fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 silent hill 3 un pc versiyonunu bugun aldım ps2 im olmasına rağmen bi de bilgisayarda deneyim dedim ama bnm makina biraz eski yani min requirementsa yetiyor ama şu ekran kartı olayı işi bozdu ge force 2 mx var ben de bu oyun ge force mx desteklemiyor diyor readme de yani şimdi napacam? ---oyunu atacak mıyım bi kenara ya da ps 2 versiyonuyla değiştirebilirim ki biraz kasış iş tekrar oyunu aldım yere gitmek ama napalım ---ya da ekran kartını mı değiştireyim ki o da baya para gerekir ---veya szn bildiniz de bnm bilmediğim yapılabilcek bişi var mıdır bu oyunu oynamam için... sorumu en kısa surede yanıtlarsanız çok memnun kalırım çunku bi çozum bulamazsam sanırım yrn bir numaralı şıkkı uygulayacam mecburen... ( ekran kartı almaktan daha ucuz maliyet) şimdiden teşekkurler...[hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 geforce 4 mx'le deneyen var mı eagle soruyor[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 evet bende çalışıyor asus gf4 mx440. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 sağlam ekran kartı ister vram in yetse bile sh3 ün grafikleri inanılmaz olduğundan grafik kartının extra özelliklere sahip olması gerekli (pixel ya da vertex shading mesela). o yüzden, ne yazıkki hayır..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bendede gf2mx vardı fx 5200 aldım 128 mb çalışır heralde daha yüklemeyi denemeye cesaret edemedim malum arkadaş 5 cd:) dx9 destekleyen ekran kartı istiyo diye duydum ben[hline]icq#172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar