Armedx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 1) Bir Menu yarattım ırk seciliyor..orc a basınca skinin rengı degısıyor..ancak..ölup reslendıgınde renk eskı halıne gelıyor...bunu nasıl kalıcı yapabılırım!!! ??? 2)orc ırkına kendı yapmıs oldugum bir Maske ekledım..maske yi giydikten sonra hareket ettiremıorsunuz ancak ölup canlandıgımda maske cantamda hıc kıprdamaksızın duruyor..oynatamıyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 1- sen sanirim color degi$tiriyorsun sadece, oskin'ide degi$tir. 2- e$yanin attr'lerine static olmasini saglami$indir, ki$i ondan kipirdatamiyordur.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 src.color 07d1 src.ocolor 07d1 src.body c_orc src.oskin c_orc şeklinde yaparsan olur..[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Baggio the Kavga Makaslayici[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar