Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SADDAM YAKALANDI!

Jester

Öne çıkan mesajlar

ya su radikal sag ve sol kesimlerin amerika dusmanligi propagandalarina kapilmiyo mu insanlar tuylerim diken diken oluyor.

amerika diye birsey yok, amerikan HUKUMETI diye birsey var. bunu bi kafaniza sokun. hukumetler gelir hukumetler gider amerikan politikasi degisir.

ama enteresandir, en ilimli demokrat baskanlar doneminde dahi ne radikal sag kesimin ne radikal sol kesimin nedense 'amerika' dusmanliginin azaldigini gormedim. bu kesimler kim super gucse, ve bu super guc onlarin ideolojisinde degilse camur atar. simdi cin ufak ufak kalkinir gibi oldu ya, orda burda cesitli sag cevrelerin amerikanin yaninda cinden de dusmanca bahsetmeye basladiklarini goruyorum. neden yoktu 10 yil once cin dusmanligi radikal sag kesimde ? neden simdi cikiverdi ?

bunlar kiskirtma, beyin yikama metodlaridir.

bir dusman secersin, bunlara karsi insanlari kiskirtirsin, sonra da hareketin basina gecip yonetiverirsin onlari.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadas da ortadogulunun vahseti bi yere kadardir demis. git bi irana bak nasi baski vahset varmis orda. nereye kadarmis daha onlarin ihrac edip arkasindan itekledigi dusuncelerle hareket eden turkler kendilerini patlatti istanbulun ortasinda.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

asil sen uyutuluyorsun. patlattiran kim mi, patlattiran hizbullah. hah. bunun disindakiler aynen yahudiler kendilerini gazladi demek gibi sacma komplo teorileridir.

adam geliyor kamyonete bombayi yukluyor patlatiyor, amerika patlatti. adam aliyor ucagi cakiyor ikiz kulelere amerika yaptirdi. adam tarihi onemi olan tarihi eser, dunya mirasi budist heykellerini islamda heykel yok diye davarlara kazma verip yiktiriyor, amerika yaptirdi. adam tutuyor dini polis kuruyor falsosu olani pazar yerinde sopalaya sopalaya kemiklerini kiriyor, onu da mi amerika yaptirtti. ohooo bu ne guzel ismis, ne yaparsan yap sorumlulugunu amerika ustleniyor. tamam ben de cikiyim surdan 2 3 araba caliyim, nasilsa amerika yaptirtmis olacak.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 14 December 2003 19:53 tarihinde demiş ki:
ortadoğulu cahillikten vahşet yapar. ama kültürlü insanın vahşetini tahayyül bile edemezsin. tarihe bak yeter.

evet. onundeki monitor de kulturlu insanin vahseti, post ettigin internet de kulturlu insanin vahseti, elinin altindaki telefon da, televizyon da. bunlari sanki ortadogulu yapti, mogollar yapti da insarin hizmetine girdi bunlar.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 14 December 2003 20:02 tarihinde demiş ki:
arkadaşım iyi misin sen? neyi savunduğunun farkında mısın?

bu nasi laf. asil sen kendinin neyi savunduguna bak.

edit - zaten neyi savunuyorsam yazmisim oraya bu sasirtmacali soru mu

[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

[Bu mesaj unity100 tarafından 14 December 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bakiyorum da oyle birsey dememisim.

irak isinin yapilmasinda bircok motiv var. en birincisi, su an iktidarda olan radikal muhafazakar - radikal diyorum , cunku bu gune kadar gelmis gecmis cumhuriyetci parti mensuplarindan daha psikopat bunlar - yasli birkac etkili elitin, ayni cevrenin itkisiyle ele gecirdigi hukumet, tabi aptal baskanimiz bush - dunya tarihinda esi yok, tansu ciller haric - petrol kaynaklarini kontrol altina almak istiyor. bu nedenle afrikada, venezueladaki ulkelerde de karisiklik yaratiyor, mudahale ediyor. bunun su goturur bir yani yok.

fakat sunu defalarca soyledim, iktidarda olan bir hukumetin icraatlari asla bir MILLETE ya da topluma mal edilemez. yuzde 50 arti 5 bin oyla iktidara gelmis bir hukumet, amerikada kendi bildigini gelecek secime kadar okumaya devam edecek. olay budur.

ote yandan direkt bu hukumetin istegi olmasa da, son 20 yildir yukselen radikal islamci teror kavraminin da irak olayinda etkisi var, saddam kendisi bizatihi hizbullahtir hebedir teror orgutlerine aleni destek veriyordu. guneydogu komsumuz olan bir ulkede adam kendi vatandaslarini ortadan kaybediyor, sinirimiza bilmemkacyuz km mesafede kimyasal silah kullaniyordu.

olaylari degerlendirirken objektif ve bircok acidan bakmak gerek.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

abi dershane ownzz you diyorum yani sabahtan beri gösteriyolarmış haberi bi benim haberim yok şimdi burdan öğrendim
hiç beklenmedik bi şekilde saklanıyomuş adam tek kişinin barınabiliceği bi yeraltı barınağında yatar pozisyonda

way be koca sadist saddam saçı sakalı birbirine girmiş suratındaki o sert ifadesi gitmiş bi şekilde küçücük delik gibi bi yeraltı barınağında zavallı bi halde[hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 14 December 2003 20:14 tarihinde demiş ki:
beni üzen saddamın yakalanmasını isteyen amerikan halkı saddamı yakaladı diye bush a seçimlerde oy verir gene
[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

bu da beni iskillendiriyor. aynen turkiyede amerikaya hebeye hubeye, abye, internete, liberal olan seylere, kizlarin erkeklerin el ele tutusup gezmesine dusman olan cevreler oldugu gibi amerikada da benzer sekilde fikir serbestisine, kisilerin ozgurce dolasmasina, gocmen vatandaslara, kanadalilara, ingilizlere, dogum kontroluna kil olan radikallesen muhafazakar cevreler var. bu saddam olayi maalesef bunlarin eline koz verecek.

boyle kesimler medeniyet icin gercek tehdittir, bu gun elimizde olan, ileri saydigimiz olanaklara ve imkanlara cesitli sebeplerle karsidirlar.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika gibi emperyalist bir terör ülkesinin tutup ta başka bir terörist başını yakalaması kadar komik birşey yok.Bush gibi bir teroristin yanında Saddam pollyanna gibi kalmasının yanı sıra Irak'a neden girildiğide hemen unutuldu.Hani nerede nükleer silahlar,nerede nükleer başlıklar? olan ıraklı kadın ve çocuklara oldu.Şimdi sorulması gereken burada taa Amerika kıtasından buralara asker getittirip katliam yaptıran kişi terörist değilde nedir? Amerika belası bu topraklara gelmeden önce ne hizbullah vardı nede bu bombalama deryası.Biraz daha mantıklı düşünüp yok 'bush iyi yaptı,helal ona' diye çığırmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 14 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
şimdi dersen ki ne alakası var ben amerikayı savunmuyorum, o zaman önceki mesajlarını bir daha oku ve editle ya da neyi savunacağına karar ver çünkü bilinenin aksine bazı durumlarda gri yoktur siyah ve beyaz vardır.

neyi savundugum gayet acik. yeri gelirse amerikayi da savunurum. amerikayi savunmiycaz diye birsey mi var ne oldu tabu mu oldu artik amerika dusmani miyiz ulkece.

bazi durumlarda siyah ya da beyaz yoktur. hicbir durumda siyah ya da beyaz yoktur. hersey bu ikisinin arasindadir, bu ikisinin arasinda olmayan sey de bu evrende olmaz.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 14 December 2003 20:32 tarihinde demiş ki:
Amerika gibi emperyalist bir terör ülkesinin tutup ta başka bir terörist başını yakalaması kadar komik birşey yok.Bush gibi bir teroristin yanında Saddam pollyanna gibi kalmasının yanı sıra Irak'a neden girildiğide hemen unutuldu.Hani nerede nükleer silahlar,nerede nükleer başlıklar? olan ıraklı kadın ve çocuklara oldu.Şimdi sorulması gereken burada taa Amerika kıtasından buralara asker getittirip katliam yaptıran kişi terörist değilde nedir? Amerika belası bu topraklara gelmeden önce ne hizbullah vardı nede bu bombalama deryası.Biraz daha mantıklı düşünüp yok 'bush iyi yaptı,helal ona' diye çığırmayalım.

saddam 6 bin kurde bizim sinirimizin 300 km guneyinde gaz basarken ayni hassasiyeti hissettin mi ? peki halihazirda SIMDI bile kayip olan sayilari 20 bine varan rejim muhalifi sii kaybolurken ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 14 December 2003 20:32 tarihinde demiş ki:
Bush gibi bir teroristin yanında Saddam pollyanna gibi kalmasının yanı sıra Irak'a neden girildiğide hemen unutuldu.Hani nerede nükleer silahlar,nerede nükleer başlıklar? olan ıraklı kadın ve çocuklara oldu.
..........
Biraz daha mantıklı düşünüp yok 'bush iyi yaptı,helal ona' diye çığırmayalım.

Dibine kadar +1.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...