The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Doggycim bak. Neyse hajim dur sana ozel mesaj atiyimmi napiyim anlamadim, Lakin Doggy buyu artik. Hayatta herseyi sak diye alicaksin diye bir Kural yok. Ayrica biz sana dedik, git konus kizla diye, Ayrica baska bir yerde yazdiklarini suraya yazsak herkez der sana ASLINDA KIZ SANA BELLI ETMIS SENI SEVDIGINI SENDEN TIK GORMEMIS BELLIKI O YUZDEN BASKASINA GITMIS diye, ayrica yas 16. lise...de eee..Herkezin ask hayati bu yaslarda baslar.ama tavsiyem sudur. Ask i herzaman yasarsin ama adini koymak bu ise resmiyet katmaktir. Arkadasliginizda bir ask ti. Haa kiz sana vermis sinyali gel sunun adini koyalim demis lakin sen" abi olmeaaz yarin sorcaam bu gun soracam dun soracam "dedin.Sormadin.Belliki kizda genel 88 li triplerine grip Benim sevgiliye ihtiyacim var yoksa evde kalirim, modunda erkekten erkege atlamaya basladi., Ama onda bunda kabahat bulacagin (a.k.a uzun boyluymus yakisikliymis soleymis boleymis) Kendinde bul. Buralara yazarak bile bence bir hata ettin cunku ole bir zamanda yazmissinki Ne sen nede baskasi yardim edebilir, yani gecmis olsun Doggycim Gecmis olsun[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 December 2003 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 eşcinsel olmak varmış. :D[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 abi bu olay çok kişinin başından geçmiş,benimkinden de geçti..bu kızlar acaip yaratıklar ve bunlarda (tecrübelerime dayanarak) şöyle bi takıntı var:iyi anlaştığı,güvendiği ve kendine çok yakın hissettiği bi insana aşık ta olsalar (ki genelde böylelerine karşı hissettikleri çok güçlü oluyo..) o kişiyle beraber ol(a)muyorlar..bütün bunların da tek sebebi var..eskiden hafta içi iki gün akşam saatlerinde yayınlanan "Dawsan's Creek" isimli aptal gençlik dizisi ve ordaki iki ana karakter arasındaki "soul-mate" olayıdır..işin özü budur..kısacası her şey karmaşılaştırmayı seven bi cins olan kızlara bu tip dizler ve filmler yasaklanmalıdır..:D önerime gelince..ben aynı duruma düştüğümde (ki benim dururmumdaha faklıydı..hatunla önce arkadaş olduk,donra kısa süreli bişey yaşadık ve kız bana yukarıdaki geyiği yaptı) oğlana paso sataşmıştım (ama sadece bi kere alakasız bi kavgada buna iyi bi oturtmuştum :))..en son kızla da kavga ettik ve şu anda arkama bakınca pişman oluğumu hissediyorum çünkü flört gerçekten geçici bişey ama ben yaptığım hatayla çok yakın bi arkımı kaybettim..o yüzden sakın düşünmeden sert tepkiler verme ama asla vazgeçme ondan..şu anda başka biriyle olabilir ama avantaj senin elinde.ooğlan kızla ilgili hiçbişey bilmiyo ama senin onu gayet iyi tanımış oduğunu varsayıyorum.bunu kullan!!![hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 iğrenç durumdayım,üzülmekten çok kızıyorum,sıkılıyorum,agresifleşiyorum ama okula gidip onun suratını görünce yine ağlayasım geliyor,okul dışında berserk modunda okulda zombi modundayım,bu akşam çocuk arabası ile çıkışta aldı kızı okuldan,ben servisin camından bakıyom,sinirden patlıyacaktım,herkes okulda senin neyin var,hastamısın diyor,aramzı bozuldu kızla nerdeyse eskiden tenefüslerde bançede gezerdik,oraya buraya giderdik,geyik yapardık,şimdi bne ondan kaçıyorumvede şaşıracaksınız belki oda benden kaçıyor,hep uxzaklaşıyor benden,yüzüme bakmıyor,gözlerini kaçırıyor.öf ya.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 İşte sana dediğim hayalet gibi gezme safhası[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: DoGMeaT, 15 December 2003 16:36 tarihinde demiş ki: iğrenç durumdayım,üzülmekten çok kızıyorum,sıkılıyorum,agresifleşiyorum ama okula gidip onun suratını görünce yine ağlayasım geliyor,okul dışında berserk modunda okulda zombi modundayım,bu akşam çocuk arabası ile çıkışta aldı kızı okuldan,ben servisin camından bakıyom,sinirden patlıyacaktım,herkes okulda senin neyin var,hastamısın diyor,aramzı bozuldu kızla nerdeyse eskiden tenefüslerde bançede gezerdik,oraya buraya giderdik,geyik yapardık,şimdi bne ondan kaçıyorumvede şaşıracaksınız belki oda benden kaçıyor,hep uxzaklaşıyor benden,yüzüme bakmıyor,gözlerini kaçırıyor.öf ya.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! ahh doggycim ah..Dedim ben sana.ahh ya ulan soktn benide tribe......ah ya. Olum artk yok yapacagin bisi.Unut mnut demiycem, sen ne yapacagini baya iyi biliyosun.. Ayrica o kiz arabasina binecek kadar olayi astiysa bitti doggycim artik hayal kurma.. ah ah... uzuldum bak,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: DoGMeaT, 13 December 2003 20:00 tarihinde demiş ki: kıza sordum kim bu çocuk diye,çocukşla çıkacakmış,kalbimden bıçaklanmışa döndüm,dizlerim titredi o an,dengemi kaybettim,[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! OFf varya ne kadar kötü bir durum . Allah 'a şükür benım başıma böyle bişey gelmedi vallaha cok feci g. olurdum orda .:-o :-o :-o korktum valla . Benımde su an aynen buna benzer bı sevdıgım kız var aramızda kalsın :P Bazen konusurken cok ince bir sesle kerimmm diyor . Vallaha Allah sizi inandırsın insanın ici titriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: DoGMeaT, 14 December 2003 11:52 tarihinde demiş ki: öf ya harbi aptal olması lazım kızın onu sevdiimi anlamaması için,o kadar şey geçti aramızda,açılamadım ama,fırsatım oldu ama açılamadım,açılmadım işte,öf.kzıyorum kıza nasıl anlmadın seviyorummmmmm seniiiiiiii,arkadaş olarak bakmıyorum sana,anladıysanda klasik kız zihneyetine kapılıp benim açılmamaı beklediysen bide ben açılmadım diye başkasını bulduysan zaten beklediğim gibin biri değildir,bide arkadaşına anlatmış çıktığı çocuğu "TAM İSTEDİĞİ GİBİYMİŞ" çocuğu tanıyorum,uzun boylu,yakışıklı bi çocuk,herif ve kzın ilgilendikleri şeylerde aynı,yok yani,bitti,şansım falan kalmadı,arkadaşına telefonda 20 dakka öve öve bititrememiş çocuğu,şimdi o kzın suratını her gördüğümde içim yanmazmı,olamaz,hiçbir şey eskisi gibi olamıyacak,ben onu arkadaş olarak görmüyorum,hala seviyorum,kolay kolay unutamamda,üff napim ben şimid,daha önce düşünmüştüm bu konuyu,o yaparsa bende yaparım,sırf çıkmış olmak için bi kızla çıkacağım,ballandıra ballandıra yaptıklarımızı anlatacam sefdiğim kıza,eğer seviyorsa beni hala anlarım,ama artık herşey bitti,beni seviyorsa bile başkası ile çıkmak gibi bi şeyi yapmamalıydı,artık o istese bile ona arkadaştan öte bişey olarak bakamam,baksam bile eskisi gibi olmamaz o lavuğu otobüste gördüm dershaneden dönerken,böyle yanımda otrudu,boğazını sıkmak istedim,naapim bilemiyorum,tibete kaçıp manastıramı kapanayim,kendimi tasavvufamı verim,çok seviyorum kızı ya. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 December 2003 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] En iyi çözüm . Görmemezlikten gel . Tabı sen sımdı dıyorsundur kesın Deli333 lameri soylemek kolay. Yavaş yavaş abi . Biraz aglıycaksın fılan . Sonra hıc bakmamaya özen göster . hadı sana kolay gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Doggy, çok iyi anlıyorum abi yaşadıklarını. Benimki çok farklı bi mesele olsa da hissettiklerinin aynısını ben yaşadım, sen daha da kötü olmuşsundur çünkü kendi gözünle kızın o arabaya bindiğini görmüşsün... Benden bu olay geçeli bir iki ay oluyor, o süre kabus gibi geçecek, hayalete benzeyeceksin. En iyisi sonuna kdar üzülmen abi, bu süre içerisinde düzelmeye çalışma çünkü kızı cidden seviyosan düzelemezsin. Olayı doğal akışına bırak, bi süre sonra düzeleceksin bunu hatırla ama şu anda uygulama çünkü zaman değil; sen üzülmene bak. Kontağı kesip kesmeme senin seçimin, bu çok zor bi seçimdir. Bazen nefret edeceksin kızdan, yüzünü bile görmek istemeyeceksin ama onun yüzünü görünce olay değişecek, konuşmak, haykırmak, neden??? demek isteyeceksin bunu biliyorum. Bilinçaltın sayesinde kızı takmıyosun o da bunu farketmiş herhalde seni takmıyor. Yakın bi arkını kaybediyorsun, işte bunu engellemeye çalış. Sana temin ederim ki karşıdakinin seni tamamen takmaması, olayın bitmiş olmasına rağmen seni görmezden gelmesi, onunla müthiş bir muhabbet çevirebileceğini ve ortak yönlerinizin çok olduğunu bilmene rağmen onunla bi daha asla konuşamayacak olman çok çok daha acı. Kızla bu konuyu asla ama asla konuşma. İkinci bi şansın filan yok, olsa da olduğunu bilmeyeceksin. Bu konsepti unut başıma geçenlerden biliyorum; ikinci bi şansım var diye asla denemeye kalkma. Böyle bi şansın olsa da ancak o gün öğrenirsin ve düşünürsün şu an kafanı meşgul etmemesi lazım, at bu düşünceyi... Geçmiş olsun, burada yapılabilecek çok az şey var :( . Bazen derdini birine anlatma ihtiyacı hissedersin, bunun için kendine iyi birini bul ve her şeyini paylaş iyi gelir. Çok sıkışırsan ve konuşmak istersen ICQ numaram: 326656393 Umarım çabuk atlatırsın.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Dogy ben kanadada bi rusa asik olmustum bayaga pesinden kosmustum resmen asiktim yasimda 18 belirtiyim herneyse trye donme isi cikinca 3 gun icinde acilen dondum biricik rusum orda kaldi aramiz bayaga yakindi fakat ben kiza bi turlu konusamiyodum dizlerim falan bosaliyodu trye geldim artik hersey bitmisti bi gun msnden konusuyoduk ben nede olsa bi dhaa goremiycem diye kiza acildim kizda demezmi bende seni seviyodum senden konusmani bekliyodum beni kahrettin diye o andan itibaren hayatim yikildi 1 yil bosuna aci cekmisim bosuna sadece bakmakla yetinmisim bunlarin ayinisi rusda soyleyince resmen hayatim karardi .... ben napiyim dogy ha ? offffffffffffffffffffff[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Herkesin de bir derdi varmış :( Okumayacaktım burayı, şimdi yine depreşti bişeyler içimde. Ben açıldım ama sonrasında gelenler beni yıktı, özellikle açılmadan önce nasıl davranmış olduğumu farkettiğim zaman. Keşke elimde bir zaman makinası olsa diyorum hepimizin bir tanesine ihtiyacı var. Keşke bi seferlik save/load yapabilsek, keşke ama imkansız...[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Kim elinin altında bir zaman makinesi istemezki? :) Ayrıca bir laf vardır; "Başkalarının peşinden koşanlar, arkalarından koşanları göremezler" diye.Yani en azından buna çok benziyordu, düşünce aynı yani. :) Siz siz olun, arada bir arkanıza göz atın.[hline]Every man dies, not every man really lives. [Bu mesaj Saeros tarafından 16 December 2003 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Saendul, 16 December 2003 10:08 tarihinde demiş ki: Kontağı kesip kesmeme senin seçimin, bu çok zor bi seçimdir. Bazen nefret edeceksin kızdan, yüzünü bile görmek istemeyeceksin ama onun yüzünü görünce olay değişecek, konuşmak, haykırmak, neden??? demek isteyeceksin bunu biliyorum. evde onu düşünürken sinirleniyorum,uyuz oluyorum,ama okulda yüzünü gördüğümde akşam düşündüğüm her şeyi unutuyrum,çok tatlı bişi ya. iğrenç oldan ikimizde birbirimizden uzaklaştık o çocukla .ıkmaya başladığndan beri,hala konuşuyoruz bu akşam bi konuşma oldu aramızda aktarıcam değişik çünkü: ben-canın sıkkın senin,neyin var? kız-boşver b-söyle hadi k-boşver b-yardım edebileceğim bir şey varsa söyle lütfen k-hayır böyle devam etti,söyle lem kafamı attırma dedim şakadan ,güldü fln(ve güldüğünde çok mutlu oldum,çok güzel gülüyor)sonra bi arkadaşım çağırdı onun yanına gittim. ben bu aralar biriyle çıkmayı düşünüyorum,sizce doğru olurmu?ya nebilim,çıkacam,intikam gibi.kzı eskiden şu kız çok güzel fln dediğimde kızıyordu bana,güzel bir kız gördüm,şurda,tanıyormusun demiştim dövecekti az daha,biliyrum belki arkdaşım olduğu için ve gösterdiğim kız hafif kaşar olduğundan bemni "kötü" kızdan korumak için kızmıştı bana,belkide o zamanlar bana karşı duyguları değişikti,gerçekten belki o zamanlar seviyordu belki beni,bilmiyorum,ama çıkacam biriyle,hemde büyük bir olasılıkla onun nefret ettiği biriyle çıkarım.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. [b]And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: DoGMeaT, 16 December 2003 16:22 tarihinde demiş ki: kzı eskiden şu kız çok güzel fln dediğimde kızıyordu bana,güzel bir kız gördüm,şurda,tanıyormusun demiştim dövecekti az daha,biliyrum belki arkdaşım olduğu için ve gösterdiğim kız hafif kaşar olduğundan bemni "kötü" kızdan korumak için kızmıştı bana,belkide o zamanlar bana karşı duyguları değişikti,gerçekten belki o zamanlar seviyordu belki beni,bilmiyorumDaha ne? Kıskançlık sevginin yan ürünüdür.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 dostunsa senin yaptığın şeyleri (ona karşı kötülük yapmıyosan hakaret,şiddet gibi şeyler) ne kadar sevmediği biriyle çıkıyosan da anlayışlı olması gerek dostun olduğu için senin üzülmeni istemez ve doğru olanı yaptığına inanmak için çaba göstermeli sen çıkmak istiyosan o kişiyle durma[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ben böle dedim ama şu anki durumuz ne dostluk mu arkadaşlık mı yoksa başka bişey mi????[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 belkide bütün bunlar zamanında açılamadığımdan oldu,belki o kıskandığı zamanlar konuşsam hiç böyle bit thread açmama gerek kalmazdı,şimdi kızla sözde dostuz amam az konuşuyoruz baya.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 eğer oda seni önceden seni sevdiyse içinizdeki kalan az da olsa sevgiyi dost olarak da olsa birbirinize aktarıp kendinizi avutuyosunuzdur bilinçli olmasada içgüdüsel olarak belkide seni sevmek için kıvılcım bekliyodur ama kıskançlık döneminde gerçekten sevdiyse madem sözde dostuz diyosun dostluk olarak bişey kaybetmezsin bunu bi dene açılmaya çalış olmazsa gene ark olarak devam edebilirsiniz bence böle pişman olup durmaktan iyidir[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Üzülme bu kadar, deneyim en iyi öğretmendir demişler.Pişman olma demiyorum,ama yaşadıklarından ders almaya (çıkarmaya) çalış.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: eagle_dnz, 16 December 2003 16:45 tarihinde demiş ki: madem sözde dostuz diyosun dostluk olarak bişey kaybetmezsin bunu bi dene açılmaya çalışKatılıyorum, birşey kaybetmezsin.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bilemiyorum.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bol şans dogmeat ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hadi yaparsın koç[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Bence çıktığını biliyorsan açılman çok abuk olur. Denemen işleri karıştırır; ama illa yapacam diyosan kimse tutamaz seni. Her şeye rağmen dost kalırız diyosan o zaman şansını dene; yalnız ateş etmeden önce nişan almayı unutma. Bol şans :) Gülmesi bi şeyler olduğunu göstermez olsaydı şu anda ben burda bunları yazıyor olmazdım, ama kıskançlık evet o zamanlarda açılsaymışsın olabilirmiş gibi gözüküyor.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Karart gözünü, en azından bilsin.. daha da pişman olma..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar