pipican Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Scripti kopyaladım scripts in içine rysncte attım serverıkapadım açtın fln filan ama olmuo çıkmıo deli olcam!! Ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Scripte dair biraz bilgi verirsen yardimci olabiliriz. Event scripti ise eventi chara eklemen gerekir mesela, item/npc ise dunyada kendiliginden spawn olacak degil sen scripti ekleyince, komut ise client kendisi yazacak degil, vsvs.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bu siteden inme scriptler mesela travel stone var skill stone var öle yani bi scripti scripts in içindeki gump gspeech fln oralaradamı kopyalamam lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 spheretables.scp in icine yazmalısın o dosyayı[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 o nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 tmm onu buldumda yazılarımı içine kopyalıcam??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 mesela niwbie center ban staff var o oldu ama giriş staff olmadı mesela anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 travel ve skill stonlerın spheretables ile ne alakası var . sen dosyayı travelstone.scp diye kaydettinmi . yoksa olduğu gibimi attın eğer öleyese çalışmaz dosya türünü .scp yapman lazım .txt olursa görmüyor . ayrıca yazılan scriptlerin sonunda [EOF] varmı kontrol et o yoksada çalışmaz[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 20 December 2003 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 [EOF] olur yada olmaz, farketmez. spheretables.scp'ye atman filanda gerekmez. script'in tamamını kopyalayıp bir metin dosyasının içine koyucaksın, kaydediceksin.Daha sonra "Yeniden Adlandır" diyerek, sonunu .scp yapıcaksın.Yalnız dikkat et, hebele.scp.txt gibi bir hataya sakın düşme.Daha sonra resync at. Yine olmazsa msj at.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 [EOF] olmazsa sphere scripti görür ancak kullanamazsın . inanmıyorsan dene benim başıma geldi ordan biliyorum[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Benim scriptler niye taş gibi çalışıyor? Üflenmiş mi bunlar.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ozaman [EOF] un mantığı ne ? ama sonunda [EOF] yerine endif varsa gene çalışır[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ohoo, uçmuşun sen ya. Daha önceden IF koymamışsan, değil [EOF], endif koymana bile zaten gerek yok.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 [EOF] un açılımını biliyormusun if le ne alakası var ? ayrıca endif if in sonu demek değil bitir yeni bir if aç demek arka arkaya 2 script yazılırken kullanılır .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: zgrw, 20 December 2003 18:16 tarihinde demiş ki: travel ve skill stonlerın spheretables ile ne alakası var . sen dosyayı travelstone.scp diye kaydettinmi . yoksa olduğu gibimi attın eğer öleyese çalışmaz dosya türünü .scp yapman lazım .txt olursa görmüyor . ayrıca yazılan scriptlerin sonunda [EOF] varmı kontrol et o yoksada çalışmaz[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 20 December 2003 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] hayatımda bu kadar saçma laf görmedim helal sana zgrw sonunda [eof] olmazsa.. sdgjhı dfghjkfjh ne diyim kitlendim bi an mgvkn[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 eof bitiriş lafıdır end of font =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 deneyin görün bana laf edene kadar ben denedim çalışmadı ayrıca [EOF] zati end of programın kısaltması ( yada o anlamda bişidi okulda hoca sölmişti ama tam hatırlamıyorum ) oluyor.[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Erutan, 20 December 2003 19:10 tarihinde demiş ki: eof bitiriş lafıdır end of font =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu end of font la ne alakası var eof sadece sphere scriptlerinde değil başka scriptlerdede kullanılıyor biz okulda bile kullandık bi kere[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 20 December 2003 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 zgrw canım onu scriptin sonunda kullanırsın! ilk scripte [eof] koyup altına script yazarsan altındaki hiçbir script çalışmaz anlatabiliyormuyum?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 anlata biliyorsun zati bende aynı şeyi diyorum . scripti sonuna eof loymazsanda script çalışmıyor . ayrıca ben kaçıkmıyım niye scriptin başına eof koyam :) . belli işte end of bişi ( bişi yi tam hatırlayamıyorum ) :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hayır anlatamadım [hline] [itemdef i_sfghdfh] id=sdjgdfmnklgh name=dfjkljdfg on=@create color=123231 attr=04 on=@dclick src.dialog d_dfkldjk [eof] [itemdef i_11] id=sdjgdfmnklgh name=dfjkljdfg on=@create color=123231 attr=04 on=@dclick src.dialog d_dfkldjk [hline] ilkine eof verirsen 2. .add i_11 yazarsan olmaz anlatabiliyormuyum? [eof] keser bitirir genellikle tek sayfalık scriptlerde (orn sadece bi notepaddaki healing scripti gibi)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 genelde scriptleri görmeme olayı scriptleri koyduktan sonra yeniden baslatmamadan dolayıdır. sphere acılısta tüm scriptleri yoklar, hepsini yükler. resync pause yaptıgında sadece bu scriptleri yeniler. dolayısıyla senin ekledigin script baska bir .scp dosyasında oldugu icin scripti görmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ya zateb aybı şeyden bahsediyoruz . ben scriptin sonuna [EOF] koymazsan script çalışmaz 2 script yazmal içinde endif yazcan diyorum mesajlarımı oku bi bea[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 okuyorum leyntt =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 "Scriptin sonuna [eof] yazmazsaniz calismaz." <-- Birinci derece sacmalik kusura bakma zgrw :) EOF: End of file. [eof] yazarsaniz arkasindan gelen hicbirsey calismaz. Ama yazmazsaniz butun script bal gibi calisir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar