wraog Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Her yağmur yağdığında kablo net acayip yavaşlıyor.Size de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 kablonetim : ankara/bilkent interaktif => max download hizim 16k larda gezerken dunden beri 10 u gecmiyor, hadi hayirlisi bakalim...[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yuh yazışa bak =) ADSL telefon hattını kullanıyo ne alaka lol =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ı ıh, senin hattından şebekeye gittiği yolu sadece telefon hattından kullanıyo, arada data iletiişimi sağlanan serverlar/routerlar hede hodoler ortak diye biliyorum ben , haa yannız bi iddam yok adsl kabloyu etkiliyo diye, ben sadece benimkinin yavaşladığını biliyorum[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: BOccOB, 16 December 2003 22:32 tarihinde demiş ki: Ama şunu biliyorum ki son zamanlarda kablonetin yavaşlamasının sebebi yeni açılan adsl portlarının bağlantısını kablonet sağlıyormuş. Bu yüzden kablo sunucularına adsl cilerin yükü de biniyor Alakası Dahi Yok.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 alakası şöyle var, ikisinin de yurt dışı çıkışı telekomun omurgasından. Yeni heves ADSL'ciler dl programları ile tüm haklarını sonuna kadar sömürüyor. Kötü birşey demedim yanlış anlaşılmasın. Ama modem - kablo ne varsa etkilenir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: BlaCk_DmC, 16 December 2003 23:01 tarihinde demiş ki: said: BOccOB, 16 December 2003 22:32 tarihinde demiş ki: Ama şunu biliyorum ki son zamanlarda kablonetin yavaşlamasının sebebi yeni açılan adsl portlarının bağlantısını kablonet sağlıyormuş. Bu yüzden kablo sunucularına adsl cilerin yükü de biniyor Alakası Dahi Yok.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! var hemde öle böle diil inanılmaz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ADSL geldıgınden berı 10kb den yukarı download hızı gormedım bızım mahallede off yaw uyuz telekom yemın edıyorum bır bombada ben atcam telekoma :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 adsl nın alakası yok dıyen arkadasa guluyorum.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Sonuçta 2si de yurtdışına çıkarken aynı yolları kullanıyor yani birindeki yoğunluk diğerini de etkiliyor şu an için.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Yurtdışı tmm da adam adsl portlarının bağlantısını kablonet sağlıyormuş diyor...[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bende bi haftadır ne emule ne bittorrent çalışıyo, hiç bişi indirilmiyo, ama kazaa normal gibi. ultrayı arıyorum telefonu açan yok ne iştir anlamadım. ip değişti ondan olabilirmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bende adsl var bazı uçaklar geçerken nası beceriyolarsa lag yapıyolar. rezonanstan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Bullet, 17 December 2003 03:07 tarihinde demiş ki: adsl nın alakası yok dıyen arkadasa guluyorum.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein GÜl gül sen başka bişey yapamassın zaten.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Alakasi yok derken sacmalamissin gercekten Black, kablonun cikislarini TT sagliyor da adsl'in cikislarini AOL mu sagliyor? 60.000 tane port ayni anda hizmete sokulursa bu yetersiz altyapi ile, gayet dogal birsey. ps: TT yetkilisinden de ayni cevabi aliyorsun arayip sordugunda.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Baggio evet elbette oyle ama benım demek ıstedıgım o dııl arkadas orda demiski kablo net saglıyor diye yani direk Kablo.net firması saglıyor gibi bisey anladım ben yanlıs anladıysam kusra bakmayın. Ben buna dayanarak alakası dahi yok dedim. Çünkü Kablo.net net servisi vermez sadece Ttnetin verdigi Neti KOnrtolunu ve kullanıcıların sorunlarıyla falan ilgilenir. Bunu bılıyorum yani bende.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Yok zaten adamın dediğinden o anlaşılıyo sadece başka bişey anlayabilen varsa aşkolsun ona..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Her yağmurda kablo patlıyo bende yere bi damla düşmeyegörsün icq patlıyo direk fln filan ama çok uzun sürmüyo genelde fırtınaya yağmura fln bağlı tabi[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Benim için değil uzun sürmesi, kopması bile mümkün olmamalı. :) Bir anda ne yapçağımı bilemiyorum, bir tür kaosta buluyorum kendimi.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Şu anda yine rezil durumda AŞırı Yavaş benimki zor girdim paticige. ve Kopup durmaya başladı. BEnden bi sorun oldugu cok acık bakalım nası duzeltecek kablo.net ekibi. Bu arada insan anlatma kıtlıgı cekınce karsındakıler pek anlayamıyor napalım. said: BOccOB, 17 December 2003 22:26 tarihinde demiş ki: İnsan gözleriyle okumayınca böyle sonuçlar çıkıyor ortaya doğal olarak... [hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Kısa süremi? 3 yıl kısa bi süremi sence? ADSL ihalesi mayıs ayında yapıldı daha aralıkta portlar devreye girdi bu süre içerisinde kaçtane ihale iptal oldu ben sayısını bilemiyorum. 60 bin port açmak mayıstan ağustosa kadar yeterli zaman var zaten. Ayrıca insan insan eliyle yazmayınca öyle anlaşılıyo sanırım. bizim okumada sorun yok. kendin okuyabilirsen ne yazdığını e tabi anlamanda lazım ..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 walla ben böyle gözle görülür bir yavaşlık yaşamadım kablo bağlantımda da bilemem tabi[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar