Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İğrenç rüya..

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Şimdi buradan anlatınca iğrenç gelmeyebilir ama yinede anlatmak istiyorum:

"Şimdi mutfağa gidip bi tane Barella fiyonk makarna hazırlıyorum.. Sonra masaya oturuyorum.
Birden elim yana savruluyo ve yanda duran (tam burada yazarken içimden öğürmek geldi) bişey benim makarna tabağına doğru devriliyo ve makarna tabagımın içine yüzlerce kesilmiş, pislik içinde tırnaklar dökülüyo..
Öylesine açım ki dur ayıklıyım belki yerim diyorum, ayıklamaya başlıyorum arada elimi peçeteye siliyorum ama ayıkladıkça artıyo gibi gözüküyo.. Sonunda dur bi tadına bakıyim diyorum bi kaşık alıyorum azıma tırnaklar keliyo böyle çıtır çıtır.. Sonra öğehh falan diyorum ama uyanmıyorum sadece rüya bitiyo uyumaya devam.." :hmm:

Allahım noluyor bana, hemen gidip medyum memişin rüya tabirleri kitabını alıcam... =P
Çok fena oldum uyanınca öğegh..
Sizin de başınıza geldiyse böyle iğrenç durumlar anlatın dinleyelim.. =)[hline][Mix]Reborn
Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson
I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger

[Bu mesaj Black1ce tarafından 18 December 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah kusarım lan ben öle rüya görsem[hline]these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me
Sosyal ağlarda paylaş

Bu rüyadan iki gün önceki bir rüyamda showtime kanalında bi film izledim ciddi ciddi..
Ve filmin senaryosu uyandıgımda aklımdaydı bende oturdum yazdım bi yere duruyo öyle ,o derece yani..

Allahım n'oluyor bana böyle!!.. :-P[hline][Mix]Reborn

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Epxmadcat, 18 December 2003 21:54 tarihinde demiş ki:
Ahahah kusarım lan ben öle rüya görsem[hline]these

Kahvaltı etmeye çalıştım kusuyodum nerdeyse..

said:
Saeros, 18 December 2003 21:54 tarihinde demiş ki:
El mi ayak mı tırnaklar? :P[hline]Every man dies, not every man really lives.

Ayak..
(Belliydi yani koca koca tırnaklardı böyle ayak başparmağına sığacak boyutlarda)[hline][Mix]Reborn

Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 18 December 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Eheh aşırı sinir bozucu kafa yediresi bir rüya :) Bir daha görürsen haber ver, o zaman bir ilaç yazarım..[hline]b]

No to Garbage! No to trash!

Tırnaklı olanmı, senaryolu olanmı.. :D[hline][Mix]Reborn
[i]Blackicé
a.k.a Kevin, Vista, Anderson

Sosyal ağlarda paylaş

ben kucukkene gorduydum bi tane hmm du$uniim 12 yıl oldu hala aklımda msl :lol: Beyoglunda'yım (7 Ya$ında o derece alem biriyimdir yani :D ) babamı kaybetmi$im.. Beyoglu dediimde tam tunel'den cıktıktan sonra birden beyoglu bir arasokaga donu$uyor, sonra bi bakıyorum Batman'in kankası Robin bana doru ko$uyor elindede sacma bi tabanca var .. Diyorum icimden ahanda bu vurcak beni o sırda batman geliyor ve kavga ediyolar ( onlarla da hic alakam yoktur hep Zagor okurdum o zmnlar nedense onnar vardı ruyamda ) Sonra birden mekan dei$iyor babamın i$yerinin on kapısına gidiyorum .. Kapıyı kapıyorum (bayaa buyuk demir bir kapı camlı flm) bi bakıorum batman olmu$ robin benim pe$imde.. Kapıyı acamıyor flm sonra babamı goruyorum alla alla oluyorum ne arıyo bu yanımda diye .. O sırada uyandım i$te ama ben bu ruyayı iki kere gordum yeminle .. Ve gercektir anlattıklarım ( ruya olarak tabi )[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ole bi ruya gorsem sabaha çıkamam heralde :)

ama banada bazen şu oluyo ruyamda mesela elimde kalem warsa bole yazı yazıyosam fln... uyanınca bi bakıyorum bole elim kasılmış fln aynen kalem tutma pozunda duruyo:) hatta kalemi dusurdum mu die yatağın içinde aradığımı hatırlıyorum...[hline]Let's blitz..!
Sosyal ağlarda paylaş

uzuun yıllar önce gördüğüm bi rüya: yataktayım odama baktım hertaraf kıpkırmızı kan, ışıklandırmalar tamamiyle değişmiş onlarda sarı kırmızı karışımı rezil bi durum pavyonu andırıyor, sonra pencerede birileri vardı yada bişiler palyaço gibi bişiydi. sonra bağararak kalktım.. ohh dedim etrafıma bakındım herşey normal sonra yine pencereye baktım yine bi karaltı, lan dedim gene mi hala rüyadamıyım ben yine bağararak kalktım sonra yan odadan annem geldi tamam bişi yok rüya görüyodun sen dedi.. kafamı koyup uyuyım derken bir daha rüyadan uyandım ve gerçek hayattaydım ve annem yan odada deriin uykusuna devam ediyordu..

bu rüyanın etkisi bi kaç gün sürmüştü sürekli rüyadamıyım uyanıcak mıyım gibilerinden matriksvari bi mode girdiydim..
Sosyal ağlarda paylaş

Abso koptum ya !

Bende genellıkle gördüğüm rüyalarımı anlatım :)

Real de köpekten cok korkarım. Rüyamlarımda hep . Şimdi ben bizim sokaktayım.Sokagın yukarı kısmında ben varım. Ben sokağın yukarısı başındayım. Köpeklerde aşşada. Bizim ev köpeklere doğru biraz daha yakın. Ben bi koşmaya başlıyorum ,maaşallah at gibi. Köpek de koşuyor şimdi tam ben apartmana gırıyorum kapıyı kapatıyorum . Bi bakıyorum köpek dışardan deli gibi havlayıp kapıya atlıor . Ben tabi biraz yusuf :)[hline]sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...