Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok canımı sıkan olaylar zinciri :(

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

said:
BoDrUmLu, 13 December 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Aynı olay benm başıma geldi hocam..
Kızı kafamdan silmeye çalışıorm ama her görüşümde içimde bişiler cız edio...

Evet yaaa çok kötüü bi duygu.
Okul açıldıktan 2 ay sonra teklif ettim kabul etmedi tanımıyorum vs vs dedi.
Aklımdan silmeye çalışıyorum,düşünmemeye çalışıyorum başkalarını sewmeye çalışıyorum ama olmuyo yaa.
Hergün her teneffüs gördüğüm kişiyi nasıl unuturum?[hline]these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 13 December 2003 20:54 tarihinde demiş ki:
Bunun bide her tenefüs+her ders gormesi var baba.Yine dua et sen

Haklısın aslında iyiki aynı sınıfta değiliz.Bu yönden iyi.
Ama aynı sınıfta olsaydık beni daha iyi tanıyabilir daha iyi kaynaşabilir,sewgili olabilirdik.Ühüüüüü..
Öhöm konuyu sapitmiyim :)[hline]these wounds won't seem to heal

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Epxmadcat, 13 December 2003 21:01 tarihinde demiş ki:
said:
UltraPsycho, 13 December 2003 20:54 tarihinde demiş ki:
Bunun bide her tenefüs+her ders gormesi var baba.Yine dua et sen

Haklısın aslında iyiki aynı sınıfta değiliz.Bu yönden iyi.
Ama aynı sınıfta olsaydık beni daha iyi tanıyabilir daha iyi kaynaşabilir,sewgili olabilirdik.Ühüüüüü..
Öhöm konuyu sapitmiyim :)[hline]these wounds won't seem to heal

aslında aynı sınıfta olunca kötü oluyo.Kaynaştıkça uzaklaşıyosun o türlü ilişkiden.Arkadaşların soylediği gibi demincek...[hline] Face your fears,
Live your dreams...
UltraPsycho
Sosyal ağlarda paylaş

Kaynaştıkça uzaklaşmak yerine tam tersi yakınlaşabilirsin de.[hline]these wounds won't seem to heal

Sosyal ağlarda paylaş

abi kızla arkadas olursun dost olursun normal birsey bu...
seviyorsan arkadas olduktan sonra ona duygularını acmak en iyisidir.burda yaptıgın dogru ama o da her insan gibi beklemis ve senden bir turlu hareket gelmeyince rotayı cevirmis baska birine...turkiyede kızların asırı aptal oldugu kanısı vardır ama sadece toplumsal yapı yuzunden boyleler.cogu her seyi senden bekler.kız elbette ondan hoslandıgını anlamıstır.yada bir arkadası soylemistir...ama bu demek degil ki her kız böyle.bazıları kendileri gelirler sana...yasın ilerledikce eski haline cok guleceksin.olur boyle seyler takma kafana fazla:)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
Sosyal ağlarda paylaş

Aket'e +1, hayalet gibi dolaşma kısmı biraz uzun sürebilir, kurtulmanın en kısa yolu başkasını bulmak, biraz kasış bi yöntem başta "yaw başka birini nası buliim imkansız" diye düşünülmesine rağmen, unutmak için en geçerli yol bu bence, ben hala başka bulamadım ama gonuşuyorum oda ayrı mesele :p[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla senin adına üzüldüm
ama bukadar bağlanma birine sonra çok kötü oluyo hakaten
mesela sana olmuş :)
Neyse ya hiçbişi kalıcı diğil unutursun yanı unutcaksın elin mahkum[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 13 December 2003 23:48 tarihinde demiş ki:
Elf gibi nasıl gezilirki? :P[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki:
vada?

Kendini elf zannedersen gezersin:) Elf Mirluin[hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Sosyal ağlarda paylaş

Oooff of nedir bu kızlardan çektiklerimiz.
Herkezin ayrı bi derdi,ayrı bi sıkıntısı war.
Bi çözebilsek şu kızları.OF.[hline]these wounds won't seem to heal

Sosyal ağlarda paylaş

Ya yok birader ben bu dogynin olayini biliyorum
Olum git bir gun hayvanlar gibi futbol oyna/ Eve gel ve odanida tarumar et oke doke.
Sonra kos buzluga 7 tane kola birde votka at.

Sonra basla odayi temizlemeye. isin bitince ac sicak suyu bir dus al veya git sic bole bosal birader.
Sonra daha kurulanmadan buz dolabina git al kolalri votklaari,
Sonra gel odana. krulan hav;lyu beline sar. Ardindan sole yataga ohhhh uzan (yazarken bile icim gidiyor kac zamandir yapmiyorum) Sonra
*!Cipssss*
Ohh ilk kola gitti. dusun dusunecegini de uln kaltak,O yer cucesine ne varda bende yok.
*!Cipssss*
ikincisi..Aman allahim Tapedede sole bir My Dying Bride mi caliyor.hemde Black god mi...alalhim oluyorum
*!Cipssss*
Hop 3 gitti/. Simdi pis pis bakiyorsun votkaya dogru.veya o sana bakiyor,Okadar alkolsuz sarhos olmussunki ne ttigini bilmiyosun/elin votkaya gidiyor.
*!Cipssss* *!Croackkktss*
4.kola ve votkan emrine amade arkadas.
bundan sonra Tape i repeat e al ve basla anasini staayim albumu dinlemeye.Eger yapabiliyorsan sole bir Anathema Karma yap,(birinde judgement bi Angelica , bir release bir are you there siralansin sole)

Dur lan dur atlama
HAYIIIIIIIIIR
Aman allahim ben ne yaptim,Bir canavar yaratmisim,.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

öf ya harbi aptal olması lazım kızın onu sevdiimi anlamaması için,o kadar şey geçti aramızda,açılamadım ama,fırsatım oldu ama açılamadım,açılmadım işte,öf.kzıyorum kıza nasıl anlmadın seviyorummmmmm seniiiiiiii,arkadaş olarak bakmıyorum sana,anladıysanda klasik kız zihneyetine kapılıp benim açılmamaı beklediysen bide ben açılmadım diye başkasını bulduysan zaten beklediğim gibin biri değildir,bide arkadaşına anlatmış çıktığı çocuğu "TAM İSTEDİĞİ GİBİYMİŞ"
çocuğu tanıyorum,uzun boylu,yakışıklı bi çocuk,herif ve kzın ilgilendikleri şeylerde aynı,yok yani,bitti,şansım falan kalmadı,arkadaşına telefonda 20 dakka öve öve bititrememiş çocuğu,şimdi o kzın suratını her gördüğümde içim yanmazmı,olamaz,hiçbir şey eskisi gibi olamıyacak,ben onu arkadaş olarak görmüyorum,hala seviyorum,kolay kolay unutamamda,üff napim ben şimid,daha önce düşünmüştüm bu konuyu,o yaparsa bende yaparım,sırf çıkmış olmak için bi kızla çıkacağım,ballandıra ballandıra yaptıklarımızı anlatacam sefdiğim kıza,eğer seviyorsa beni hala anlarım,ama artık herşey bitti,beni seviyorsa bile başkası ile çıkmak gibi bi şeyi yapmamalıydı,artık o istese bile ona arkadaştan öte bişey olarak bakamam,baksam bile eskisi gibi olmamaz

o lavuğu otobüste gördüm dershaneden dönerken,böyle yanımda otrudu,boğazını sıkmak istedim,naapim bilemiyorum,tibete kaçıp manastıramı kapanayim,kendimi tasavvufamı verim,çok seviyorum kızı ya.

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 December 2003 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama belki hiç bişey için geç değildir?
Belki kız senden çok bekledi ama sonuç alamayınca kızdı ve başka birisini bulmaya karar werdi.
Bence ne olur ne olmaz sen bi teklifini et.Bişi kaybetmezsin zaten artık arktan ileri bişi olamayız demişsin.Dene bi.[hline]these wounds won't seem to heal

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...