Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Bunlar paticikte ve Level dergisi İşgal bölümünde çok meşhur anladığım kadarıyla. Ancak bu tarz dinleyen arkadaşım yok, Televizyonlarda da gösterilmiyor. Öyle Metallica gibi meşhur gruplar değil. Blind Guardianı da, 2 sene önce Lise 2'de rastlantısal olarak gördüm, ha bir de insanların tshirtleri sayesinde. Bana şu saydığım grupların özelliklerini felan anlatır mısınız? Nedir bu gruplar, ne tür insanlar dinler, Dinlerken zevk almak için ne yapmak lazımdır, Bunlara benzer gruplar nelerdir?.. Eski bir topicim sayesinde bu grupları duydum. Him - Gone with the sin'i de o zamandan beri dinliyorum.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Forumda Opeth hastası çok var. Ben sadece bir iki albümünü tek tük dinledim. Aslında brutal vocal sevmem ama opeth hoşuma gitti. Zaten tamamı brutal değil. Melodileri hoş, bazı albümleri tamamen akustik diye duymuştum. Bleak şarkısını indir mesela örnek olur. Anathema da melankolik bir grup. Her zaman dinlenebilecek bir grup değil. Ruh haline göre dinlenmesi lazım.. bayarsınız yoksa. Böyle sıkıntılı zamanlarınızda şap diye oturuyor. HIM dediğin His Infernal Majesty ise sadece Wicked Game adlı şarkısını biliyorum, o da epey güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Opeth baya iyi gitara sahip, bir arkadaş özetledi, iki akustik aşmış vokal şarkıları hipnoza sokuyo :) Şakrıları brutal vokal ful distortion olsa da melodilerini kolayca farkedebiliyorsun. Anathema süper ötesi bir grup, gerek eski vokalleri Patterson ile yaptıkları doom şarkıları, gerek daha sonra Canavagh ın vokalinde yaptıkları yeni albümleri (Judgement ve sonrası) etkileyici, ve masters of emotion a giriyorlar tekrar. Yani depresyondayken canın sıkkınken açıp Lost COntrol ölümüne dinleyeiblirsin. Ama neşeli bir haldeyken ben Lost COntrol dinleyeiblen görmedim :) (Life has betrayed me once again, valla biz barıştık life ilen :P) HIM grup topluca gay olmasına rağmen şarkılarını baya duygusal yazıyorlar, ve gitarı akıllıca kullanıyolar. EN azından yetenekleri var ve kullanabiliyorlar, vokalinin sesi de dokunaklı bir ses :) My Dying Bride zaten hikayesini biliyorsan adamın neden ağlar gibi söylediğini de bilirsin. Tüm şarkılarını da eşine adadığı için, otomatik olarak duygusal oluyor şarkıları.[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Opeth in hastasiyim super muzik yapiyorlar, melodiler bos degil guzel olmasinin yaninda yerine gore aniden giren akustik gitarlarla biraz nefes aliyorsun sonra bambaska bi riffle dvm ediyorlar...kendinden geciyorsun... Birde empyrium varki my dying bride daki kemanin yerine flud var, super otesi bisey. Tavsiye ederim genelde tum sarkilari guzel ztn kazaa dan cek bi tane fikir sahibi olursun. Mesela: The ensemble of silence[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ya Opeth, müzik yapıyor :). Adamlar vokali dahi, melodiye uygun olarak yayıyolar ki brutal melodiye uyduğu için çok çok rahatsız edici gelmiyor. Yani vokali de bir enstruman olarak düşündüğünde parçaya uyuyor... Boş bağarmıyor adamlar. Ve müziklerini geliştirmek için gerekli şeyleri buluyorlar... Demek istediğim, adam bir yerde darbuka kullanacaksa, alıp darbuka çalıyor, piyano gerekiyorsa piyano çalınıyor... Kolaya kaçmıyorlar, güzel melodileri de buna eklenince, mest... Şarkı tavsiyesi yapamam, Opeth Opeth'tir, her şarkısı dinlenir, farklı haz alınır. Benighted'la başla, Black Rose Immortal'da takıl. Bir daha çıkamazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Opeth son derece kaliteli ve derin bi müzik yapıo benim kanımca .çoğu kez ilk dinleyenlere karmaşık geliyo ama eğer bi kaptırırsan kurtuluşun olacağını pek sanmıyorum.. Anathema yı açıklama için sana diyebileceğim tek şey melankoli..melankolik yaşamayı seviyosan tam sana göre.. Mydyingbride da melankolik bir türde ancak daha koyu we karanlık bir sound içerir..hikayesi de cabası hakkaten HIM'den ne yazıkki nefret ediyorum gothic rock diyebiliriz bence tarzlarına ama bunu biraz daha popülerliğe we şekle dökmüş kendi tarzlarının ismini lovemetal diye değiştirmişlerdir..hatta ve hatta daha da ileri gidip yılların pentagram sembolünü yuvarlak içindeki kalp yaparak ismini heartagram diye değiştirmişlerdir..vokallerinin tipi nedeniyle genelde kızlar tarafından dinlenir..benim hiç mi hiç hoşuma gitmiyo bu grup ne yazıkki. [Bu mesaj feiticiera tarafından 08 May 2003 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ne tür insan dinler çok yanlış bi laf her türlü dinleyici dinleyebilir korn falan dinleyen bi adam oturur opeth te dinler him gay metaldir opeth forumda baya bi yayıldı eskiden sadece 1 kişi vardı dinleyen sorumlusu o dur :) şahsen o kişiden öğrendim ben eskiden yoksa haberim yoktu zaten klipleri de yok.[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 "The Drapery Falls" opeth in müziğinin her özelliğini barındıran bi şarkıdır, favorimdir brutal clean akustik sert deli geçişler çılgın riffler solo etkilenme ve mükemmel sözler[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Birde o ayarda insani delirten Nectar die bi sarkisi vardir opeth in ki i swear i will always love you kismiyla delirtir,huzunlendirir vs.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 dikkatli dinlememiştim o kısmını, Kharon bi kere paticikfm de yayınladıktan sonra o kısmına dikkat ettim, ve mikael in böğürüşündeki hüzünü tattım.[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben cok severim him i acıkcası (hayır, gay diilim :)) opeth çok karısık geliyor bilmiyorum belki alısırdım dinlesem ama ilk dinlerkende kafamı sisiriyor acıkcası.anathema hoş geldi de çok ısınamadım denemeyi dusunuyorum aslında :) my dying bride da fazla sert geliyo ama guzel tabi :) him tam istediğim gibi basit(cok da değil yani :)), güzel bi melodi, renk veren sololar super vokaller :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) ehuehu yanıtlaya tıkladıktan sonra bi anda icq da yığılma oldu 20 dakkada anca yazabildim oyle yani ehehe :) [Bu mesaj Aegean tarafından 08 May 2003 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 opeth in en hüzünlü kısmı demon of the fall daki run away x3 ile başlayan kısımdır[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 iyi de sen bu mesajı atmadan 23 dakka önce düzeltmiştim ben o heartagramı nası gördün ? :) yine mi yanlış yazdım yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 herşey boş, eğlen-durma coş! orhan abi takılın işte, hepsi ingilizce arabesk, bari türkçe arabesk dinleyin! obarey...[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hepsi iyi güzel gruplardır mutlaka dinlenmelidir .. hiç dinlenmediyse en azından bi denenmelidir nedenleri de yukarıda yazılıdır ;D[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 him gay metal deil love metal (bkz. romantik metalci)[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 him gay metaldir love metal de gay metaldir[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 yalan ya yanlış biliyosun sen 8-) Hep soyledim,hep soylicem;hepsi imaj. anathema guzel gruptur,favori şarkılarım: fragile dreams,forgotten hopes,angelica,one last goodbye, a dying wish,cruelen twighlight,a shroud of false(fd'den once), release,judgement daha var da aklıma gelmiyo..[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 anathema alternative 4 albümünden itibaren (gitarisitini vokale getirmesiyle) benim de hastası olduğum bi grup haline geldi brutal a da eyvallah dedi ne güzel işte tam tadım[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 gitristini vopkale getirmedi. Gitaristin kardeşi, ya da abisi girdi vokal olarka. Canavagh kardeşler :)[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben gitarist diye okudum dün bi yerde[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 gay may muzikleri guzel mi guzel gerisi beni iplemez :P bide canavagh kardeşleri canavar kardeşler diye okudum ve ciddi bi ikileme girdim geyiğine mi canavagh yazılmış yoksa cidden mi aydınlatın beni :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Destiny... Infinity...Eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bg rulz[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 did I punish you for dreaming did I break your heart and leave you crying do you ever dream of escaping don't you ever dream of escaping? off ulan off gece gece[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Edit: Sözleri yannış yazmışın yaf, düzelttim :)/Volf [Bu mesaj Volfied tarafından 09 May 2003 06:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar