unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: Rexar, 14 December 2003 22:31 tarihinde demiş ki: yanlış olan şey koyun olmaktır yanlış olan şey uşaklık etmektir yanlis olan sey kandirilmaktir yanlis olan sey beyni yikanmaktir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 unitycim ben senin devletinin milli marşının bir kısmını yazmıştım yani bunda utanacak gücenecek ne var. Senin milli marşında havada uçuşan füzeler patlayan bonmbalar kan filan var yani ben yazmadım onu :-D Oh, say can you see, by the dawn's early light, What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming? Whose broad stripes and bright stars, through the perilous fight, O'er the ramparts we watched, were so gallantly streaming? And the rockets' red glare, the bombs bursting in air, Gave proof through the night that our flag was still there. O say, does that star-spangled banner yet wave O'er the land of the free and the home of the brave? On the shore, dimly seen through the mists of the deep, Where the foe's haughty host in dread silence reposes, What is that which the breeze, o'er the towering steep, As it fitfully blows, now conceals, now discloses? Now it catches the gleam of the morning's first beam, In full glory reflected now shines on the stream: 'Tis the star-spangled banner! O long may it wave O'er the land of the free and the home of the brave. And where is that band who so vauntingly swore That the havoc of war and the battle's confusion A home and a country should leave us no more? Their blood has wiped out their foul footstep's pollution. No refuge could save the hireling and slave From the terror of flight, or the gloom of the grave: And the star-spangled banner in triumph doth wave O'er the land of the free and the home of the brave. Oh! thus be it ever, when freemen shall stand Between their loved homes and the war's desolation! Blest with victory and peace, may the heaven-rescued land Praise the Power that hath made and preserved us a nation. Then conquer we must, when our cause it is just, And this be our motto: "In God is our trust." And the star-spangled banner in triumph shall wave O'er the land of the free and the home of the brave[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Birde benim istediğimn ülkede milleti sallandırmaya gerek yok, sen arkadaşlarınla birlikte amerikan pasaportu al yeter :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 unity senin fikrin yok. bu kadar insana ne olursa olsun laf yetiştirme çabasında olmandan bu çıkıyor.senin için haklı fikir haksız fikir önemli değil. sadece karşındakini alt etmek istiyorsun. ben sufinin kardeşiyim senin de bahsini duydum çok kez.forumda çok aktifmişsin çok tartışıyormuşsun. hiçbirşekilde karşındakinin söylediği şeylerin doğru olduğuna bile inansan haklısın demeyeceğini anladım. ve artık tek kelime etmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: fedaykin, 14 December 2003 22:52 tarihinde demiş ki: Birde benim istediğimn ülkede milleti sallandırmaya gerek yok, sen arkadaşlarınla birlikte amerikan pasaportu al yeter :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] tabi o yuzden gericilikle ilgili topiclerde 'urgan demokrati' kimligine burunuyorsun. "ben geceleri gelen terorum" siz arkadaslarinizla birlikte nerenin pasaportunu alcaksaniz biz arkadaslarla tam ters tarafin pasaportunu alalim ki urgandan kurtulalim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: Rexar, 14 December 2003 22:53 tarihinde demiş ki: unity senin fikrin yok. bu kadar insana ne olursa olsun laf yetiştirme çabasında olmandan bu çıkıyor.senin için haklı fikir haksız fikir önemli değil. sadece karşındakini alt etmek istiyorsun. ben sufinin kardeşiyim senin de bahsini duydum çok kez.forumda çok aktifmişsin çok tartışıyormuşsun. hiçbirşekilde karşındakinin söylediği şeylerin doğru olduğuna bile inansan haklısın demeyeceğini anladım. ve artık tek kelime etmeyeceğim armut dibine dusmuyor demek ki. eger bir insan hakli ise, o konuda daha fazla soz soylemeye gerek yoktur. ki hakli addettigim fikirleri cogu kez davul zurna calarak onaylamisimdir bu forumda. benim icin, daha once de soyledigim gibi, ne dogru ise o onemli. burada bu tartismada boylesine gayretli tartisiyorum ki demek ki bunu dogru addediyorum. su anda dolayisiyla ne muzik forumundayim, ne de masaustu forumundayim. inanmadigim guvenmedigim bir seyi de savunacak degilim tabi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: fedaykin, 14 December 2003 22:50 tarihinde demiş ki: unitycim ben senin devletinin milli marşının bir kısmını yazmıştım yani bunda utanacak gücenecek ne var. Senin milli marşında havada uçuşan füzeler patlayan bonmbalar kan filan var yani ben yazmadım onu :-D[ no pain, no gain ] ehehe ben de sizin marsinizi yazardim ama, sizin bi marsiniz kalmadi ki be abi ? kaldi mi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 amerika s.kmeyeceği eşeğin önüne yem atmaz. bu politikası ne başkan falana ne başkan filana bağlıdır. isimler değişse de bu politikası değişmez. kimse beni amerikanın çiçekler açsın böcekler ötsün barış güvercinleri havalansın diye kendini harab ettiğine de inandıramaz. bu arada şu amerika'dan gelecek bilmemkaç milyar dolarlık krediyi umarım kuulanma ihtiyacımız olmaz. biraz kaba kaçtı ama durumu bu deyim kadar güzel anlatacak başkasını bulamadım. çevreye verilen rahatsızlıktan dolayı özür[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [Bu mesaj Sufi tarafından 14 December 2003 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: Sufi, 14 December 2003 23:11 tarihinde demiş ki: amerika s.kmeyeceği eşeğin önüne yem atmaz. bu politikası ne başkan falana ne başkan filana bağlıdır. isimler değişse de bu politikası değişmez. kimse beni amerikanın çiçekler açsın böcekler ötsün barış güvercinleri havalansın diye kendini harab ettiğine de inandıramaz. isimler degisse bile amerikan politikasi degismez demek yakin dunya tarihini tamamen silmektir. nixonun politikasi ne ise carterin politkasi, hooverin politikasi ne ise rooseveltin politikasi tam tersi olmustur. gerekirse tum detaylarina girebiliriz. turkiye haricinde cok az devlet iktidara kim gecerse gecsin belli bir zumrenin sahsi keyfiyeti dogrultusunda idare olur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Boş beleş adam cok ülkemde :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 İyi olmuş..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Yazık,diyorum keşke zamanında Rusya'daki komünizm duvarı yıkılmasaydıda bu neo-terörist devlette bu kadar kaptırmasaydı kendine herşeyi.Filistine bakıyoruz Amerikanın eli Nijeryada öyle Arjantinde öyle Irağı saymıyorum bile Türkiye'nin bile iç işlerine karışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 evet keske rusyadaki sovyet bloku yikilmasaydi da daha nice afganistan isgalleri, prag bahari bastirmacalari, kucuk kuzey korecikler, psikopat libyalar olabilseydi. nice pkklar yaratilabilseydi her ulkede.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yaşasın türk askeri[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 unitycim şimdi biraz otur yakın tarih oku. PKK körfez savaşı öncesi Kuzey Irakta hemen hiç yoktu çok sınırlı sayıda vardı ve Irak hükümeti belli bir derinliğe kadar bize operasyon izni vermişti. Bu şekilde iyi bir komşuluk örneğinin dünyada hemen hiç örneği yoktur. PKK nerdeydi dersen 91 öncesi kamplarının hemen hepsi Bekaa'daydı yani Lübnan ve Suriyedeydi. Terörist yaratma işine gelirsekte o konuda amerikanın eline o hiç sevmediğin rusya bile su dökemezdi ki bende senin gibi Stalini kasap olarak tanımlarım SSCB'yi sevmem vs. vs. Evet benim çok sevdiğim bir devletim kalmadı ortada idolüm olan çünkü o şekilde bir devlet hiç varolmadı ki :-) Ayrıca sana defalarca söylemiştim ben komünist filan değilim diye ama işine bir türlü gelmediği için zırt pırt ortaya çıkıp beni komünistmişim gibi göstermeye çalışıyorsun. Yani senin bu saçmalığa son vermen için noter tastikli bir yazıyı mı foruma koymam gerekiyor. Aslında bunları niye yazıyorum hepsi hava civa çünkü sen nasılsa bunlara da iki vakte kalmaz cevap yazarsın hede vede hödö dersin bu iş sonsuzluğa uzar gider. Cevabın ne olursa olsun "evet herzamanki gibi yine haklısın unity, büyüksün abi uzat bir elini öpiyim"[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 rezil ettiler adamı kıllı kıllı gösterip 30 yıl öncenin saddamına bakın bide şimdikine[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: fedaykin, 14 December 2003 23:55 tarihinde demiş ki: unitycim şimdi biraz otur yakın tarih oku. PKK körfez savaşı öncesi Kuzey Irakta hemen hiç yoktu çok sınırlı sayıda vardı ve Irak hükümeti belli bir derinliğe kadar bize operasyon izni vermişti. Bu şekilde iyi bir komşuluk örneğinin dünyada hemen hiç örneği yoktur. PKK nerdeydi dersen 91 öncesi kamplarının hemen hepsi Bekaa'daydı yani Lübnan ve Suriyedeydi. o yuzden mi ilk eylemlerini iragin kuzeyindeki guneydogu anadolu topraklarinda duzenlediler. iyi komsuluk ? yuzbinlerce kurdu gocmen durumunda turkiyeye sokup karisiklik yaratacagini bile bile atti degil mi gazi kuzey iraga ? mukemmel komsuluk. yildirim akbulut hukumeti doneminde kendisini ziyarete giden disisleri temsilcilerine size saldirip caniniza okuycam ayaginizi denk alin raddesine varan tehditler savurup yildirim akbulut gibi sakin bir adami dahi 'soyleyin ona geregini yapariz' dedirtecek kadar galeyana getirdi degil mi ? iyi komsuluga bak. insanin boyle komsusu olursa dusmana ihtiyaci olmaz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 iki tarafında savundugu olaylarda ortak bi nokta var ; ikiside türkiyeye zarar veriyor[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 lanet amerika işini iyi biliyor saddamı öyle rezil bir halde gösteriyo ki tüm insanlık onu kötü ve çirkin bir hatıra olarak anımsasın çünkü amerikanın değişmez prensibi budur kendine kötü olanı tüm dünya için de kötü yapmak kendine iyi olanı tüm dünya için iyi yapmak yani dünyaya hep haklı görünmek oysa ırakta amerikan askerleri tarafından tecavüze uğrayan kadınların sayısı resmi rakamlarla bile 5ooo vakayı buluyo 'ey sen lanet amerika,sen dünyanın hiçbir yerinde ve hiçbir tarihte haklı olmadın ve biz türk milleti olarak seni hiç haklı görmiycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hangi resmi rakamlar ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Biryerde Irak yasalariyla cezalandirilacak denmis.. Buda demektirki idam edicez sadece dunyayi buna hazirlamak icin biraz zaman lazim.[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Unity PKK konusunda kara cahilsin bu belli oldu. Güneydoğuanadolu bölgesi hem Irağın hemde Suriye'nin Kuzeyindedir bu bir. Adamlar o yıllarda bağımsız Kürdistan diyorlardı yani Kuzey Kürdistan diye adlandırdıkları o topraklarda eylem yapacaklardı, orta anadoluda yapacak halleri yoktu bu iki. Gazı 91'de atmadı daha önce İran Irak Savaşı sırasında attı bu üç. Büyük Kürt göçü Amerikanın Irak'a saldırıp Amerikanın Saddam Rejimini yıkmadan çekilmesi sonucu, Amerikanın müttefiki Kürtleri satması sonucu paniğe kapılan Kürtlerin kaçması sonucu oldu bu dört. Kürtlere kimyasal silahla saldırmasının sebebide İran Irak Savaşında Kürtlerin İran ile birlikte yer alıp ayaklanmalarıydı, yani bu savaş sırasında olan bir şeydi. Bu onları en az Amerikanın II. Dünya Savaşında Nükleer Bomba atması kadar haklı kılar. Amerikanın sivilllerin üstüne attığı nükleer bombaların yaratttığı sivil kayıpları düşünürsek ölen sivil sayısı ise yok denecek kadar azdır. Şayet Saddam katilse Amerikan hükümetleri kasaplığın tarihini yazmıştır bu da beş.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] [Bu mesaj fedaykin tarafından 15 December 2003 09:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ikitaraf da birbirinden beter. ama sonuçta biribirini yakaladı en azından 1igitti bter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Ben Saddamı sevmem ama yazık oldu yakalanması. Her zaman sınır düşmanının arkasındaki toprak dostun olsun mantığı iyidir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Da beyler benim aklima sey gelmeye basladi,. Acaba Unity parami aliyor Kediden falan, "Nekadar gereksizce konusursan o kadar para sana,.Valla ortaligi biraz karistir kocum okey? " diyip hepimizinde kafasini utuleyen bir ayakli teyp getirmistir. Hayir simdi ilk okul cocuklari gibi herlafa cevap her lafa cevap. Bilmiyorum ya madalya fln kasiyor.Yada baska birsey var.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar