Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Var mı böyle bir hizmeti Yapı Kredi'nin? Sitesinde bulamadım da...[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 önce internet bankacılığıa açman gerekiyor hesabını[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Garantinin online sitesi cok basit ve basarılı. İşbankası karışık userfriend degil. HSBC fena degil.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Esas olarak hangi banka ile çalışıyorsan mecburen onunkini kullanıyorsun. Mesela ben pamukbankı kullanıyorum çünkü maaşım oraya yatıyor :-) Yanlız pamukbankım bilgisayarınıza indirmek durumunda olduğunuz güvenlik sertifikası olayı çok sinir bişi, istediğiniz yerden bağlanamıyoprsunuz. Her formattan sonra birde onunla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 HSBC oldukça kullanışlı. vergi numarası dahil tüm bilgileriniz eksiksiz girilmişse anında bir döviz hesabı açıp TL hesabındaki parada döviz satın alıp bir yurtdışı bankaya swift yapmaya kadar birçok işlem online mümkün. kullanıyorum, memnunum.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 İşbankasınınkine gıcığım, Garanti de yakın zamanda öyle olacak galiba ama şu anda çok güzel. İşbankası benim bile aşmakta zorlandığım güvenlik önlemleri koyuyor - hayır hacker değilim, hesabın sahibiyim-, bende sık kullanmayan biri olarak o hesabımı her girişimde küfür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Dygrogrand, 16 December 2003 11:46 tarihinde demiş ki: Var mı böyle bir hizmeti Yapı Kredi'nin? Sitesinde bulamadım da...[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Evet ya işbankasınınkini degil hacklemek elinde kagıtta yazarken herşey bile girmek çok zor. Güvenlik diye 50 tane şey soruyor birde yetmez gibi 11 haneli hesap nolarını falan ezberlemen gerek eğer yazmıyorsa bir yerde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: fedaykin, 16 December 2003 11:52 tarihinde demiş ki: önce internet bankacılığıa açman gerekiyor hesabını Pokemondan özendim [Bu mesaj Nefr tarafından 16 December 2003 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Hehe allah bilir işbankasına anamakinaya girmeye çalışırken username = admin password = password şeklindedir :-P Hesapları güvenli kılacağız diye müşteri kısmı ile uğraşmaktan gerçek güvenliği unutmuşlarmış mesela :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Citybankın internet bankacılığını görmedim ama Garantininki kesinlikle çok başarılı, kolay ve userfriend. Hiç nu kadar güzel web bankacılığı görmedim (Belki bi yetkili okur Garantiden bi güzellik yapar :) )[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yani şimdi ilk olarak şubeye gidip internet bankacılığını aktif hale getirmem mi lazım?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar