unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 evet apache arkadasimiza hemen bundan bir onceki sayfada son mesajdaki tespitlere referans yapiyorum. eger bana abd bayragi lazimsa sana direkt gamali haci koymamiz lazim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 şşşst,sakin olalım,relax relax.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ...ve dünyada hala milyonlarca köle var..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Yok tartışmadan çekildim demiştim ama ortalığı bu şekilde laf bulanıklığına teslim edemem. Evet unitynin hiç bir kıyımı onayladığı yok çünkü amerikanın yaptıklarını kıyım olarak bile kabul etmiyor. Gözü o derece dönmüşki neredeyse amerikanın öldürdüğü adamların hepsi cani olduğu için amerika dünyaya büyük bir iyilik yapmıştır diyecek. Aslında bu cümle yanlış oldu diyecek değil diyor. Bende daha önce defalarca üst kimlik olarak kendimi önce insan sonra anadolulu olarak gördüğümü ifade ettim. Ancak bu hiç bir şart altında yaşadığım topraklara ihanet içinde bulunmamı gerektirmez. Şayet bir kişi tarafsızlık maskesi altında kendi ülkesini değilde bir başka ülkenin çıkarlarını savunuyorsa bunun tek bir adı vardır ihanet. Şimdi bu sözü kimileri ağır bulabilir ama gerçekler laf salatası ve iyiniyet serzenişleri arasında yokedilmemeli, sulandırılmamalıdır. Kendi yaşadığı ülkeden ve bu ülkenin insanından bu derece uzak ve burnu büyük bir insan en iyimser ifade ile nasıl ifade edilebilinir bende bilmiyorum benim aklıma sadece "gaflet dalalet hatta ihanet" demek geliyor vede iyiniyet maskesi arkasına saklanmıyorum, diyorum. Kendimi önce insan olarak tanımlıyorum ve bunun doğal bir sonucu olarakta insanlık düşmanı bir devlet olan eşkiyalar birliği Amerikanın düşmanı olduğumu her ortamda söylüyorum ve bundanda gurur duyuyorum. Amerikanın cinayetlerini görmek istemeyen at gözlüğü takmış dar görüşlü insanlar bu durumu göremeyebilirler ama onlarında bu aymazlıktan bir gün kurtulacağını ümid etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Bir insan amerikan hayranı ve onun yaptığı katliamları bile savunabilecek korkunç bir ruh haline bürünmüşse ben o kişiyi hippi olarak tanımlamam, hippilere hakaret etmem. Dark senden de burada unity ile hippileri bir tuttuğun için bütün hippilerden özür dilemeye çağırıyorum, hippiler hippi olalı herhalde hiç bir zaman bu derece ağır bir hakarete uğramamışlardır. Fantazi edebiyatına gelirsek bu konuda unity sınırları zorlama konusunda çok ama çok ileri bir aşamada. Eski yazılara bakmadan ilk aklıma gelenler, Almanlar iki tümenle Türkiyeyi alırdı (çüşşşşşş, bu askeri alanda hiç bir bilgisi olmadığını ama her zamanki gibi çok fikri olduğunun kanıtıdır), Sherman tankları Alman Pz 4 serisi tanklara eşdeğerdir (bir çüşş de buna), Amerikalılar attıkları atom bombasının sonucunu bilmiyorlardı (diyecek laf bulamıyorum), Çanakkale Savaşını bile almanlar sayesinde kazandırdı bize ki sırf bu laf bile ne derece ülkesi ve insanına karşı nasıl bir haleti ruhiye ve nasıl bir hezeyan içinde olduğunu göstermeye yeter.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: fedaykin, 15 December 2003 21:02 tarihinde demiş ki: Şayet bir kişi tarafsızlık maskesi altında kendi ülkesini değilde bir başka ülkenin çıkarlarını savunuyorsa bunun tek bir adı vardır ihanet. herhangi birimizin ülke çıkarlarını gözetecek bir konumda olduunu düşünmüyorum. tartışma başka birşeydir. sen konsepti anlayamamışsın.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bu arada adını hatırlayamadıım rus tankı(t bişe)>Sherman>PZ4 sölemeden geçemedim :p[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 O adını bilemediğin tank T-34'dür ve Sherman'dan kat kat üstündür. Almaların ilk seri Pz4e'lerinden de kat kat üstündür ama Pz4F2 ve sonrasında çıkan hiç bir serisine karşı şansı yoktur.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: haaa iste boyle demiyor arkadaslar, saddamin isledigi suclar saddamin sucu, butun diger suclar amerikan halkinin sucu oluyor. tabii ki öyle oluyor çünkü amerikan halkı istese önleyebilir bu cinayetleri çünkü kendileri seçiyorlar yöneticilerini. ama ırak halkı dikdatörlükle yönetiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Alexi_Septimus, 14 December 2003 14:35 tarihinde demiş ki: Öldürüp eceli geldi demezlerse ne olayım... Insan hakları birşey demesin diye kayıp diyip işkencede yapabilirler.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Saddama ıskence yapmakla elllerıne hıc bırsey gecmez. Once secımler ıcın bush tarafından teshır edılecek sornada kacmaya (muhtemelen onu koyacakları yarım metre kalınlıgında celıkle kapalaı hucreden nasıl kacıcksa) calısırken kursunla parcalanıcak. boylece yıllardır Abd ye cektırdıklerının ( ?!?!) cezasını cekıcek o kım oluoyda Amerıkanın ırakda barısı saglamaya gıtmıs evvlatlarını oldurur.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Saddam yakalandı.Bunu ilk Shubuo haber paketi uyeleri ve paticikciler orendi :D Kayıt Paticik yaz 9900 yolla hemen kayıt ol tum haberler cep telefonuna gelsin. :D Biz buna paticik to cep diyoruz. :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: fedaykin, 15 December 2003 21:02 tarihinde demiş ki: Evet unitynin hiç bir kıyımı onayladığı yok çünkü amerikanın yaptıklarını kıyım olarak bile kabul etmiyor. Gözü o derece dönmüşki neredeyse amerikanın öldürdüğü adamların hepsi cani olduğu için amerika dünyaya büyük bir iyilik yapmıştır diyecek. Aslında bu cümle yanlış oldu diyecek değil diyor. aynen senin amerika disinda kimsenin yapmadigin kiyimi kabul etmedigin gibi degil mi ? gozu donmuslukten soz acilacaksa senin sniper topicinde sergiledigin gozu donmuslugun yaninda benimki hic kalir. said: Bende daha önce defalarca üst kimlik olarak kendimi önce insan sonra anadolulu olarak gördüğümü ifade ettim. Ancak bu hiç bir şart altında yaşadığım topraklara ihanet içinde bulunmamı gerektirmez. Şayet bir kişi tarafsızlık maskesi altında kendi ülkesini değilde bir başka ülkenin çıkarlarını savunuyorsa bunun tek bir adı vardır ihanet. Şimdi bu sözü kimileri ağır bulabilir ama gerçekler laf salatası ve iyiniyet serzenişleri arasında yokedilmemeli, sulandırılmamalıdır. Kendi yaşadığı ülkeden ve bu ülkenin insanından bu derece uzak ve burnu büyük bir insan en iyimser ifade ile nasıl ifade edilebilinir bende bilmiyorum benim aklıma sadece "gaflet dalalet hatta ihanet" demek geliyor vede iyiniyet maskesi arkasına saklanmıyorum, diyorum. peki sagduyuyu savunmak 'ihanet' oluveriyorsa bir 'anadolulu' olarak kendi yasadigi ulkedeki insanlar hakkinda soyle soyle asacaksin soyle soyle keseceksin diyen bir insanin fiiliyati neye giriyor ? biz de o zaman iyiniyet maskesi altina saklanmayip dupeduz bunu psikopatlik olarak yorumlayalim. said: Kendimi önce insan olarak tanımlıyorum ve bunun doğal bir sonucu olarakta insanlık düşmanı bir devlet olan eşkiyalar birliği Amerikanın düşmanı olduğumu her ortamda söylüyorum ve bundanda gurur duyuyorum. Amerikanın cinayetlerini görmek istemeyen at gözlüğü takmış dar görüşlü insanlar bu durumu göremeyebilirler ama onlarında bu aymazlıktan bir gün kurtulacağını ümid etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. bu kulagima her nedense objektif ve tarafsiz bir adamin bakis acisi degil de yasadisi bir orgutun bildirisi gibi geldi. kullanilan tonlama, dil, tamlamalar nitelendirmeler de hep radikal sol kesimin tamlamalari. sonra bir de ben solcu degilim nerden cikardin oluyor. said: Bir insan amerikan hayranı ve onun yaptığı katliamları bile savunabilecek korkunç bir ruh haline bürünmüşse ben o kişiyi hippi olarak tanımlamam, hippilere hakaret etmem. Dark senden de burada unity ile hippileri bir tuttuğun için bütün hippilerden özür dilemeye çağırıyorum, hippiler hippi olalı herhalde hiç bir zaman bu derece ağır bir hakarete uğramamışlardır. ".....İnşallah sniper uzun süre yakalanmaz da milyonlara yaşattıkları bu duyguyu bir süre daha hissederler. ......" ".......Uzun lafı kısası ben tek tek ölümlerle ilgilenmiyorum ve ona sevinmiyorum, ben amerikalıların yaşadığı dehşete seviniyorum....." "........Masum : 1- Suçsuz, günahsız. 2- Temiz, saf. 3- Küçük çocuk Türk Dil Kurumu Sözlüğünde masum kelimesinin altı bu şekilde doldurulmaya çalışılmış. Peki aramızdan kaçımız bu tanımlamalara giriyor..... Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin. Şayet bir ülke ve insanları bütün dünyayı kendi babalarının çiftliği gibi yönetmek istiyor ve bunun için milyonları öldürmekden çekinmiyorsa elindeki silah değilde oy pusulası bile olsa masum değildir. Yaptıklarına karşı hükümetine isyan etmeyen, ona karşı tepkisini göstermeyen bütün amerikalılar suç ortağıdır ve hepside adi birer canidir......" "........Bir halk (na karşı çıkmıyorsa) devletinin yaptıklarından sorumludur bu sebeplede dediklerim hala geçerli. ......" bu yukaridakiler senin sozlerin. korkunc ruh hali nasil olur anlat bize. eger insanlik hippilik senin bu yukaridaki insanlik anlayisin gibi olacaksa hepimiz yan bastik demektir. 9 yasinda bir cocugun markette 9 mm mermiyle vurulmasina alkis tutmaktan baska herseyi soylemissin. o manaya da getirmissin direk demeden zaten. eger amerikada hippi komunlerinde bir insan bu yazdiklarini gorse aklini yitirir boyle insanlar var mi diye. said: Fantazi edebiyatına gelirsek bu konuda unity sınırları zorlama konusunda çok ama çok ileri bir aşamada. Eski yazılara bakmadan ilk aklıma gelenler, Almanlar iki tümenle Türkiyeyi alırdı (çüşşşşşş, bu askeri alanda hiç bir bilgisi olmadığını ama her zamanki gibi çok fikri olduğunun kanıtıdır), Sherman tankları Alman Pz 4 serisi tanklara eşdeğerdir (bir çüşş de buna), Amerikalılar attıkları atom bombasının sonucunu bilmiyorlardı (diyecek laf bulamıyorum), Çanakkale Savaşını bile almanlar sayesinde kazandırdı bize ki sırf bu laf bile ne derece ülkesi ve insanına karşı nasıl bir haleti ruhiye ve nasıl bir hezeyan içinde olduğunu göstermeye yeter. oncelikle haradan ciktiktan hemen sonr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 unity nin tartışma şekli dark ın dediği gibi olaylara önce insan yaklaşımıyla bakıyo, türk ten önce insan, buda bizim alıştığımız nası desem kuvayi milliyesel ruh u zedeliyo, örneğin kurtuluş savaşı bizim için çok büyük bir olay ,unity biraz daha global bakıyo,bu açıdan baktığında çok daha çetin savaşlar oldu dünyada bunların yanında sıradan diyo,e tabi buda tepki çekiyo,insan şüphe duyuyo ondan sonra da. unity belki haklı olabileceği konularda böyle ayrıntıları yoksayarak yada kendini türkten çok dünyalı(ehueh başka terim bulamadım ) saydığı için bunların gereksiz olduğunu düşündüğünden,insanlardan tepki görüyo,bu açıdan karşı tarafta pek suçlanamaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Rexar, 15 December 2003 21:20 tarihinde demiş ki: tabii ki öyle oluyor çünkü amerikan halkı istese önleyebilir bu cinayetleri çünkü kendileri seçiyorlar yöneticilerini. ama ırak halkı dikdatörlükle yönetiliyor evet sen burada engelleyebliyorsun degil mi kendi polisinin maasimiz az diyen memurunun...... neyse simdi sinir bozucu seylerden ornek vermeyelim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: fedaykin, 15 December 2003 21:19 tarihinde demiş ki: O adını bilemediğin tank T-34'dür ve Sherman'dan kat kat üstündür. Almaların ilk seri Pz4e'lerinden de kat kat üstündür ama Pz4F2 ve sonrasında çıkan hiç bir serisine karşı şansı yoktur.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] pz4f2 cikarken zaten t34 de oldugu gibi durdu oyle degil mi. T34-80 nedir ? kac milimetre top var onda ? efenim ? 80 mm ucaksavar topu mu ? ustunluk budur iste.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: -Mandrake-, 15 December 2003 22:01 tarihinde demiş ki: unity nin tartışma şekli dark ın dediği gibi olaylara önce insan yaklaşımıyla bakıyo, türk ten önce insan, buda bizim alıştığımız nası desem kuvayi milliyesel ruh u zedeliyo, örneğin kurtuluş savaşı bizim için çok büyük bir olay ,unity biraz daha global bakıyo,bu açıdan baktığında çok daha çetin savaşlar oldu dünyada bunların yanında sıradan diyo,e tabi buda tepki çekiyo,insan şüphe duyuyo ondan sonra da. unity belki haklı olabileceği konularda böyle ayrıntıları yoksayarak yada kendini türkten çok dünyalı(ehueh başka terim bulamadım ) saydığı için bunların gereksiz olduğunu düşündüğünden,insanlardan tepki görüyo,bu açıdan karşı tarafta pek suçlanamaz[hline] biri beni anliyor mu yoksa hayal mi goruyorum ? bu gercek olabilir mi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: unity100, 15 December 2003 22:02 tarihinde demiş ki: said: Rexar, 15 December 2003 21:20 tarihinde demiş ki: tabii ki öyle oluyor çünkü amerikan halkı istese önleyebilir bu cinayetleri çünkü kendileri seçiyorlar yöneticilerini. ama ırak halkı dikdatörlükle yönetiliyor evet sen burada engelleyebliyorsun degil mi kendi polisinin maasimiz az diyen memurunun...... neyse simdi sinir bozucu seylerden ornek vermeyelim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com ama biz demokrasi ve hürriyet dağıtma iddiasıyla atılmıyoruz ortalığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Rexar, 15 December 2003 22:11 tarihinde demiş ki: ama biz demokrasi ve hürriyet dağıtma iddiasıyla atılmıyoruz ortalığa. demek ki biz onu bile yapmiyoruz ya da yapabilecek durumda degiliz. bu arada bu durumda fedaykinin algoritmasina gore hepimiz oldurulmeyi hakedip teroru hissetmeye layik olan insanlar oluyoruz cunku hicbirimiz cikip hukumete baskaldirmiyoruz niye memurlarin bi tarafini....[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 doğru anla canımı ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: unity100, 15 December 2003 21:57 tarihinde demiş ki: aynen senin amerika disinda kimsenin yapmadigin kiyimi kabul etmedigin gibi degil mi ? gozu donmuslukten soz acilacaksa senin sniper topicinde sergiledigin gozu donmuslugun yaninda benimki hic kalir. Yoo ben sadece amerika kıyım yapmıştır demiyorumki, bunu ne zaman söyledim. Ben senin iddialarının aksine amerika da kıyım yapmıştır hatta alasını yapmıştır diyorum. said: peki sagduyuyu savunmak 'ihanet' oluveriyorsa bir 'anadolulu' olarak kendi yasadigi ulkedeki insanlar hakkinda soyle soyle asacaksin soyle soyle keseceksin diyen bir insanin fiiliyati neye giriyor ? biz de o zaman iyiniyet maskesi altina saklanmayip dupeduz bunu psikopatlik olarak yorumlayalim. Sağduyuyu savunmak en büyük amerika demekse başlarım ben öyle sağduyuya. Benim şeriat ve sevdalıları hakkında söylediklerimin bir çoğunu zaten Mustafa Kemal ve arkadaşları fiiliyatta gerçekleştirdiler. Ben Devrim yasalarının uygulanmasını istiyorum. Eh tabii ki bunlarda sana çağdışı bir zihniyet, uzlaşmadan uzak barbarca hareketler olarak gelecek ama olsun umrumda değil. said: said: Kendimi önce insan olarak tanımlıyorum ve bunun doğal bir sonucu olarakta insanlık düşmanı bir devlet olan eşkiyalar birliği Amerikanın düşmanı olduğumu her ortamda söylüyorum ve bundanda gurur duyuyorum. Amerikanın cinayetlerini görmek istemeyen at gözlüğü takmış dar görüşlü insanlar bu durumu göremeyebilirler ama onlarında bu aymazlıktan bir gün kurtulacağını ümid etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. bu kulagima her nedense objektif ve tarafsiz bir adamin bakis acisi degil de yasadisi bir orgutun bildirisi gibi geldi. kullanilan tonlama, dil, tamlamalar nitelendirmeler de hep radikal sol kesimin tamlamalari. sonra bir de ben solcu degilim nerden cikardin oluyor. Senin objektiflikten anlayışın en büyük amerika ise yine tekrarlıyorum ben objektif değilim ve ben tarafım. Ben amerikalı eşkiyaların karşı tarafındayım. Ayrıca hiç bir zaman sol görüşlü değilim demedim, komünist değilim dedim. Tabi senin anlayış sınırların içinde sol ile komünizm aynı şey olduğundan düştüğün bu hatayı hoş karşılamak lazım. Diğer yazdıklarını uzun uzun quote etmeyeceğim yoksa sayfanın neresi senin neresi benim yazım kaybolacak. Birincisi ben hippi olduğumu iddia etmedimki benim sözlerimi hippilikle karşılaştırıyorsun. Burada hippi olduğu iddia edilen ve buna "hadi len ordan" diyen benim. Sen hippi olmazsın diyince benim hippi olduğum sonucuna nasıl vardın onu anlayabilmiş değilim. Evet her zaman söyledim yine söylerim Amerikalılar bütün dünyaya terör estiriyorlar o sebepten yaptıklarını, o insanlara yaşattıklarını azıcık anlama imkanı tanıyorsa amerikalıların karşılaştıkları her türlü saldırıyı destekliyorum. Irak halkı aylarca sığınaklarda yaşadı, her gün bombalandı binlercesi öldü. Ne için üç beş amerikalı it daha zengin olsun, onların o yaşam standardı düşmesin diye. O it sürüsü ceplerini insan yaşamına değişmediler ve bunu o kutsal lafı yani özgürlüğü kirleterek yaptılar. Adalete, insan onuruna tecavüz ederek, milyonları açlığa sefalete sürükleyerek yaptılar. Bunları evlerinde televizyonlarının başında atari oyunu izler gibi yaptılar. Attıkları bombaların düştüğü yerde öldürdüğü insanları görmeden zafer çığlıkları attılar. Ne zamana kadar, kendileri av konumunda avcı konumuna geçene kadar. Kendisine insan diyen o güruh birazda avlanılmak nasıl bir duyguymuş öğrensin belki bundan sonra başka ülkelere saldırmadan, başka insanların yaşamlarını ilelebet değiştirmeden önce bir kez daha düşünürler.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Hala mı devam ediyor bu topik?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: fedaykin, 15 December 2003 22:51 tarihinde demiş ki: Evet her zaman söyledim yine söylerim Amerikalılar bütün dünyaya terör estiriyorlar o sebepten yaptıklarını, o insanlara yaşattıklarını azıcık anlama imkanı tanıyorsa amerikalıların karşılaştıkları her türlü saldırıyı destekliyorum. Irak halkı aylarca sığınaklarda yaşadı, her gün bombalandı binlercesi öldü. Ne için üç beş amerikalı it daha zengin olsun, onların o yaşam standardı düşmesin diye. O it sürüsü ceplerini insan yaşamına değişmediler ve bunu o kutsal lafı yani özgürlüğü kirleterek yaptılar. Adalete, insan onuruna tecavüz ederek, milyonları açlığa sefalete sürükleyerek yaptılar. Bunları evlerinde televizyonlarının başında atari oyunu izler gibi yaptılar. Attıkları bombaların düştüğü yerde öldürdüğü insanları görmeden zafer çığlıkları attılar. Ne zamana kadar, kendileri av konumunda avcı konumuna geçene kadar. Kendisine insan diyen o güruh birazda avlanılmak nasıl bir duyguymuş öğrensin belki bundan sonra başka ülkelere saldırmadan, başka insanların yaşamlarını ilelebet değiştirmeden önce bir kez daha düşünürler.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Sonuna kadar +1 daha söylenecek pek birşey kalmadı sanırım.[hline]fedaykin, demiş ki: Ve unity elini amerikan anayasasına basarak milli marşlarını söylerken gözünden aşağıya mutluluk yaşları süzülmektedir apache the taksimetre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Amerikanın demokrasi dağıtma iddiasıonda olması demokrasi dağıtma amacında olduğu anlamına gelmez. O çok sevdiğin demokratik Amerika demokratik seçimlerle iş başına gelen Allande hükümetini yıkıp yerine faşist Pinochet hükümetini getirtmedi mi. O çok sevgili amerikanişine gelince faşistleri koruyup kollamayı çok iyi biliyor. Amerika II. Dünya savaşında nazilerle savaştı diye anti-faşist mi oluyor hayır. Almanlarla sadece çıkarı çatıştığı için savaştı. Daha sonra çıkarı başka faşistlerle uyuşunca bir güzel onları destekledi. Türkiye dünyanın dört bir tarafına müdahale eden bir devletmi ki o konuda mücadele edelim. Bu arada demokrasi konusunda mücadele konusunda sen en ufak ağzını bana karşı açma. Ben bunun için yıllarca mücadele verdim hatta bu yüzden askerliğimi bile sürgün yerde sürgün görevle yaptım. Sen orada demokrasi demokrasi diye bik bik ederken ben bunun fiiliyatı için mücadele ediyordum ama senin için oturduğun yerden monitörünün arkasından konuşması kolay. Bilgisayar arkasında erkekleşen tiplerden birisi daha var karşımda ötesi bir hiç.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Saddam'ın bir zamanlar kendi insanlarına yaptıklarını Amerika şimdi onlara yeniden yaşattı. insanların eline ne geçti? hmm ölüm, para? boş şeyler bunlar. insanların basitliğinden, dünyevi şeylere olan aşırı hırslarından kaynaklanıyor. mutlu olmayı değil, güçlü olmayı istiyor onlar. gücün sınırı yoktur, insan güç sahibi olduğu zaman kendini kontrol edemez ortaya böyle denyolar çıkar önüne gelene saldıran...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: fedaykin, 15 December 2003 22:51 tarihinde demiş ki: Yoo ben sadece amerika kıyım yapmıştır demiyorumki, bunu ne zaman söyledim. Ben senin iddialarının aksine amerika da kıyım yapmıştır hatta alasını yapmıştır diyorum. zaten derdimiz o alasi. digerleri milletleri ortadan kaldiriyor ama yolunu sasiran bombalar tek basina alasi oluyor said: Sağduyuyu savunmak en büyük amerika demekse başlarım ben öyle sağduyuya. Benim şeriat ve sevdalıları hakkında söylediklerimin bir çoğunu zaten Mustafa Kemal ve arkadaşları fiiliyatta gerçekleştirdiler. Ben Devrim yasalarının uygulanmasını istiyorum. Eh tabii ki bunlarda sana çağdışı bir zihniyet, uzlaşmadan uzak barbarca hareketler olarak gelecek ama olsun umrumda değil. sagduyuyu savunmak eger 9 yasinda kucuk cocuklar teroru hissetsin hakettiler demekse ben de oyle sagduyuya baslarim. zaten kimsenin senin umrunda olmadigi belli fikirlerinden. said: Senin objektiflikten anlayışın en büyük amerika ise yine tekrarlıyorum ben objektif değilim ve ben tarafım. Ben amerikalı eşkiyaların karşı tarafındayım. Ayrıca hiç bir zaman sol görüşlü değilim demedim, komünist değilim dedim. Tabi senin anlayış sınırların içinde sol ile komünizm aynı şey olduğundan düştüğün bu hatayı hoş karşılamak lazım. senin objektiflik anlayisin da sadece amerika var baska bir problem yok dunyada ise, ki belli ki oyle senin icin, ben de amerikali oluveriyim madem. cunku senin gorusunde dunya urgan demokratlari - senin tarafin - ve amerika (arti bir miktar islamci) olarak bolunmus, sizin tarafiniza girmezsek bu ikisinden birine giricez, e radikal islamcilik da bana uygun degil, insanlari urganlamak hic uygun degil, sen beni amerikali addet o zaman. senin bu yaptigin bildiri tadli soylemler sol degil radikal solda sik sik tekrarlanan soylemler, gayet de acik anlatmisim demek ki ne demek istedigimi. said: Diğer yazdıklarını uzun uzun quote etmeyeceğim yoksa sayfanın neresi senin neresi benim yazım kaybolacak. Birincisi ben hippi olduğumu iddia etmedimki benim sözlerimi hippilikle karşılaştırıyorsun. Burada hippi olduğu iddia edilen ve buna "hadi len ordan" diyen benim. Sen hippi olmazsın diyince benim hippi olduğum sonucuna nasıl vardın onu anlayabilmiş değilim. ben senin hippi oldugun sonucuna mi varmisim ? hani nerede buyur ? orada insanlik anlayisindan bahsediyoruz. benim yazdigim seyleri aman quoteleme tek tek de, nasil 5-10 yas grubu cocuklar icin teror dileginde bulundugun tekrar print olmasin milletin ekranlarina. said: Evet her zaman söyledim yine söylerim Amerikalılar bütün dünyaya terör estiriyorlar o sebepten yaptıklarını, o insanlara yaşattıklarını azıcık anlama imkanı tanıyorsa amerikalıların karşılaştıkları her türlü saldırıyı destekliyorum. Irak halkı aylarca sığınaklarda yaşadı, her gün bombalandı binlercesi öldü. Ne için üç beş amerikalı it daha zengin olsun, onların o yaşam standardı düşmesin diye. O it sürüsü ceplerini insan yaşamına değişmediler ve bunu o kutsal lafı yani özgürlüğü kirleterek yaptılar. Adalete, insan onuruna tecavüz ederek, milyonları açlığa sefalete sürükleyerek yaptılar. Bunları evlerinde televizyonlarının başında atari oyunu izler gibi yaptılar. Attıkları bombaların düştüğü yerde öldürdüğü insanları görmeden zafer çığlıkları attılar. Ne zamana kadar, kendileri av konumunda avcı konumuna geçene kadar. Kendisine insan diyen o güruh birazda avlanılmak nasıl bir duyguymuş öğrensin belki bundan sonra başka ülkelere saldırmadan, başka insanların yaşamlarını ilelebet değiştirmeden önce bir kez daha düşünürler. ya senin beyinin tamamen iflas etmis, ya da gozunu fanatizm burumus. sen resmen irkci ve ayrimci bir nefret icine girmissin. seninle aramizdaki fark su ; biz tum insanlar icin baris ve emniyet istiyoruz, sen senin fikrinde olmayanlar icin teror ve dehset istiyorsun. bir toplumun tamami icin hem de. aynen turkiyedeki gibi, senin gorusune gore hareket edilecek olursa hepimiz seriatci diye asilicaz cunku hicbirimiz baskaldirmadik. senin insanlik ve adalet anlayisindan ve benzerlerinden uzak olsun dunya.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 15 December 2003 22:56 tarihinde demiş ki: Hala mı devam ediyor bu topik?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting tabi yeni bi humanizm anlayisi kesfediyoruz fedohumanizm. bizim disimizda her fikri asalim, bir dusman tespit eder onlara karsi ofke ve dis biler, istisnasiz hepsini bir sekilde bahane uydurup suclu ilan edip teror icerisinde birakiriz humanizmi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar