unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Rexar, 15 December 2003 16:57 tarihinde demiş ki: yahu bir saniye kim kollamış bizi öğrenebilir miyim? hemen bi kitap tavsiye ediyim, populer de debelenmene gerek olmaz ; 2. dunya savasi ve turkiye. butun kitapcilarda. turkiye cumhuriyeti disisleri resmi kaynaklarindan, yabanci ulkelerin disisleri kaynaklarindan alinmis ve donemin disisleri ve hukumet personellerinin kendi ifadelerinden yazilmis bir eser. bu 'eser'de 2. dunya savasinda nasil bir o tarafa bir bu tarafa yanasilarak once oyalama politikasinin guduldugunu, ve savas sonuna dogru sovyetler isi ciddiye bindirince nasil bati bloku yaninda tavir almak icin ne gibi diplomatik tesebbuslerin alindigini detayli olarak isimlerle beraber okuyabilirsin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 olaya unity girmis en az 30 sayfa olur bu topic , kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 türkiyeyi hiçbir tarihte hiçbir ülke kollamadı biraz tarih oku bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Başkaları eritemez belki ama bir erittik. Kendini Polonyalı ve Fransızla bir tutma sen onlarla kıyaslanmayacak bir millettensin diyorum ama anlamamakda ısrar ediyorsun. O Polak öbürü Fransız sen Türksün.Fransız sanatçı ruhludur sen ne yapsan onun gibi olamazsın, sen savaşçı ruhlusun onlar ne yapsalar senin gibi olamaz. Genelrinde var savaşmak. O silahla üzerine koşarken dedelerimiz taşla karşılık vermiş. Ölmüş ama adamlara bir daha orduları ile gelmemek üzere yemin ettirmişler.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 lol ki ne lol unity sherman ile ikinci dünya şavaşının en iyi tanklarından birisi olan Panzer 4 serisini mi kıyaslıyorsun. Mesela bir PZKF2 karşısında hiç bir Sherman'ın açık alan mücadelesinde 1'e 5 bile olsa şansı yoktu.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] [Bu mesaj fedaykin tarafından 15 December 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Rexar, 15 December 2003 17:01 tarihinde demiş ki: türkiyeyi hiçbir tarihte hiçbir ülke kollamadı biraz tarih oku bence tarihi asil sen oku. tamamen cahilce bir yorum bu. marshall yardimi diye birsey duydun mu ? yoksa sizin orada ajans yok mu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 15 December 2003 17:03 tarihinde demiş ki: Başkaları eritemez belki ama bir erittik. Kendini Polonyalı ve Fransızla bir tutma sen onlarla kıyaslanmayacak bir millettensin diyorum ama anlamamakda ısrar ediyorsun. O Polak öbürü Fransız sen Türksün.Fransız sanatçı ruhludur sen ne yapsan onun gibi olamazsın, sen savaşçı ruhlusun onlar ne yapsalar senin gibi olamaz. Genelrinde var savaşmak. O silahla üzerine koşarken dedelerimiz taşla karşılık vermiş. Ölmüş ama adamlara bir daha orduları ile gelmemek üzere yemin ettirmişler.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting genlerde var savasmak, kahramanlik marsi. 100 librelik bombayi attilar mi genler nasi parca parca olur biliyor musun. atarsin tasi karsilik verirsin, kahramanca direnirsin, bi ay sonra bakmissin ulke isgal olmus. modern savas artik kahramanliklari luks haline getirdi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 haaa o yüzden hala bu topraklar üzerindeyiz. tamam anladım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: fedaykin, 15 December 2003 17:04 tarihinde demiş ki: lol ki ne lol unity sherman ile ikinci dünya şavaşının en iyi tanklarından birisi olan Panzer 4 serisini mi kıyaslıyorsun. Mesela bir PZKF2 karşısında hiç bir Sherman'ın açık alan mücadelesinde 1'e 5 bile olsa şansı yoktu.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] sen Panzerkampfwagen II ? 20 mm toplu olan mi, ruslardan calinan 120 mm lik topla 1943 de uretilen mi ? o vakte kadar sen shermanlarin 75 mm lik kisa toplarla kaldigini mi zannediyorsun ? jumbo sherman diye bir sey duydun mu ? 1 e 5 etkisiz oldugu icin mi yenildiler normandiyada ? [Bu mesaj fedaykin tarafından 15 December 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 biz de liderimiz atatürk sanıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Rexar, 15 December 2003 17:10 tarihinde demiş ki: haaa o yüzden hala bu topraklar üzerindeyiz. tamam anladım yaw yooo ? yine bu topraklar uzerinde olacaktin ? ama camin, imamin olmayacakti. cunku komunizmde din yok.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: -Mandrake-, 15 December 2003 16:47 tarihinde demiş ki: yani şunu söyle amerika ortadoğu daki işgalinde haksızdır,çoluk çocuğu kadını masumları öldürmesinde haksızdır,yaptığı katliamlarda haksızdır, hiç bunu millete maletmeyin de deme amerika haksızdır de yada haklıdır de ? [hline] ya hala o kadar şey yazdın şunun cevabını veremedin yani diğer ülkelerin geçmişte yaptığı da yanlış diyorum. saddam ı bırak saddam ibnenin tekiydi zaten yine cevap olarak soruyu dolandırmayı seçiceksen ,kendimce cevabını amerika haklıdır olarak alıcam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Rexar, 15 December 2003 17:13 tarihinde demiş ki: biz de liderimiz atatürk sanıyorduk ataturkun 1938 de oldugunu hatirlatayim sana unuttuysan.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Anlatamadığımda o işte ölmem demiyorum ama işgal ettirmem diyorum. Sende kabullen bomba atmakla işgal olmaz bir vatan. Olsaydı şu an Irak Amerikan toprağı olurdu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: -Mandrake-, 15 December 2003 17:13 tarihinde demiş ki: ya hala o kadar şey yazdın şunun cevabını veremedin yani diğer ülkelerin geçmişte yaptığı da yanlış diyorum. saddam ı bırak saddam ibnenin tekiydi zaten yine cevap olarak soruyu dolandırmayı seçiceksen ,kendimce cevabını amerika haklıdır olarak alıcam[hline] saddam ne kadar hakli, kuzey kore ne kadar hakli ise , cin ne kadar hakli ise amerika da o kadar haklidir. amerika bu durumda nazi almanyasindan, stalin rusyasindan, mussolini italyasindan, tojo japonyasindan, ingiltere, fransa ve o donemin ciniyle beraber kat ve kat daha fazla haklidir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ben de sana hatırlatayım bugünden bahsediyorsun şu anda toplama kampında olacaktık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Rexar, 15 December 2003 17:15 tarihinde demiş ki: ben de sana hatırlatayım bugünden bahsediyorsun şu anda toplama kampında olacaktık diye ha aynen oyle diyorum. senin dedigin gibi bu onermeyi mantiksiz bulan arkadaslara da nazi partisi tuzugunu bir okumalarini oneriyorum. almanya kazansaydi, ya da rusyaya karsilik amerikaya dayanmasaydik, rus ya da alman toplama kamplarindan secenek begenecektik.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 atatürk öldüyse başka bir atatürk seçerdi türkler merak etme sen [Bu mesaj Rexar tarafından 15 December 2003 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Absolut, 15 December 2003 17:15 tarihinde demiş ki: Anlatamadığımda o işte ölmem demiyorum ama işgal ettirmem diyorum. Sende kabullen bomba atmakla işgal olmaz bir vatan. Olsaydı şu an Irak Amerikan toprağı olurdu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting sen bana sunu soyle, sovyetler demirperde adina yarim yol isgal ettikten sonra neler oldu isgal ettikleri yerlerde ? kurtulabildi mi bunlar 1991 e kadar ? ne degisimler oldu, ne kadar insan kayboldu hangi milletlerin hangi gelenekleri tarumar oldu o donem icerisinde ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Rexar, 15 December 2003 17:17 tarihinde demiş ki: atatürk öldüyse başka bir atatürk seçerdi türkler merak etme sen [Bu mesaj Rexar tarafından 15 December 2003 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] bu ne simdi ? secerdi. secmis mi ? gecmiste olmus bir seyden bahsediyoruz bu gunun spekulasyonu degil bu. ne oldu 1938 den sonra zaten belli. ne olacakti secilince ? birdenbire panzerlere iman gucuyle karsi koyma +1 abilitysi mi kazanacaktik ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 unity yeter artık türkleri sürekli küçük görmekten vazgeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Rexar, 15 December 2003 17:20 tarihinde demiş ki: unity yeter artık türkleri sürekli küçük görmekten vazgeç gercekleri oldugu gibi algilamak kucuk gormek degildir. asil senin yaptigin 'inanc ve iman gucune' asiri baglilik yarattigi korlukle bir ulusun varligi icin cok daha tehlikeli.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 son mesajın unity olduğunu gördüm ve umduğumu da buldum :)[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Sonuçta Unity şu an o zayıf dediğin, 2 tmenlke işgal olurdu dediğin ama bütün Avrupaya karşı savaşmış bir vatanda ÖZGÜR olarak yaşıyorsun. Yani o bu şu olurdu değil yaşanmış olanlara bak. Bu millet top mermisini de düşman uçağını da az muhimmatı bol vatan sevgisi ile yendi ve yenerdeBunu daha fazla tartışmanın anlamı yok.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: unity100, 15 December 2003 17:22 tarihinde demiş ki: said: Rexar, 15 December 2003 17:20 tarihinde demiş ki: unity yeter artık türkleri sürekli küçük görmekten vazgeç gercekleri oldugu gibi algilamak kucuk gormek degildir. asil senin yaptigin 'inanc ve iman gucune' asiri baglilik yarattigi korlukle bir ulusun varligi icin cok daha tehlikeli.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com pardon ama hangi lafımdan çıkarttın o "iman gücü"nü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar