BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 OFFFFF Deliricem ya DELİRMEK üzereyim şu anda Acaip Sinirliyim Duvarları falan yumrukluyorum SİNİRden. Ya bugun temizlikci kadın vardı evde temizlik yaparken çatır cutur Kablo Tv Cable ları ile oynadı Mikti Belasını Televızyon Mahfoldu KABLOnet de asırı yavaslama oldu. Kadını evden kovalamamak veya laf soylememk ıcın Kendımı zor tuttum. Ve tamamen bozmuş şu anda Televızyonları eskı halıne getırdım ama en ufak bı şeyde bozulan kablo iice bozulmus. KAfayı Yicem ya Offffffff. ARadım kabloneti Yok Topraklama Hat Yok elektrici cagır. SAÇMALIYORlar. Acaip sinirliyim Deliricem evde bagırıp Duruyuorum. Ya düne kadar hic biseyı olmayan kablo Niye boyle Topraklama problemı olsun ozmn ya Allahım oraya bi oDunu koysalar daa işe yarar yani. Yagmurlu havalardan olabilirmi dedim Yok imkansız dediler. Kablonetin sayfasından hIZ Testi yapıyorum bi 120kbps Gösteriyo bi 44kbps bi 80kbps bi 120kbps Bi yükseliyo bi düşüyo. paticige Ping atıyorum bi 130 gosterıo bi 20 gosterıo bi 60 gosterıo Yiicem KAfayı ya Nedir bu ya Koparıp ATıcak BU modemide Kablolarıda camdan asagı o olacak.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Yok oyle birsey, bugun ben paticige bile giremiyorum (dialuptayim suan), kadinla falan alakasi yok yani. Biz de kafayi yemek uzereyiz evet ama burasi Turkiye iste, edeyim boyle ulkenin ortasina, her gun acilan kablonet yavasligi topiclerinden de gina gelmeye basladi ama dogrusu.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bende gözle görülür bir düzelme var bugün.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Kablonet 1 haftadan fazla bi zamandır tam bir işkence vaziyetinde yurtdışı bağlantıda..Bunun nedeni olarak kablonet ve telekom yurt dışı 2 çıkışında olan arızadan bahsediyor.. Bunlardan 1 tanesini onardıklarını söylemelerine rağmen benim hızım hala epey kötü durumda. Sanırım adsl ye aşırı yüklendiklerinden kablonet sapıtmış durumda.. çıkışlardaki arıza da hikaye gibi geliyo bana, ben DAOC oynuyorum su an kablonet Daoc ta 700+ ping verirken, adsl ile daoc oynayan arkadasım 250 civari pingle oynuyor. Yani yurtdışı patladı bi zırva gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ya Okadar ilgincki bi 120kbps veriyo bbi 50 kbps veriyo hız testleri piingler de aynı oratnsızılıkta. ayrıca genel bi sorun olsa aradıgımda soyelemeleri gerekmezmiydi? İzmir karsıyaka Civarındayım(mavisehir-atakent tarafI) Bu taraflarda oturupda aynı sorunları yasıyanlar varmı bugün?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bu aralar baglantılar çok kötü gerçi biraz önce download yaparken baya bi düzeldi bakalım ne kadar süre kalacak[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Dün akşam, saat 18 gibi, paticik'e giremiyordum nerdeyse.Deliricektim, o yüzden çıktım quake III çevirdim. :P[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bağlantı kötü olunca direk oyunlara veriyorum bende kendimi hehe.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 cümleten para toparlayıp telekomdan hisse alalım.ozaman herşeyi yapabilirz yoksa ZOR[hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 40.000 portluk insan gelicek yakında.. ehehehe...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 önce bütün modemleri satalım elimizden çıkaralım sora telekomu bombalayalım e orası gidince bilgisayar mühendisi gibi bi akıllı internetsizliğe dayanamayıp kendine kablonet şirketi açıcakdır oraya üye oluruz[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hep adsl ciler yüzünden , kapayın adsl leriniiz ayıp be (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Eğer bu kabl0ların bukadar yavaslaması bu adsl ler yuzundenseki banada mantıklı gelmeye basladı bu TTnEtIN yaptıGı Afedersiniz ÖKÜZLÜK ten başka bişey deildir. Gidip Yeni Hat Kiralayacaklarına kablolardan kısıyorlarsa eger EL INSAF be kardesım. Hadi az kazanan fazla kar etmeyen bi kurum olsa neyse diicem ama yuh yani bukadarı da fazla. Abartmışlar olayı eger oyleyse. Benim kablo iice kafayı yedi Yarım saat Bir b.k yapamıyorum sayfa bile acmıo sora 5-10 Dk düzeliyo sora yine batıyo. Ama Aradım kablocuları her ıhtımale karsı bi ekip yollatmayı basardım sonunda( biraz sert cıkısınca yolluyolar ekip)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Chemical, 17 December 2003 18:07 tarihinde demiş ki: önce bütün modemleri satalım elimizden çıkaralım sora telekomu bombalayalım e orası gidince bilgisayar mühendisi gibi bi akıllı internetsizliğe dayanamayıp kendine kablonet şirketi açıcakdır oraya üye oluruz[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Yavaş... =)[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bizimde temizlikci vakti zamaninda en onemli backup cd'lerimi cope atmi$ti. kadini gebertmemek icin kendimi zor tutmu$tum.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Yok be hoca bilgisayar mühendisinde nerde para gidip kablonet şirketi açacak ohara =) Bu arada temizlikçi karılara ve telekoma sawaş açmalsınz benden siz kablo kullanıcılarına birer öneri =) ADSL çıkışlarında hiçbi sorun yok wala çok rahat çok güzel çok eğlenceli geçior. Girmeyin kardeşim sizde nete ne işiniz var aşna fişne sitelerine giriyosunuz yok oyundu töbe töbeeee[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Cok komik? .. Yarin oburgun adsl hizmetinde sorun cikarsa veya zam olursa bunu quote edeyim mi sana?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 dün geceden bu sabaha kadar bostancı da sorun vardı galiba zaten son 3 gündür sapıtmış olan kablo dün gece iflas etti. Sabah da o sinirle teknik servisi aradım. Bölgenizde arıza vardır dedi. Bir baktım 15 dakka sonra bağlantı düzeldi? Şimdi kafamda soru işaretleri oluştu. Yoksa.... Yoksa... Yoksa... ? ? ? ? ?[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Quote edici başımısın sen? Her mesajında bi iticilik var[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bu arada Jaan çıkışlarda sorun olucağını pek sanmıyorum olsa herkesde olur adsl de de olur. Bende az once bi oluştu modemi resetledim fln pek bi etki etmedi gerçide şu an düzeldi 10dk lık bi bozukluk oldu. Bölgesel olmalı ADSL deki gariplikler. Bu arada dün beni telekomdan aradılar Nete bağlanabiliyomusunz diye sordu Evet dedim Modemin markasını sordu sora teşekkür edip kapattı ilginççççç[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Çarşambadan beri buraya msj yazıkdan sora ilk kez baglanabılıyorum Nete yasasınn. kablocular az once geldiler daha yeni gittiler. Sorun Asagıdaki seviye farklılıklarıymıs ayarladılar hepsini. Düzeldi şimdi. Hızı da fena diil fakat paticik.coma ping atıyorum 20-19-560-20 falan oluyor ya buda canımı sıktı biraz. nedendirki bu şimdi? onun dışında düzeldi diyebilirim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yo YO Bu bir kabus olmalı. Tamda düzeldi diye sevinirken Offfff. Ping attıgımda 500-600-20-18 seklınde gostermeye basladı hep. Kablonet .com'a attım pıng ordada 500-20-19-460 seklınde gosterıyooooooooooo. YAa Bu adamlar daha aaz önce gitti Ya ozaman Sorun Nedir? Off Deliricem vvallahi bitmiyo Dertleri ya ne illet şeymiş beeee.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ping 193.252.123.33 -t -w 3000[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Baggio o verdigin Ipyi neresi bılmıom ama pingledim 250-245-260 falan cıktı.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 250 civari ciktiginda normal, 450 civari orta, 650+ kotu.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar