Insomnia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: BlitzeR, 18 December 2003 23:44 tarihinde demiş ki: ole bi ruya gorsem sabaha çıkamam heralde :) ama banada bazen şu oluyo ruyamda mesela elimde kalem warsa bole yazı yazıyosam fln... uyanınca bi bakıyorum bole elim kasılmış fln aynen kalem tutma pozunda duruyo:) hatta kalemi dusurdum mu die yatağın içinde aradığımı hatırlıyorum...[hline]Let's blitz..! Blitz banada aynı şey çok oluyor yani gece bi kalkıyorum yatakta bişi arıyorum sonra kendi kendime düşünüyorum. ne arıyorum ben diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Absolut, 19 December 2003 02:04 tarihinde demiş ki: Efendim şimdi rüyada tırnak görmek kötünüzün uyurken açık kaldığını belirtir. Sıkı sıkı kapatın bişi olmaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting lisedeyden gördüğüm bir rüyayı anlatiim bende size ... okurken farklı tepkiler verebilirsiniz ama devam edin sonuna kadar. bir kız vardı bizim sınıfta acaip geik yapardık. hiç öyle sulanmadım kıze asılmadım hatta ulan çıksak güzel olurdu gibisinden şeyler düşünmedim çünkü öyle bir tip değildi. gayet şen şakrak sevimli bir tipti. neyse bi gün rüyamda bizim evde yatakta oturmuşuz sevgili misali öpüşüyoruz koklaşıyoruz derken ben elimi eteğinin altına atıyorum. şaşkın bir vaziyette kafamı kaldırıp kızın suratına bakıyorum pis pis sırıyor. bu ne ya fln diyorum. gülerek orda a.cık yokki diyor. elime gelenin ne olduğunu siz düşünün artık :) neyse bu durumda benim nerem açıkta kalmış oluo abso ? :)[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Acikta kalmamis. tutmussun ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 heheheheeeeee 1 kereden birşey olmaz demişler ama senin bilinçaltın hala bunun kargaşasını yaşıyor. :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 iğrenç demek doğru olmaz ama korkunç bi rüya görmüştüm. kıyamet günü rüyası. fecidir bilen bilir.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ehueuehue yok ya yukarda geik bi rüya vardı onu okuyunca geldi aklıma bu arada eklemeyi unuttuğum birşey : bu rüyayı ertesi gün anlatmıştım kıza ... durup durup tekrarlamıştı .... ehueuhe ... gerçi bu rüya bir işaret anlatınca kesin verir bana gibisinden birşeyler düşünmemiştim desem yalan olur hani ... eehuu[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: horacegoesskiing, 19 December 2003 11:46 tarihinde demiş ki: iğrenç demek doğru olmaz ama korkunç bi rüya görmüştüm. kıyamet günü rüyası. fecidir bilen bilir.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim bende küçükken görmüştüm öyle bir şey ... şeytan dünyaya geliyordu beni almaya ve bendeonu kapalı tutacak olan zemine monte edilmiş devasa bir kapıyı kapatmaya uğraşıyordum ... ıyh ... ürperdim ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Benim genelde rüyamda kullandığım arababın pedalı falan düğme şeklini alır ve basmak için canım çıkar veya el freni yayı bozulur ben sürüşü falan bırakır saatlerce içeri kaçan yayı çıkarmaya uğraşırım yada düğmesie parmagımı sokarak el frenini çekmeye falan çalışırım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bu topici açtıktan sonra gittim uyudum ve gördüğüm rüya : Hoşlandıgım bir kız var okulda, onların sıfının oraya gidiyorum ve birden bana bakıyor kız (tanımıyorum daha) .. Niye beni izliyosun falan filan diyo, sonra gel konuşalım biraz diyo gidiyoruz biraz uzağa konuşmaya başlıyoruz.. Ama bu sırada hiç yüzüne bakmıyorum k, sadece önüme bakıyorum.. Birden kafamı kaldırıyorum ve konuştugum kız karşıdan bana doğru yürüyo.. ulen diyorum karşıdan gelen kız gözdeyse(kızın adı) yanımda oturan ve benle konuşan kim? Bi dönüyorum soluma böyle sivilceli, şişman iğrenç çirkin demeyeceğim kadar çirkin bir kız.. HUEAAAAAA!!! ve uyandım..[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Llama, 18 December 2003 21:52 tarihinde demiş ki: ben bı ruya gıordum gecenlerde ruyamda yedıgım sey sabahta agzımda tadı vardı ne den acaba oluyor o[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Biliyormusun bilmem ama insanlar hayatları boyunca uyurken 50 civarında böcek ve 10 civarında da örümcek yiyolarmış. Ehuehueheuhee ben bunu webde okudum inanasım gelmedi en azından ben yemiyorumdur.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Black haftalık rüya yayın akışını verde böle daha atraksiyonu yüksek olanları okuyalım yani böle sivilceli kızları mızları okutma bize :) gözde'nin ilerleyen bölümleri varsa onları anlat :P Abicim ne rüya görürmüşün be ben gene ömrüm boyu en fazla 30 rüya görmüşümdür veya görmemişimdir anlatacak tek rüyam uçurumdan düşüyor ve uyanıyorum kafamı da duvara vuruyorum zaten gördüğüm bütün rüyalar budur herhalde :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yaw valla bu aralar bişeyler oldu bende, çok fazla sınavım var ondan herhalde sitres.. :)[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: hasansemre, 19 December 2003 15:56 tarihinde demiş ki: Biliyormusun bilmem ama insanlar hayatları boyunca uyurken 50 civarında böcek ve 10 civarında da örümcek yiyolarmış. Ehuehueheuhee ben bunu webde okudum inanasım gelmedi en azından ben yemiyorumdur.Ağzımıza tel takarak filan mı uyusak, garanti olsun yani. :)[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Aman abi ne iğrenç bişidir bu.Tırnak yaaa...!!! Başka bişi yokmuydu en azından ben bi ara pokh falan gördüydüm :)...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ondan bir gün boyunca midem bulandı zaten!..[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Saeros, 18 December 2003 21:54 tarihinde demiş ki: El mi ayak mı tırnaklar? :P[hline]Every man dies, not every man really lives. [b]Cok onemLi bi nokta.Tebrik ederim :D :-) :-) :-)[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Benden kaçar mı be? :)[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: hasansemre, 19 December 2003 15:56 tarihinde demiş ki: said: Llama, 18 December 2003 21:52 tarihinde demiş ki: ben bı ruya gıordum gecenlerde ruyamda yedıgım sey sabahta agzımda tadı vardı ne den acaba oluyor o[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Biliyormusun bilmem ama insanlar hayatları boyunca uyurken 50 civarında böcek ve 10 civarında da örümcek yiyolarmış. Ehuehueheuhee ben bunu webde okudum inanasım gelmedi en azından ben yemiyorumdur.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Valla cok kötü oldum abi . Ben bugun nası yatıcam. En cok irendiğim ve korktugum 3 hayvan . Böcek,örümcek ve köpek. Benim rüyalarımda hep köpekler beni kovalar. ÜHÜHÜH düşünsene rüyada köpek realde böcek örümcek off off.[hline]sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ya ben bugün bir şey farkettim okulda herkes birbirine rüyasını anlatıyodu ben de dün grdüğüm rüyayı çok net hatırlıyorum ( gözlerim oyuluyodu) foruma baktım rüya topii[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 off be ne rüya yazık sana ama bu hayal gücünün derinliğini gösterir bu arada korku filminde kullanılabilir!!!!!!!!! ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Deli333, 19 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: realde böcek örümcek off off.Ne varki, ekstra protein işte. :P[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 cekmicem cekmicem diyom rüyamda sapık sapık seyler görüyom töbeeeee[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar