Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen Yapma Barı Beeeeeeee

Llama

Öne çıkan mesajlar

kanalara bakarken kanaldeye denk geldım canlı dıyordu zerrın ozerı gosterıyordu dedım burda ne arıyor bu ne oldu acaba falan meyersem popstar programıymıs ve dedım bu ne arıyor gezmeye dedım mısafır bu ama zurı ımıs dedım allah kahretsın o kadar sınırlendım kı anlatamam yakıstıramadım zehrın ozere yazıklar olsun dedım bu toplumun ıyı ınsanları vok gıbı programlarda bulunmasında
yazıklar olsun dedım zerrın parasız kalmıs kendını buraya atmıs
yazıklar olsun dedım zerrın ozer butun pulları atmıs ustune
yazıklar olsun
yazıklar olsun[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam geçti tamam sakin ol derin derin nefes al herşey daha güzel olacak sakinleş.

Kadın bayhanın şarkısından duygulanmış ağlamış ne war bunda?
Hem zerrin özer konuk jüri her hafta değişecekmiş.[hline]these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl komik olan kanal d nin haber programında yarım saat popstar reklamını yapması, ülkemizde haber namına hiçbirşey kalmamış gittikçe reklama,magazine dönüyor çok acı...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

denız sekı haklıydı, bayhan gıbı bır ınsanın ne ısı var orda. cocugu oldurulen aıleyı dusun bırde, cocugunun katılı gun gectıkce daha da unlenıyor. kım dayanır buna. kım kabullenır bunu. adamı turkıyenın starı ılan ettıler yuh be, yazıklar olsun.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

hiç biriniz alınmayın ama ağzımla değilde yapabilsem ve vücudumun başka yerleriyle şarkı söylesem, hatta garip garip sesler çıkarsam bende pop star olurum o yarışmada. orda amaç ses güzelliği vs değil. adı üzerinde... şöhret yapıp kendilerine para kazandırabilecek enayi arıyorlar. şu bir gerçek ki finale kalanların hepsi salak. bunlar kadar aptal mal adamlar yok. ayrıca oy verende türk halkı falan değil. sadece işi gücü olmayan, bol paralı, gereksiz işlere bayılan, yaşları ne olursa olsun zeka seviyesi 0-16 yaş grubunu geçmeyen, %99'u kadın olan salak sürüsü.

izleyenlere lafım yok yanlış algılamayın. arasıra komik olaylar olabiliyor ama gerisi boş. bu kadarcık şey içinde izlenmez o program.

ve evet yazıklar olsun zerrin özer'e
haldun dormen'e laf söyleyemiyorum affedin...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyla ilgili müzik bölümünde bi topic var zaten.ayrıca başlıkla ne alaka topic?bundan sonra bütün topicler 1 numaralı topic 2 numaralı topic diye açılsın...[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Jüride neden baştan bize söylemedin falan diyordu madem salaklar herifi oraya kadar getireceğinize bi özgeçmişine bakıp sabıka kaydı varmı yokmu araştırsana.Sokaktan topladılar şimdide başedemiyorlar.Evet ben jüri olsam ve Bayhanında daha önceden sabıkası olduğunu bilsem oraya kadar getirmem.Fakat bizim halk gene konuşuyor Bayhan derecelerle gidiyor ve dahada gidecek zaten durduramayacaklar herifi.[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...