Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ya bugün okulda elime fanatik gazetesi geçti benden önce yaklaşık bi 20 kişi okuduğu için yıpranmıştı (bni de bulvar gazetesini canlandırın :D ) her neyse nistelroy a 110 milyon dolar vermişler doğrumu abi bu ya o parayla gs i 10 defa alırsın abi ya yeni kadro kurulur Chealse bu kadarını yapmaz abi doğrumu hala inanamıyorum!!![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 figoyada 100 milyon vermişdi real nolcak.heleki chealsenin başkan mafya rahat verir [hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee [Bu mesaj Diablo tarafından 18 December 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 abramovic galatasarayı satın alsaydı ne vardı. hemde daha ucuzdu bizim hisseler.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ben sahsen tuttugum takımın %50 sını sadece bır kısıye satılmasını ıstemezdım. [Bu mesaj Bullet tarafından 18 December 2003 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Adam mafyanın babası petrol zengini.Yapmışlardır iki sezona kadar bi real madrid gibi bişey olurlar heralde.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology [Bu mesaj Moncain tarafından 18 December 2003 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Bullet, 18 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: Ben sahsen tuttugum takımın %50 sını sadece bır kısıye satılmasını ıstemezdım. niye ki? şimdi durum çok mu farklı[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 zamaninda hurdacilik yapan adam $imdi paraya para demiyo, helal olsun...[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 zuhaa 100milyonmu ben vieriye 20milyon sterlin falan deniyodu allah allah diyodum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Ra_d, 18 December 2003 22:01 tarihinde demiş ki: said: Bullet, 18 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: Ben sahsen tuttugum takımın %50 sını sadece bır kısıye satılmasını ıstemezdım. niye ki? şimdi durum çok mu farklı[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Aynı seymı sacmalama[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Dmx, 18 December 2003 22:02 tarihinde demiş ki: zamaninda hurdacilik yapan adam $imdi paraya para demiyo, helal olsun...[hline]- never too old to learn! Koçların nasıl bugunlere geldıgını bır arastır ıstersen. Bencede hll olsun[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bence koçla bunun arasinda hafiften bi fark var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 biri çalışmış biri edit :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: MeSh, 18 December 2003 23:05 tarihinde demiş ki: bence koçla bunun arasinda hafiften bi fark var... sonucta ıkısıde hurdacılıktan gelme :P[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 lol raider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 o adam o parayı hakeder...[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ne varki şimdi bunda? Herif ayağına gelen topu gol yapıyor.Ne kadar fiyat biçilicektiki bu adama? Bencede bir klubun satılması çok yanlış.Mesela gelip bjk yi biri %51 hissesini almak istese kesinlikle karşı çıkarım klubu basarım vallah. 100 yıllık klup satılırmıymış öyle?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bence vermez manchester, nistelroy u verip kimi alıcak nistelroy u satan şampiyonluğu satar :) he ben Henry i hiçbirine değişmem orası ayrı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 100'e shevchenko + nesta'yı alırım olay biter :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 oha be mando 100 milyon a gs yi 10 kez nerde alıyorsun gülüyorum :) Tek bir kişinin klübü satın almasında sakınca yok Avrupa'da tüm klüpler şahısların. ABD dede öyle, 100 yıllık klüp olmasını etkilemez yani. Hem borç morç olayıda dert olmaz artık :) Koçlara gelince yıllarca teneke araba satıp nüfus planlaması yaparak zengin olmuş, devlettende ağır bürokrasisi olan ve malesef gelecek yıllarda sıradan olacak bir holdingdir, bu yüzyılda birsürü holding çıkacak ve çoğu geçecek koçu.. Nedeni uzun hikaye :)[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 mex doru dedi neryee alıosun gsyi 10 kere 100milyondolara, 100milyondolara gsnin borcunu ödeyemiosun :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 lol[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Burda da ole diyo.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 nistelrooy,raul şu an ikiside klüplerinden zor ayrılacak ve paha biçilemeyecek oyuncular[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 NİSTELROOY GOL ATTI BU ARADA ADAMIN SON 54 MAÇTA 53. GOLÜ[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar