ariscevher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Ultima Online serveri için harita scripti yazabilecek eleman aranıyor. İstenilen haritayı yazabilecek scripterlar ücretli olarak bizimle çalışıcaklardır. Ayrıca açılacak olan UO serverımıza önceden staff deneyimi olan Ankara ikamet tercihli kişiler alınacaktır. İlgilenenler 74463957 nolu icqdan [email protected] adresinden başvurabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Harita scripti nedir ya. :P[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: ariscevher, 15 December 2003 20:59 tarihinde demiş ki: Ultima Online serveri için harita scripti yazabilecek eleman aranıyor. İstenilen haritayı yazabilecek scripterlar ücretli olarak bizimle çalışıcaklardır. Ayrıca açılacak olan UO serverımıza önceden staff deneyimi olan Ankara ikamet tercihli kişiler alınacaktır. İlgilenenler 74463957 nolu icqdan [email protected] adresinden başvurabilirler. Sanırım Script Degil Map0.mul Map.mul Statics0.mul Statics1.mul lardan bahsediosun cunku Yeni hAritanın scriptle ilgisi yok ama yanımlıosam tabiki.. Sen galiba Sehir Adları Kordinatları faln Onlardan MI Bahsediosun_?[hline](Kanal D Rebortaj) Alırım Senden Sonraaaa TUm Yetkimi...(Ajdar Popstar) Ben Aptal Degilim Makine Muhendisiyim Zaten Dogusdan PopStarım *Yarılır* :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Ravena bakıyorumda baya kapmışsın işi.[hline]Every man dies, not every man really lives. [Bu mesaj Saeros tarafından 15 December 2003 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Saeros, 15 December 2003 21:33 tarihinde demiş ki: Ravena bakıyorumda baya kapmışsın işi.[hline]Every man dies, not every man really lives. [Bu mesaj Saeros tarafından 15 December 2003 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Saeroscum tanıyamadım Ismin solersen tanırım ama AKLIMDA biri war Ali? Chreox Rowland? San Selamları Yolluorum...[hline](Kanal D Rebortaj) Alırım Senden Sonraaaa TUm Yetkimi...(Ajdar Popstar) Ben Aptal Degilim Makine Muhendisiyim Zaten Dogusdan PopStarım *Yarılır* :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 pehhh bizim sunucu açmaya paramız yok adamların parayla staff çalıştırmaya bütçeleri var ne diyim helal olsun :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 "Kadrolu Staff" ?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ariscevher Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Arkadaşlar dalgınlıkla script yazılmış düzeltiyorum.HArita scripti değil map dosyalarını yazacak.Yani sıfırdan harita yaratbilecek istediğimiz harittayı yaratacak elemanlar arıyoruz.İlgilenenler akşamları mesenger yada icq dan bana ulaşsın.Kadrolu olarak alınacaktır arkadaşlar istenilen haritayı gerçekten yapabilen arkadaşlar kadrolu maaşlı sigortalı olarak alınacaktır.Bu işi bu kadar ciddiye alıyoruz.Uygun görülen staff ve daha sonraki script yazım işleri ile ilgilenecek kişilerle sözleşme yapılackatır.Tercihen Staff ankara ikametlidir...Hepsi bu...s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Erondora, 16 December 2003 11:18 tarihinde demiş ki: Saeroscum tanıyamadım Ismin solersen tanırım ama AKLIMDA biri war Ali? Chreox Rowland? San Selamları Yolluorum...Ali değilim; ismim bende kalsın; aleyküm selam.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 adamlar zengin yaw... bende para olsa kari kiza yerim be ne serveri :D bide o dunya olayi hic kolay deil ben yillardir ugrasiorum bi bok olmadi :D[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar