Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO Scripter ve Kadrolu Staff Aranıyor!!

ariscevher

Öne çıkan mesajlar

Ultima Online serveri için harita scripti yazabilecek eleman aranıyor. İstenilen haritayı yazabilecek scripterlar ücretli olarak bizimle çalışıcaklardır.
Ayrıca açılacak olan UO serverımıza önceden staff deneyimi olan Ankara ikamet tercihli kişiler alınacaktır.
İlgilenenler 74463957 nolu icqdan [email protected] adresinden başvurabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ariscevher, 15 December 2003 20:59 tarihinde demiş ki:
Ultima Online serveri için harita scripti yazabilecek eleman aranıyor. İstenilen haritayı yazabilecek scripterlar ücretli olarak bizimle çalışıcaklardır.
Ayrıca açılacak olan UO serverımıza önceden staff deneyimi olan Ankara ikamet tercihli kişiler alınacaktır.
İlgilenenler 74463957 nolu icqdan [email protected] adresinden başvurabilirler.

Sanırım Script Degil Map0.mul Map.mul Statics0.mul Statics1.mul lardan bahsediosun cunku Yeni hAritanın scriptle ilgisi yok ama yanımlıosam tabiki..
Sen galiba Sehir Adları Kordinatları faln Onlardan MI Bahsediosun_?[hline](Kanal D Rebortaj) Alırım Senden Sonraaaa TUm Yetkimi...(Ajdar Popstar)
Ben Aptal Degilim Makine Muhendisiyim
Zaten Dogusdan PopStarım
*Yarılır* :D

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 15 December 2003 21:33 tarihinde demiş ki:
Ravena bakıyorumda baya kapmışsın işi.[hline]Every man dies, not every man really lives.

[Bu mesaj Saeros tarafından 15 December 2003 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Saeroscum tanıyamadım Ismin solersen tanırım ama AKLIMDA biri war Ali? Chreox Rowland? San Selamları Yolluorum...[hline](Kanal D Rebortaj) Alırım Senden Sonraaaa TUm Yetkimi...(Ajdar Popstar)
Ben Aptal Degilim Makine Muhendisiyim
Zaten Dogusdan PopStarım
*Yarılır* :D

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar dalgınlıkla script yazılmış düzeltiyorum.HArita scripti değil map dosyalarını yazacak.Yani sıfırdan harita yaratbilecek istediğimiz harittayı yaratacak elemanlar arıyoruz.İlgilenenler akşamları mesenger yada icq dan bana ulaşsın.Kadrolu olarak alınacaktır arkadaşlar istenilen haritayı gerçekten yapabilen arkadaşlar kadrolu maaşlı sigortalı olarak alınacaktır.Bu işi bu kadar ciddiye alıyoruz.Uygun görülen staff ve daha sonraki script yazım işleri ile ilgilenecek kişilerle sözleşme yapılackatır.Tercihen Staff ankara ikametlidir...Hepsi bu...s
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...