Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 kanalara bakarken kanaldeye denk geldım canlı dıyordu zerrın ozerı gosterıyordu dedım burda ne arıyor bu ne oldu acaba falan meyersem popstar programıymıs ve dedım bu ne arıyor gezmeye dedım mısafır bu ama zurı ımıs dedım allah kahretsın o kadar sınırlendım kı anlatamam yakıstıramadım zehrın ozere yazıklar olsun dedım bu toplumun ıyı ınsanları vok gıbı programlarda bulunmasında yazıklar olsun dedım zerrın parasız kalmıs kendını buraya atmıs yazıklar olsun dedım zerrın ozer butun pulları atmıs ustune yazıklar olsun yazıklar olsun[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Tamam geçti tamam sakin ol derin derin nefes al herşey daha güzel olacak sakinleş. Kadın bayhanın şarkısından duygulanmış ağlamış ne war bunda? Hem zerrin özer konuk jüri her hafta değişecekmiş.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 fatih terime dondun la :D :D :D[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Nesi "vok" gibi program bence gayet eğlenceli. Amacı da bu. Didaktik birşeyler mi arıyorsunuz?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ac mi kalsin yani? realist olmak lazim bu konularda.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 deniz seki onuru ile yarışma jüriliğinden çekildiya. Ve sözünün arkasında durdu geri de dönmedi. Bence sözlerinde de de haklıydı. Hiç bir sanatçıya yakınlığım yok. Yanlış anlaşılmasın zaten Türkçe Pop neredeyse hiç dinlemem.[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bıraz sakınledım abı ılk gordugumde delırdım ya[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bende seyerederken çok eğleniyorum,güzel bi program[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bu programın nesını sevıyorsunuz kı anlıyamadım ? nesı eglencelı ?[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 yok abi iğrenç bir program... izlemek zaman kaybıdır bi skime yaramaz yani ne biliyim izlenmemeli sakınmalı falan... o arman mıdır armağanmıdır tam dayaklık yani bi kere denk geldim popstarmıdır nedir sinir oldum adamın bakışına... tövbeee[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 BAYHANI EĞLENCELİ[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bı eglencelı tarafı ajdarı kazandırması :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 dostttueamm dostueeam.. super soledi bayhan kral bayhan[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Turk televizyonlarinda izledigin her programda eglenebilecek biseyler bulabilirsin. Ayni sekilde izlemedigi programlari kotuleyen insanlarda.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yazıklar olsun yazıkllar olsn kaderin bölesine yazıklar olsn :)[hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Asıl komik olan kanal d nin haber programında yarım saat popstar reklamını yapması, ülkemizde haber namına hiçbirşey kalmamış gittikçe reklama,magazine dönüyor çok acı...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 denız sekı haklıydı, bayhan gıbı bır ınsanın ne ısı var orda. cocugu oldurulen aıleyı dusun bırde, cocugunun katılı gun gectıkce daha da unlenıyor. kım dayanır buna. kım kabullenır bunu. adamı turkıyenın starı ılan ettıler yuh be, yazıklar olsun.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hiç biriniz alınmayın ama ağzımla değilde yapabilsem ve vücudumun başka yerleriyle şarkı söylesem, hatta garip garip sesler çıkarsam bende pop star olurum o yarışmada. orda amaç ses güzelliği vs değil. adı üzerinde... şöhret yapıp kendilerine para kazandırabilecek enayi arıyorlar. şu bir gerçek ki finale kalanların hepsi salak. bunlar kadar aptal mal adamlar yok. ayrıca oy verende türk halkı falan değil. sadece işi gücü olmayan, bol paralı, gereksiz işlere bayılan, yaşları ne olursa olsun zeka seviyesi 0-16 yaş grubunu geçmeyen, %99'u kadın olan salak sürüsü. izleyenlere lafım yok yanlış algılamayın. arasıra komik olaylar olabiliyor ama gerisi boş. bu kadarcık şey içinde izlenmez o program. ve evet yazıklar olsun zerrin özer'e haldun dormen'e laf söyleyemiyorum affedin...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 eserı annesımı yazdırmıs popstara neden yazdırmıs falan fılan hey allagım zerrının guluse bak :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 gollum gibi gülüo lan bu[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bu konuyla ilgili müzik bölümünde bi topic var zaten.ayrıca başlıkla ne alaka topic?bundan sonra bütün topicler 1 numaralı topic 2 numaralı topic diye açılsın...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Llama, 19 December 2003 22:26 tarihinde demiş ki: hey allagım zerrının guluse bak :)Komaya giriyodum abi az kalsın, o neydi ya veremli gibi ahah[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 baslık bence tam yerınde zerrın ozere bır sıtem sadece[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Naapsın bayhan ölsün mü sen aynı durumda olsan diyelim bi cinnetle yaptın olayı. Hayatının geri kalanını dışlanarak geçirmek istermiydin?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Jüride neden baştan bize söylemedin falan diyordu madem salaklar herifi oraya kadar getireceğinize bi özgeçmişine bakıp sabıka kaydı varmı yokmu araştırsana.Sokaktan topladılar şimdide başedemiyorlar.Evet ben jüri olsam ve Bayhanında daha önceden sabıkası olduğunu bilsem oraya kadar getirmem.Fakat bizim halk gene konuşuyor Bayhan derecelerle gidiyor ve dahada gidecek zaten durduramayacaklar herifi.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar