Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yağmurlu havalarda kablo net!!!??!?!?!

wraog

Öne çıkan mesajlar

ı ıh, senin hattından şebekeye gittiği yolu sadece telefon hattından kullanıyo, arada data iletiişimi sağlanan serverlar/routerlar hede hodoler ortak diye biliyorum ben , haa yannız bi iddam yok adsl kabloyu etkiliyo diye, ben sadece benimkinin yavaşladığını biliyorum[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 16 December 2003 22:32 tarihinde demiş ki:

Ama şunu biliyorum ki son zamanlarda kablonetin yavaşlamasının sebebi yeni açılan adsl portlarının bağlantısını kablonet sağlıyormuş. Bu yüzden kablo sunucularına adsl cilerin yükü de biniyor

Alakası Dahi Yok.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 16 December 2003 23:01 tarihinde demiş ki:
said:
BOccOB, 16 December 2003 22:32 tarihinde demiş ki:

Ama şunu biliyorum ki son zamanlarda kablonetin yavaşlamasının sebebi yeni açılan adsl portlarının bağlantısını kablonet sağlıyormuş. Bu yüzden kablo sunucularına adsl cilerin yükü de biniyor

Alakası Dahi Yok.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

var hemde öle böle diil inanılmaz var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bullet, 17 December 2003 03:07 tarihinde demiş ki:
adsl nın alakası yok dıyen arkadasa guluyorum.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein

GÜl gül sen başka bişey yapamassın zaten.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

Alakasi yok derken sacmalamissin gercekten Black, kablonun cikislarini TT sagliyor da adsl'in cikislarini AOL mu sagliyor? 60.000 tane port ayni anda hizmete sokulursa bu yetersiz altyapi ile, gayet dogal birsey.

ps: TT yetkilisinden de ayni cevabi aliyorsun arayip sordugunda.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio evet elbette oyle ama benım demek ıstedıgım o dııl arkadas orda demiski kablo net saglıyor diye yani direk Kablo.net firması saglıyor gibi bisey anladım ben yanlıs anladıysam kusra bakmayın.

Ben buna dayanarak alakası dahi yok dedim.

Çünkü Kablo.net net servisi vermez sadece Ttnetin verdigi Neti KOnrtolunu ve kullanıcıların sorunlarıyla falan ilgilenir. Bunu bılıyorum yani bende.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

Her yağmurda kablo patlıyo bende
yere bi damla düşmeyegörsün icq patlıyo direk
fln filan
ama çok uzun sürmüyo genelde fırtınaya yağmura fln bağlı tabi[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda yine rezil durumda AŞırı Yavaş benimki zor girdim paticige. ve Kopup durmaya başladı. BEnden bi sorun oldugu cok acık bakalım nası duzeltecek kablo.net ekibi.

Bu arada insan anlatma kıtlıgı cekınce karsındakıler pek anlayamıyor napalım.
said:
BOccOB, 17 December 2003 22:26 tarihinde demiş ki:
İnsan gözleriyle okumayınca böyle sonuçlar çıkıyor ortaya doğal olarak...

[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

Kısa süremi?
3 yıl kısa bi süremi sence?
ADSL ihalesi mayıs ayında yapıldı daha aralıkta portlar devreye girdi bu süre içerisinde kaçtane ihale iptal oldu ben sayısını bilemiyorum.
60 bin port açmak mayıstan ağustosa kadar yeterli zaman var zaten.

Ayrıca insan insan eliyle yazmayınca öyle anlaşılıyo sanırım. bizim okumada sorun yok. kendin okuyabilirsen ne yazdığını e tabi anlamanda lazım ..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...