jankis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gittim, gördüm, çok beğendim. zaten nicolas cage'in sıradışı hallerine hastayım yine adam tikli temizlik hastası bi karakteri canlandırmış üstelik dolandırıcı filmin konusunu kısaca özetlersem bu nic'le sam rockwell'in oynadığı karakter ortaklar. küçük çapta dolandırıcı işleri yapıyolar sora nic'in rahat tavırlı kızı çıkageliyo eh ondan sorası filmi izlemenize kalmış eheh film sonuna kadar eğlenceli bi şekilde devam ediyo sora final adamın başını döndürüyo sürpriz bi final olcağını biliyodum da açık söleyeyim bu kadarını da beklemiyodum bi diğer ilginç nokta yönetmenin ridley scott olması (sen git gladyatör, alien'ı falan çek sora böle eğlencelik komedi yap olcak iş mi eeuh) çok da güzel olmuş ama oyunculuklar süper .. ortağı oynayan green mile'daki manyak suçlu. kız da baya iyi alison lohman ben gitmenizi öneririm büyük keyif aldım izlerken[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bende az once geldim. bilmiyorum, belki gec gittigimden, biraz sIkIldim ilk 20 dakika kadar. sahneler biraz boucu geldi. ama hemen sonra film cok rahat izlenir bir hal aldi. geneli dusundugumde begendim diyebilirim. bir de sam rockwell i ben nereden taniyorum diye icim icimi yedi film boyunca, cikista arkadasim `yesil yol` dedigi anda hatirladim :P[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 nicholas cage'in çok iyi bi oyuncu olduğuna tekrar ikna oldum =) said: jankis, 28 November 2003 21:48 tarihinde demiş ki: ...sora final adamın başını döndürüyo sürpriz bi final olcağını biliyodum da açık söleyeyim bu kadarını da beklemiyodum [hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) bunu okumuştum izlemedne önce film boyunca ne olabilir ki ya ? diye düşündüm kafamda ehaeh sora büyük bi dumur =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 alin taşçıyan filmi yerden yere vurmuş bende gitmiyim dedydim nicholas cage'in performansınıysa düş kırıklığı diye nitelendirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Bugün yarın ben de izlicem[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: eldar, 30 November 2003 14:57 tarihinde demiş ki: alin taşçıyan filmi yerden yere vurmuş bende gitmiyim dedydim nicholas cage'in performansınıysa düş kırıklığı diye nitelendirmiş iyi ki dinlememişim alini falan nefret ediyorum zaten o karıdan beğendiği film yok ki .. matrix 1'e bile basit felsefe vasatı aşamayan film diyo uyuz ediyo beni karı hrr[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 film eğlendiren bi film. oyunculuk olarak pek bişey beklemek hata zaten. roy karakterinin tikleri hariç pek zor bi rol yok. yani o rolüde nicholas cage oynuyo. e yani at gözlüğüyle bakıyosan alin taşçıyan gibi olursun.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 30 November 2003 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bunu bana mı diyosun ben hiç görüş bildirmedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 güzel film. ama son benim için o kadar sürpriz olmadı. karakterleri ilk gördüğüm anda bi işler çevirdiklerini anladım süperim ehueheuh :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Grudge, 30 November 2003 23:48 tarihinde demiş ki: güzel film. ama son benim için o kadar sürpriz olmadı. karakterleri ilk gördüğüm anda bi işler çevirdiklerini anladım süperim ehueheuh :) Aynısı bana oluyor filme giriyorum. 2 dakkasında sonunu tahmin ediyorum özellikle korku filmlerinde ama saolsun ring beni şaşırttı :) Neyse bir daha izleyelim canım çekti..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: eldar, 30 November 2003 14:57 tarihinde demiş ki: alin taşçıyan filmi yerden yere vurmuş bende gitmiyim dedydim nicholas cage'in performansınıysa düş kırıklığı diye nitelendirmiş alin taşçıyan için süper laflarım var da, ömür boyu ban'lanabilirim. adaptation'daki kadar iyi bir oyunculuk sergilemiş cage. muhteşem, muhteşem.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 film çok iyi bence cage her zamanki gibi süper öbür oyuncular da iyi izlemeyen okumasın sonunun mutlu bitmesini bekliyordum kötü bitti baya moralimi bozdu , keşke mutlu son olsa not: öyle karısı var çocuğu var dürüst yaşam hede o mutlu son değil bence izleyiciyi çocuğu şekerle kandırır gibi kandıramazsın ridley scott bey efendi :)[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: kırbaçta dpli unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar