede yaptıklarımla geçen senede kardeşim 60. yıl anadolu lisesini kazandı başarılar dilerim şimdiden sınava giriceklere
Sosyal ağlarda paylaş

90 lılar gırıyo lgs ye bende gırcem stres yok olmazda fen lısesını kazanırsam gırmem cunku ordakı adamlar kafayı yemıs tenefuslerde falan ders calısıyo adamlar muzık dınlıyen falan yok (Iyı fen lıselerı Icın) sıkıcı onun yerınde bala gırerım daha ii

tercıhlerım
bornova anadoolu
atakent anadolu
ataturk anadolu (mıllı pıyangoda olabılır)
karsıyaka anadolu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...