Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu konuda hala cevap gelmedi...

mami

Öne çıkan mesajlar

Sayın Alan yetkilileri;umarım şu konuda siz yardımcı olabilirsiniz.Örneğin bir şehri ele alalım ya da yer farketmiyor aslında...Buraya vendor,npc ya da item koyulmuş olsun.Ve bir char(player ya da stafftan biri) bu mekanda iken başka bir player o mekana geldiğinde diğer playerlerin gördükleri bu şeyleri göremiyor;sanki bomboş gibi görüyor.Ve illa ki aynı player olmasını gerektirmiyor,değişik player ve staff uyleri bu durumda kalıyor.Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Iki sey geliyor aklima; ya sizle esyalarin facetleri degisik (koordinatlarin 4. hanesi, trammel/felucia olayi) ya da .move, .src.p gibi komutlarla hareket ediyorsunuz ve gittiginiz yer update olmadigi icin goremiyorsunuz, baska bilemiyorum.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

benim tahminim ise axisten kaynaklanması olabilir. axis'in bi versionunda vardı öyşle bir olay. Yani axis kullanarak playerlerin yanına gidiyorsan yada onları bulunduğun mekana cekiyorsan olabilir. [hline]Türkiye Bunu Unutmaz...
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras...

[Bu mesaj amarcord tarafından 14 December 2003 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mul kul anlamam ben.Türkçe konuş kardeş.Eheheheh şaka şaka.Erutan script ve diğer konularda fazla bilgim yok.O yüzden mullara bakamam hata nerede diye.Ancak sana birşey sorayım.Eski serverimda axis te map region ve towns diye 2 ayrı bölüm yoktu.Şimdi en az 10 axis sürümü indirdim,hepsinde de bu var.Sizin axiste böyle bir olay var mı?Yani towns bölümünde mesela brit var,map regionsda da brit var.Eğer "normal" serverlarda böyle bir olay yok ise demek ki benim scriptlerde bir sorun var ki şehirleri 2 ayrı bölümde gösteriyor.Buna cevap yazarsan belki sorunun sebebini bilebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...