Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 evet arkadaşlar bişeyler yapmamız gerekli bazı yerleri değiştirip bişeyler edicez fakat ne ben ekliyorum scp yi sphereskillmenude değiştiriyorum aklıma yatanları fakat serverda gene sphere menuleri çıkıyor bunu nasıl halledicem baya kişiye sordum uzun iş deyip geçiştirdiler bana sıkılmadan en ince ayrıntısına kadar anlatabilecek varsa çok memnun olucam anlatamasanızda canınız saolsun ama anlatan bi yerin linkini falan gösterin hiç olmazsa :)
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Blacksmith menusu koydun mesela, menunun adi da d_blacksmith olsun. Gidip item scriptlerinden bs hammeri buluyorsun, sunu ekliyorsun: on=@dclick dialog d_blacksmith return 1[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yada butun ingotların on=@create color=dfsf buluyorsun ve altına sunu yazıyorsun on=@dclick src.dialog d_blacksmith (dialogun adi neyse artik) yani çöyle olucak On=@Create color=dfsf On=@Dclick src.dialog d_blacksmith[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 çok teşekkür ederim kafam öle karışıktıki ben geçenlerde arama yaptım bulamadım diye hatırlıyom meğerse bu konuyu aratmamışım sizden cevap beklerken arattım ve nihayetinde çözdüm bide bazı insnalar amann çok uzun anlatılmaz şimdi falan diyordu püfff meğerse kolaymış bu arada git arat demektense cevap yazdığınız için ayrıyeten bi teşekkür ederim
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ehueu baggio ve erutan böle yardım severdirler :) .zamanında banada yardım etmişlerdi . ben yazardım ancak püff çok uzun diyenlere girdim . bide ben başka bir sistem düşünüyorum onu bulunca paticikte yayınlayacam . :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 önemli değil canım görevimiz gibi bişey yardım ediyoruz =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yahu çok afedersiniz alchemy tinker carpenter inscription bunlaır hallettim eski menuler yerine koyduklarım çıkıyo ama i_hammer_smithi aynı şekilde editlediğim halde mammera çift tıklayınca sadece eline almakla yetiniyo bi menu çıkmıyo nerde yanlış yaptım bi yanlış yaptıysam diğerlerinde neden bi hata oluşmadı anlamadım ?
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 [DIALOG d_blacksmith] . . . ON=@DCLICK dialog d_blacksmith buraya yazdığın dialog ismi ile dilog aynı olmalı yoksa çalışmaz ona dikkat et . bide ON=@DCLICK te başka bişeyler varsa onları sil .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 20 December 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Smith's Hammer'la ne kasıyosun, koysana tüm ingotlara dclick trigger'ı.Iron Ingot'a Iron blacksmith menüsü vs.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth!
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kerhuzad bana dialog un adını söyle yapiyim sana d_hedehödö burası ney?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Saeros, 20 December 2003 21:27 tarihinde demiş ki: Smith's Hammer'la ne kasıyosun, koysana tüm ingotlara dclick trigger'ı.Iron Ingot'a Iron blacksmith menüsü vs.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! şu an için en iyi yöntem budur ve pek çok server bunu kullanır . ancak bu tarz bişey yapmak için pek çok dialog gerekir ve pek çok kişi bundan kaçar .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ya sana en iyisi yaziyim 2 dakikada [itemdef i_black_hammer] id=i_hammer defname=i_hammer Type=t_weapon_mace_smith Name=Smith Hammer On=@Create Color=0 Attr=04 On=@Dclick src.dialog d_diaylog adi bunu yaz bu olmasi lazim[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 arkadaşın dediği gibi mesela gold ingota verdiğim işlemi ve menu çıktı tamam ama hammerla nedne çıkmadı enteresan menu şöle başlıyo [FUNCTION f_skill_blacksmithing] DIALOG d_skill_blacksmithing [dialog d_skill_blacksmithing]
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 dediğim gibi bir şeyler varsa hata verebilir onları kontrol et :) erutanın dediğini yap öle çalışması gerekiyor[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 20 December 2003 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kerhuzad hala anlayamadım function ın ne işi war orda? dediğimi bir yap dene istersen[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Erutan, 20 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki: kerhuzad hala anlayamadım function ın ne işi war orda? dediğimi bir yap dene istersen[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu function yeni moda herkes koyuyor bende anlamıom :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 abi ben komadım ben sadece şimdilik başka menuleri test ediyom başkalarının yazdıklarıını ama enteresan bi şekillde hammerla bu iş olmadı senin dediğin hammerda sadece ele alınıyo menu çıkartmıyo en iisi hammera target veremki bunu da öğrenmem lazım :) sonra bu targeti adamlar istedikleri ingota tıklasınlar heralde tıklayınca direk ingot menusüne geçer yanlışım varsa düzletin açıkcası bugünde çok şey öğrendim yarın biraz daha öğrenmem lazım
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Kerhuzad, 20 December 2003 21:57 tarihinde demiş ki: abi ben komadım ben sadece şimdilik başka menuleri test ediyom başkalarının yazdıklarıını ama enteresan bi şekillde hammerla bu iş olmadı senin dediğin hammerda sadece ele alınıyo menu çıkartmıyo en iisi hammera target veremki bunu da öğrenmem lazım :) sonra bu targeti adamlar istedikleri ingota tıklasınlar heralde tıklayınca direk ingot menusüne geçer yanlışım varsa düzletin açıkcası bugünde çok şey öğrendim yarın biraz daha öğrenmem lazım dediğin tam olarak olmaz ama bana ilham verdin aklıma başka bir fikir geldi sağol :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ehueuhe ei ilhamını bizimlede paylaş bak bilgi paylaşıldıkça büyür :)
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 eski mesaj----->ehueueh haftaya paticik.com/scripts den alırsınız :) yeni mesaj-----> düzeltiyorum haftaya kadar yazamam çünkü süper bi dialog planım var onla birlikte göndercem ocak ayı içersinde paticik.com/scripts de görürsünüz :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 20 December 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yav aklım şaştı hala bu bs menude bi eksiklik olmaısn ala ala diğer menuler kuzu kuzu çalıştı bu çalışmadı enteresan
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Kerhuzad, 20 December 2003 22:02 tarihinde demiş ki: yav aklım şaştı hala bu bs menude bi eksiklik olmaısn ala ala diğer menuler kuzu kuzu çalıştı bu çalışmadı enteresan olabilir başka bir bs menusu dene[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 aman eve geciktim bea haden ben kaçar aklına bişeyler gelen bura yazıversin haden byee
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kerhuzad burası chat ortamı değil lütfen dikkat et sözlerine hade bye annem dövecek eve gitmem lazım gibi cümleler kullanmazsan cok iyi olur[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Erutan, 20 December 2003 22:14 tarihinde demiş ki: kerhuzad burası chat ortamı değil lütfen dikkat et sözlerine hade bye annem dövecek eve gitmem lazım gibi cümleler kullanmazsan cok iyi olur[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu ehuehuehu :D +1[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar