Etos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: Fragrant, 24 November 2003 03:09 tarihinde demiş ki: her konserde farklı yapıyolar mesela bende cunning stunts videosu var orda şu sırayla çalıolar : ride the lightning,no remorse,hit the lights,creeping death,seek and destroy,fight fire with fire.. abi bende de o konserin dvd si var neyse şey creeping death i ayrı çalıyolar. =)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 giderim..[hline]Yepyeni süper bi site... www.geyikzone.com.tr.tc Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 %95 giderim.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Adamlar bol buldular da, arasından seçiyorlar. bragh ya, hepiniz koşa koşa gidersiniz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 metallica konserine gitmek, her gencin yasamasi gereken bir tecrube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 evet trip atıyorum bende zaten nasılsa gelmezler diye rahatım :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Yeni basscilarina feci kilim maymun herif! cliff ve Jason için para vermem zaten bir kere gitdim :)[hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yorumsuz olur mu hiç. yemişim metallicayı.. söküklerimi diksen gitmem :)[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ölmedi mi lan bunlar hala bide türkiyeye fln gelcekler kesin sahnede ölürler =) kısaca gitmem[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 son albümden çalsalar bile giderim. trash ownz[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: Ati, 25 November 2003 02:01 tarihinde demiş ki: Yeni basscilarina feci kilim maymun herif! cliff ve Jason için para vermem zaten bir kere gitdim :)[hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky anlatım bozukluğu var burda. cliff ve jason için nasıl para veriyosun? ya da geçişte ogs varda para mı vermedin anlayamadım[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 len ben 100 milyonu bi arada gördümmüki gidiyim.Yani hep daha fazlasına sahip olmuşumdur :) :Pp[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 son albümden frantic ve st. anger çalıyolar sanırım. geçenlerde yine bi konserini izledim. adamlar gelse şöyle gaz gaz gitsek ii olur hakkaten. ama fiyatına göre tabi...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Giderim. Son albümden zaten çalsalar çalsalar 2 şarkı çalarlar. Hatta şöyle hep beraber gideriz gaz olur güzel olur.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 istanbul konserine gitmiştim zaten birkaç yıl önce.. Tekrar giderdim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharkey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bende giderdim ama abartı para da vermezdim konser için. Konsere giderken sahneye yeni bascilarina firlatmak için bir torba kabuklu fistikta götürürdüm yanimda :) birde 2005 yılında tekrar Türkiye'ye gelicek diyorlardi Metallica için ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enoch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 giderim sonuçta her grubu sahnede görmek lazım ama headbang ve pogo yapmam yeni parçalarda[hline]Still, Caine knew what he must do, and a young man named Enoch, who was the most beloved of Seth's kin, begged to be made Son to the dark Father. And Caine, mindful though he was of Uriel's words, seized Enoch, and wrapped him in the dark Embrace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 en fazla 25 milyn werirm konsere..Metallica dan cok da ii grupLar geLio ama fazLa fiyattan gidemiorz..dedğim gibi 25 we aLtıysa giderim..Üstüyse Parama yazık..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 çok önemli işim olmazsa kaçırmam [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 December 2003 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 gitmem.... bence cok over rated bir group zaten . bedava olursa giderim o baska[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bedava olursa benide cagirin :P[hline][i]-->Four String Magic<-- time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AldosFireStar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bedava olsada gitmem belki kafama eser robert için giderim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 alirim larsi bi koseye, derim, lars, bak, onca beynimizi yikadiniz ottunuz cuk cuk cuk, 90 da 91 de, justice for all, ac insanlar hebelehobala diye, nedir lan bu bik bik bik record companies bik bik bik copyrights bik bik bik 10 milyon dolar yapiyoz bi gunde ama 60 yapmamiz lazim tribi ? ha kocum ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben verebilceğim max. miktarı verir giderim. 100m olsa giderim ben.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar