mami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Sayın Alan yetkilileri;umarım şu konuda siz yardımcı olabilirsiniz.Örneğin bir şehri ele alalım ya da yer farketmiyor aslında...Buraya vendor,npc ya da item koyulmuş olsun.Ve bir char(player ya da stafftan biri) bu mekanda iken başka bir player o mekana geldiğinde diğer playerlerin gördükleri bu şeyleri göremiyor;sanki bomboş gibi görüyor.Ve illa ki aynı player olmasını gerektirmiyor,değişik player ve staff uyleri bu durumda kalıyor.Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 kusura bakma alan yetkilisi değilim haddime değil cevaplamak ama.. bildigim kadarıyla öle bişi yok yeniden sphere kurmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Yeniden kurmak ölüm demek.Hayatta yapmam bir daha.Yine de saol yardımın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 o zaman tüm scriptleri teker teker incele. hataya yol acabilcek scriptleri not al, teker teker silip öle dene. ne bilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Client dan olabilir.Trammel/Felucia olayida olabilir. Bir tarafda esyalar npcler varken diger tarafta görünmez.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Iki sey geliyor aklima; ya sizle esyalarin facetleri degisik (koordinatlarin 4. hanesi, trammel/felucia olayi) ya da .move, .src.p gibi komutlarla hareket ediyorsunuz ve gittiginiz yer update olmadigi icin goremiyorsunuz, baska bilemiyorum.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bunlar yine sphere in sacmalıklarından biri .go bank yazınca olan seyden bahsediyosun sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 benim tahminim ise axisten kaynaklanması olabilir. axis'in bi versionunda vardı öyşle bir olay. Yani axis kullanarak playerlerin yanına gidiyorsan yada onları bulunduğun mekana cekiyorsan olabilir. [hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... [Bu mesaj amarcord tarafından 14 December 2003 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Herkese teşekkürler,boşverin sorunu çözemedim ama olsun,haylalet şehirlerle yaşamak daha güzel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ya mullardan olabilir mesela nebulaya 1 kere girdiğimde denizde abuk sabuk gemi parçaları falan vardı olabilir mulla ilgili[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mul kul anlamam ben.Türkçe konuş kardeş.Eheheheh şaka şaka.Erutan script ve diğer konularda fazla bilgim yok.O yüzden mullara bakamam hata nerede diye.Ancak sana birşey sorayım.Eski serverimda axis te map region ve towns diye 2 ayrı bölüm yoktu.Şimdi en az 10 axis sürümü indirdim,hepsinde de bu var.Sizin axiste böyle bir olay var mı?Yani towns bölümünde mesela brit var,map regionsda da brit var.Eğer "normal" serverlarda böyle bir olay yok ise demek ki benim scriptlerde bir sorun var ki şehirleri 2 ayrı bölümde gösteriyor.Buna cevap yazarsan belki sorunun sebebini bilebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kusura bakma axis kullanmam vede anlamam =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar