Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GeForce MX ler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnsanların bu kartlardan alıp veremedikleri nedir yaf :( Eksiği nedir yani bu cins kartların.[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
Performansı düşük.
Geforce2 MX var bende. Çok dipte yeni bi kart almak lazm. Yakında desteği kalkar bunun oyunlarda.

Geforce4 MX'in biraz daha zamanı vardır.
Zaten artık MX olayı kalktı. FX lerde 5200 önceki modellerin MX leri gibi. En düşük performans veren FX o.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
ben memnunum gf 2 mx imden 3 yıldır çalıştıramadığı oyun olmadı hiç sorunda çıkarmadı ama gf 4 mxler konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim bunca sene sonra çıkmış olmasına rağmen benimkinden performans farkı yok gibi birşey.
Mesaj tarihi:
benim de geforce 2 mx lerle hiç sorunum olmadı
çalıştıramadığı oyun yok şu ana kadar
ama tabii ki ilerisi için sakat
bi doom III ü geforce 2 mx kaldırmaz mesela[hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
Valla underground'daki bir çok efekti göremioruz o kadar. Oyun firmaları chipsetleri desteklio şimdilik gforce2 lerin ama ilerde desteklermi bilinmez. Oyunları oynayabilioz ama grafik seviyesi ya çok düşük yada bazı efektleri disable ederek (zaten çoğunu artık elletmiolar belli chipset olmayınca)[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
özellikle de TnT 2 Vanta olursa ,hala var ve hala sorunsuz calısıyor be
hec naz yapmadı şimdiye kadar[hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
  • Yeni Oluştur...